TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

FortiManager

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

FortiManager

Ky kurs mëson bazat e përdorimit të FortiManager për administrimin e centralizuar të rrjetit të shumë pajisjeve FortiGate. Shembujt e përdorimit të rasteve përfshijnë ndërmarrje të mëdha dhe rrjete zgarë. Do të eksploroni strategji të ndryshme të vendosjes, të cilat përfshijnë fusha administrative të vetme ose të shumëfishta, paketa të politikave dhe objekte të përbashkëta.

Publiku i synuar:

Çdokush që është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të shumë pajisjeve FortiGate nëpërmjet platformës FortiManager.

Parakushtet:

  • Njohja e fortë e Fortigate-I & II

Course Outline Duration: 1 Day

  • Moduli-1: Hyrje në FortiManager
  • Moduli-2: Cilësimet e sistemit
  • Moduli-3: Menaxheri i Pajisjes
  • Moduli-4: Politika & Objektet
  • Moduli-5: Operacionet shtesë të Sistemit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime