TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI
Hyrje në R për Trajnimin dhe Certifikimin e Programuesve

Hyrje në R për Trajnimin dhe Certifikimin e Programuesve

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Hyrje në R për Programuesit Pasqyrë e kursit

R është një gjuhë e shkruar për manipulimin dhe analizën e të dhënave statistikore. Ajo ishte e frymëzuar dhe kryesisht e pajtueshme me gjuhën statistikore S të zhvilluar nga AT & T. Emri S, që qëndronte qartë për statistikat, ishte një aluzion në një gjuhë programimi të zhvilluar në AT & T me një emër me një letër, C. S më vonë u shit në një firmë të vogël, e cila shtoi një ndërfaqe GUI dhe e quajti rezultatin S- Plus. R është bërë më popullor se S / S-Plus, si për shkak se është falas dhe për shkak se shumë njerëz po kontribuojnë në të. R nganjëherë quhet 'GNU S.

Objektivat e trajnimit të programimit R

 • një zbatim të domain-it të gjuhës statistikore të konsideruar gjerësisht; R / S është standard de facto midis statisticienëve profesionistë
 • të krahasueshme, dhe shpesh superiore, në fuqi për produktet komerciale në shumicën e shqisave
 • në dispozicion për Windows, Macs, Linux
 • Përveç mundësimit të operacioneve statistikore, është një gjuhë programimi e përgjithshme, në mënyrë që të automatizoni analizat tuaja dhe të krijoni funksione të reja
 • strukturën e programimit të orientuar drejt objekteve dhe funksionale
 • grupet e të dhënave tuaja ruhen midis sesioneve, kështu që nuk duhet të rifreskosh çdo herë
 • natyra e softuerit të hapur nënkupton se është e lehtë për të marrë ndihmë nga komuniteti i përdoruesve dhe shumë funksione të reja marrin kontribut nga përdoruesit, shumë prej të cilëve janë statisticienë të shquar

Parakushtet për certifikimin e programimit R

E vetmja parakusht i vërtetë është që ju të keni një përvojë programimi; ju nuk duhet të jeni një programues ekspertësh, megjithëse ekspertët duhet të gjejnë materialin e përshtatshëm për nivelin e tyre. Veçanërisht do të ketë disa vërejtje që kanë për qëllim programuesit profesionistë, thonë për programimin e orientuar në objekte ose Python, por këto vërejtje nuk do të bëjnë trajtimin i paarritshëm për ata që kanë vetëm një sfond të moderuar në programim.

Course Outline Duration: 3 Days

 1. Përmbledhje
  • Historia e R
  • Avantazhet dhe disavantazhet
  • Shkarkimi dhe instalimi
  • Si të gjeni dokumentacionin
 2. Prezantimi
  • Përdorimi i tastierës R
  • Marr ndihmë
  • Mësoni rreth mjedisit
  • Shkrimi dhe ekzekutimi i skripteve
  • Ruajtja e punës suaj
 3. Instalimi i Paketave
  • Gjetja e burimeve
  • Instalimi i burimeve
 4. Strukturat e të Dhënave, Variablat
  • Variablat dhe caktimi
  • Lloje të të dhënave
  • Indexing, subsetting
  • Shikimi i të dhënave dhe përmbledhjeve
  • Konventat e emërtimit
  • Objektet
 5. Marrja e të dhënave në mjedisin R
  • Të dhëna të ndërtuara
  • Leximi i të dhënave nga skedarët e teksteve të strukturuara
  • Leximi i të dhënave duke përdorur ODBC
 6. Fluksi i kontrollit
  • Testimi i së vërtetës
  • bronkial
  • looping
  • Llogaritjet e modeluara
 7. Funksionet në thellësi
  • Parameters
  • Kthimi i vlerave
  • Shtrirja e ndryshueshme
  • Trajtimi i përjashtimeve
 8. Trajtimi i Datave në R
  • Datën dhe datën-orët e kohës në R
  • Datat e formatimit
 9. Statistika përshkruese
  • Të dhëna të vazhdueshme
  • Të dhëna kategorike
 10. Statistikat joferenciale
  • Korrelacion i dyanshëm
  • T-test dhe ekuivalentet jo-parametrike
  • Provë Chi-squared
  • Testimi i shpërndarjes
  • Testimi i fuqisë
 11. Grupi Nga Llogaritjet
  • Split përdor strategjinë e kombinuar
 12. Grafikë bazë
  • Sistemi bazë i grafikës në R
  • Scatterplots, histograms, barcharts, kuti dhe mustaqe, dotplots
  • Etiketa, legjenda, tituj, aks
  • Eksportimi i grafikës në formate të ndryshme
 13. Grafika e avancuar R: GGPlot2
  • Kuptimi i gramatikës së grafikës
  • Funksioni i komplote të shpejtë
  • Ndërtimi i grafikës me copa
 14. Linear regresionit
  • Modele lineare
  • Komplotet e regresionit
  • Konflikti / Ndërveprimi në regres
  • Duke shënuar të dhëna të reja nga modelet (parashikimi)

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.