TipiKursi online
REGJISTRI
GFI Lan Guard - skaneri i sigurisë së rrjetit dhe menaxhimi i patch-it

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

GFI LanGuard

GFI LanGuard është një skaner kryesor për sigurinë e rrjetit dhe zgjidhje për menaxhimin e patch që vepron si një konsulent virtual i sigurisë. Kjo ju jep një pamje të plotë të konfigurimit tuaj të rrjetit, ofron analizë të rrezikut dhe ju ndihmon të mbani një rrjet të sigurt dhe në përputhje me përpjekje minimale. GFI LanGuard do të zbulojë në distancë serverat tuaj, workstations, laptopë, pajisje të lëvizshme të tilla si smartphones dhe tableta, madje edhe makina virtuale, çelsin e ruterave dhe printera. Duke përdorur panelin e kontrollit për të analizuar rezultatet e skanimit, në të majtë mund të shihni kompjuterat në rrjet dhe smartfonë dhe tabletë që lidhen me serverat tuaj Microsoft Exchange.

Parakushtet:

 • Njohja bazë e rrjetëzimit
 • Windows Server dhe / ose UNIX
 • Internet dhe përvojën TCP / IP

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Moduli: 1 Hyrje
 • Moduli: 2 Instalimi i GFI LanGuard
 • Moduli: 3 Arritja e rezultateve
 • Moduli 4: Menaxhimi i Agjentëve
 • Moduli: 5 Skanimi i rrjetit tuaj
 • Moduli: Pult i 6
 • Moduli: 7 Interpretimi i rezultateve
 • Moduli: 8 Rreziqet e Sëmundjeve
 • Moduli: Monitorimi i Aktivitetit 9
 • Moduli: 10 Raportimi
 • Moduli: 11 Personalizimi i GFI LanGuard
 • Moduli: 12 Skanimi i Profile Editor
 • Moduli: 13 Utilities
 • Moduli: 14 Script Debugger

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Trajnimi i GFI LanGuard në Gurgaon
 • Certifikimi i GFI LanGuard në Gurgaon
 • Instituti për GFI LanGuard në Gurgaon
 • GFI LanGuard në Gurgaon
 • Certifikimi GFI LanGuard në Gurgaon
 • Kursi GFI LanGuard në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë GFI LanGuard
 • Trajnimi i GFI LanGuard
-count batches > 1 -->