TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Rregullorja e përgjithshme e mbrojtjes së të dhënave (GDPR)

Trajnimi i Personalizimit në DPPB ju mundëson të zhvilloni njohuritë, aftësitë dhe kompetencat e nevojshme për të zbatuar dhe menaxhuar në mënyrë efektive një kuadër pajtueshmërie në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale.

Pas mësimit të koncepteve të nevojshme të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR), ju do të demonstroni se e kuptoni plotësisht hendekun midis Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave dhe proceseve aktuale organizative duke përfshirë: politikat e privatësisë, procedurat, udhëzimet e punës, format e pëlqimit, , për të lidhur organizatat në procesin e birësimit me rregulloren e re.

Objektivat

 • Kuptojnë historinë e mbrojtjes së të dhënave personale në Evropë.
 • Fitoni një kuptim të plotë të koncepteve dhe qasjeve të kërkuara për shtrirjen efektive me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave.
 • Kuptojnë kërkesat e reja që Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave sjell për organizatat e BE-së dhe organizatat jo-BE dhe kur është e nevojshme për t'i zbatuar ato.
 • Fitoni ekspertizën e nevojshme për të mbështetur një organizatë në vlerësimin e zbatimit të këtyre kërkesave të reja.
 • Mësoni si të punoni në një ekip që zbaton DPPM-në.

Audienca e synuar

Ky kurs i Fondacionit dhe Mësuesit të GDPR ka për qëllim:

 • Profesionistët e sigurisë Informacione
 • Zyrtarët e Pajtueshmërisë
 • Zyrtarët e Mbrojtjes së të Dhënave
 • Menaxherët e Rrezikut
 • Menaxherët e Privatësisë
 • Profesionistët e Sigurisë së Informacionit

Parakushte

Nuk ka kualifikime formale të parapërcaktuara para se të ulen në këtë kurs - ai është projektuar për individët që kërkojnë të rrisin njohuritë e tyre të GDPR dhe të zbatojnë një program pajtueshmërie brenda biznesit të tyre. Mirëkuptimi i mirë i qeverisjes, rrezikut dhe pajtueshmërisë, sigurisë dhe privatësisë.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

Dita 1

 1. Hyrje në DPPM
 2. Terminologjia kryesore e GDPR
 3. Një hyrje në strukturën e GDPR-së - artikujt ligjorë dhe recitimet
 4. Dallimet kryesore në mes të Aktit për Mbrojtjen e të Dhënave dhe GDPR të BE-së
 5. Parimet e GDPR
 6. Rolet kryesore dhe tiparet e GDPR
 7. Të drejtat e subjekteve të të dhënave

Dita 2

 1. Përpunimi i ligjshëm i të dhënave personale
 2. Kërkesat për aksesin e subjektit dhe si të merren me to
 3. Në përputhje me GDPR të BE-së
 4. Privatësia me anë të dizajnit
 5. Lidhja e rregullave të korporatave
 6. Vlerësimi i ndikimit të mbrojtjes së të dhënave (DPIA)
 7. Raportimi i shkeljeve dhe përgjigjet
 8. Roli i OPAK

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime