TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI

HP ArcSight ESM 6.9 Administrator i Sigurisë

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

HP ArcSight ESM 6.9 Administrator i Sigurisë

Ky kurs është i dedikuar për çdo administrator të sistemit, i cili duhet: Instalimi, administrimi, mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të përbërësve të HP ArcSight ESM -Dizajnimi dhe zbatimi i integrimeve midis HP ArcSight ESM dhe pajisjeve të tjera të HP ArcSight -Proaktivisht hetojë shëndetin e mjedisit të HP ArcSight ESM CORRE .

Parakushte

Për të qenë i suksesshëm në këtë kurs, do të kuptoni:

 • Pajisjet e përbashkëta të sigurisë, si IDS dhe firewalls
 • Funksionet e zakonshme të rrjetit të rrjetit, siç janë routerët, çelsat, shpërndarësit etj.
 • Funksionet TCP / IP, siç janë blloqet CIDR, nënnetworks, adresimi, komunikimet, etj.
 • Detyrat dhe funksionet themelore të sistemit operativ Windows
 • Aktivitetet e mundshme të sulmit, siç janë skanimet, njeriu në mes, nuhatje, DoS, etj, dhe aktivitete të mundshme jonormale, të tilla si krimbat, trojanë, viruset etj.
 • Terminologjia SIEM, të tilla si kërcënimi, ndjeshmëria, rreziku, pasuria, ekspozimi, masat mbrojtëse etj.
 • Përvoja e 6 muajve që administron HP ArcSight ESM
 • Kompletuar HP Administrator ArcSight ESM

Course Outline Duration: 5 Days

 • Moduli 1: ESM CORRE 6.9 Arkitekturë
 • Moduli 2: Instalimi i ESM CORRE 6.9
 • Moduli 3: Instalimi dhe lundrimi i ESM Console
 • Moduli 4: Përdorimi i CORRE me Pajisje ArcSight
 • Moduli 5: Instalimi i lidhësve
 • Moduli 6: Menaxhimi i ArcSight SmartConnectors
 • Moduli 7: Përdorimi i Interface Browser i Console Menaxhimit
 • Moduli 8: Fluksi i ngjarjeve në kohë reale duke përdorur ESM Console
 • Moduli 9: Menaxhimi i Modelit të Rrjetit
 • Moduli 10: Instalimi i FlexConnectors
 • Moduli 11: Lidhësit e Forwarding ArcSight
 • Moduli 12: Konfigurimi i njoftimeve
 • Moduli 13: Menaxhimi i Certifikatave SSL
 • Moduli 14: Ruajtja e Listave dhe Trendeve
 • Moduli 15: ArcSight Web dhe Qendra e Komandës
 • Moduli 16: Menaxhimi i ngjarjeve
 • Moduli 17: AuthSatimi ArcSight ESM Admin
 • Moduli 18: Ruajtja e sistemit të shëndetësisë CORRE
 • Moduli 19: Përdorimi i paketave ArcSight
 • Moduli 20: CORR-Engine për Patching
 • Moduli 21: ArcSight ESM CORRE Kthehu dhe Rikthe
 • Moduli 22: Menaxhimi i ndarjeve të përditshme të CORRE
 • Moduli 23: Duke punuar me HP ArcSight Support

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime