TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Ngjarjet e ardhshme

 1. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

  December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
 2. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

  December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
ISO 20000 PRACTITIONER

Kurs trajnimi dhe Certifikimi ISO 20000

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Certifikim

Kurs trajnimi ISO 20000 Mjeku

Klientët kërkojnë që ofruesit e shërbimeve të tyre (të brendshëm ose të jashtëm) të provojnë se janë në gjendje të sigurojnë cilësinë e kërkuar të shërbimit dhe të kenë proceset e duhura të menaxhimit të shërbimit. Bazuar në procese, ISO / IEC20000 është një standard i njohur ndërkombëtarisht për të Menaxhimi i Shërbimeve të IT që specifikon kërkesat për ofruesin e shërbimit për të planifikuar, krijuar, zbatuar, operuar, monitoruar, rishikuar, mirëmbajtur dhe përmirësuar një SMS. Kërkesat përfshijnë hartimin, kalimin, ofrimin dhe përmirësimin e shërbimeve për të përmbushur kërkesat e shërbimit të miratuara.

Certifikimi ISO / IEC20000 ndahet pas auditimeve të kryera nga Organet e Certifikuara të Regjistruara, të cilat sigurojnë që një ofrues shërbimesh harton, zbaton dhe menaxhon një sistem të Menaxhimit të Shërbimeve të TI-së në përputhje me kërkesat e standardit.

Ky kurs siguron kuptueshmëri të mjaftueshme të ISO / IEC 20000 dhe aplikimit të tij për të qenë në gjendje të analizojë dhe zbatojë njohuritë e fituara në një varg aktivitetesh që do të mbështesin organizatat në përputhje me kërkesat e Pjesës 1 dhe arritjen dhe mbajtjen e certifikimit ISO / IEC 20000 .

Kursi mbulon edicionin e dytë të standardit (ISO / IEC 20000-1: 2011) i cili anulon dhe zëvendëson edicionin e parë (ISO / IEC 20000-1: 2005).

Disa nga dallimet kryesore janë si më poshtë:

 • shtrirjes më të ngushtë me ISO 9001
 • shtrirjes më të ngushtë me ISO / IEC 27001
 • ndryshimi i terminologjisë për të pasqyruar përdorimin ndërkombëtar
 • sqarimi i kërkesave për qeverisjen e proceseve të operuara nga palët e tjera
 • sqarimi i kërkesave për përcaktimin e fushës së SMS
 • sqarimi se metodologjia e PDCA zbatohet për SMS, duke përfshirë proceset e menaxhimit të shërbimeve dhe shërbimet
 • futja e kërkesave të reja për dizajnimin dhe kalimin e shërbimeve të reja ose të ndryshuara

Nxënësit që kanë ndjekur këtë kurs janë të përgatitur në mënyrë të përshtatshme për të marrë me sukses testin e certifikimit ISO / IEC 20000 Practitioner.

Objektivat e Trajnimi i mjeku i ISO 20000

Në fund të këtij kursi studenti do të jetë në gjendje të kuptojë dhe të jetë në gjendje të analizojë dhe të zbatojë përmbajtjen e ISO / IEC 20000 brenda organizatave të certifikuara aktualisht ose atyre që dëshirojnë të zbatojnë një SMS në përgatitje për certifikimin fillestar.

Në mënyrë të veçantë, studenti do të jetë në gjendje të:

 • Kuptoni qëllimin, përdorimin dhe aplikimin e pjesëve 1, 2, 3 dhe 5 të standardit
 • Ndihmon dhe këshillon organizatat në arritjen e përputhshmërisë me ISO / IEC 20000-1 dhe certifikimit
 • Kuptoni, shpjegoni dhe këshilloni për çështjet që kanë të bëjnë me zbatueshmërinë, përshtatshmërinë dhe përkufizimin e fushëveprimit
 • Kuptojnë dhe shpjegojnë marrëdhënien midis ISO / IEC 20000 dhe ITSM praktikat më të mira në përdorim të përbashkët dhe standardet përkatëse
 • Shpjegoni dhe zbatoni kërkesat e Pjesës 1
 • Shpjegoni përdorimin e teknologjisë dhe mjeteve për të mbështetur zbatimin dhe përmirësimin e një SMS, arritjen e certifikimit dhe demonstrimin e vazhdueshëm të përputhshmërisë me Pjesën 1
 • Këshilloni dhe ndihmoni në vlerësimet e gatishmërisë së certifikimit ISO / IEC 20000
 • Prodhoni një analizë hendeku të mbështetur nga një plan përmirësimi dhe zbatimi
 • Kuptoni, krijoni dhe aplikoni një plan menaxhimi të shërbimit
 • Ndihmon dhe këshillon organizatat për zbatimin e proceseve të përmirësimit të vazhdueshëm
 • Përgatitja e organizatave për një auditim certifikimi ISO / IEC 20000 duke përdorur rregullat e Skemës së Certifikimit të APMG.

Intended Audience for of ISO 20000 Practitioner Course

Ky kualifikim synon profesionistët, menaxherët dhe konsulentët të cilët mbajnë rol kyç në menaxhimin e prodhimit dhe / ose operacional të një sistemi të menaxhimit të shërbimit bazuar në ISO / IEC 20000.

Prerequisites for of ISO 20000 Practitioner Certification

Pjesëmarrësit duhet të kenë njohuri themelore të parimeve dhe proceseve të Menaxhimit të Shërbimit të IT-së.
The knowledge base in this area are such as those acquired in a course ITIL® Foundation or ISO / IEC 20000 Foundation.

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.

ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon | ISO 20000 Practitioner Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ISO 20000 Practitioner as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ISO 20000 Practitioner Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ISO 20000 Practitioner from our ISO 20000 Practitioner Training. Our ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ISO 20000 Practitioner.

Innovative technology solutions is well-equipped ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ISO 20000 Practitioner Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ISO 20000 Practitioner labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ISO 20000 Practitioner Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ISO 20000 Practitioner Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ISO 20000 Practitioner Training Introduction

ISO 20000 Practitioner is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ISO 20000 Practitioner services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ISO 20000 Practitioner. After visualizing the demand of ISO 20000 Practitioner, Innovative Technology solutions started offering ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon for individual and ISO 20000 Practitioner training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ISO 20000 Practitioner in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ISO 20000 Practitioner Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

 • Best corporate trainers are delivering training.
 • 100% hands on.
 • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
 • Corporate trainers for ISO 20000 Practitioner training
 • Standard training curriculum as suggested by Principle.
 • ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
 • Preparation for JOB interview or placement
 • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ISO 20000 Practitioner, Corporate trainer for ISO 20000 Practitioner , Bootcamp for ISO 20000 Practitioner training. Best ISO 20000 Practitioner training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ISO 20000 Practitioner training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ISO 20000 Practitioner training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ISO 20000 Practitioner training programme. Taking online or classroom ISO 20000 Practitioner training from India is always cost effective.


ShqyrtimeAre you looking for ISO 20000 Practitioner Certification training in India


✓ ISO 20000 Practitioner training in Gurgaon


✓ ISO 20000 Practitioner training from India


✓ ISO 20000 Practitioner online training


✓ ISO 20000 Practitioner training


✓ ISO 20000 Practitioner classroom training


✓ ISO 20000 Practitioner certification

✓ ISO 20000 Practitioner video tutorial


✓ ISO 20000 Practitioner training in India


✓ Enterprise training on ISO 20000 Practitioner


✓ Use ISO 20000 Practitioner efficiently


✓ ISO 20000 Practitioner guide


✓ best ISO 20000 Practitioner training institutes in delhi ncr


Seksioni 1Hyrje dhe sfond për standardin ISO / IEC 20000
Seksioni 2Skema e certifikimit ISOIEC 20000
Seksioni 3Parimet e menaxhimit të shërbimit IT
Seksioni 4ISO / IEC 20000-1 (Pjesa 1) Kërkesat e sistemit të menaxhimit të shërbimit
Seksioni 5ISO / IEC 20000-2 Udhëzime për aplikimin e Pjesës 1
Seksioni 6Arritja e certifikimit ISO / IEC 20000
Seksioni 7Zbatueshmëria, përcaktimi dhe përshtatshmëria bazuar në ISO / IEC 20000-3
Seksioni 8Përgatitja për certifikim formal, auditime të plota dhe mbikëqyrje
Seksioni 9Praktika dhe përgatitja e provimit