TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 2
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

ITIL-INTERMEDIATE SERVICE OPERATION

ITIL v3 Intermediate SO - Trajnimi dhe Certifikimi i Operimit të Shërbimit

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnimi i Trajnimit të Shërbimit të Ndërmjetësimit ITIL

Ky kualifikim ofron një pasqyrë të plotë të nivelit të menaxhimit të Operimit të Shërbimit duke përfshirë të gjitha aktivitetet e tij të ndërlidhura Çertifikatat e ndërmjetme ITIL janë në dispozicion për këdo që ka kaluarITIL Foundation provim. Ajo ka një strukturë modulare me secilin modul duke ofruar një fokus të ndryshëm në IT Service Management. Ju mund të merrni sa pak ose sa shumë kualifikime Intermediate që keni nevojë. Modulet Intermediate shkojnë në më shumë detaje se çertifikimi i Fondacionit, dhe ofrojnë një certifikatë të njohur nga industria. Certifikatat e ndërmjetme ITIL janë të ndara në dy kategori -Cikli i shërbimit të shërbimitdheAftësia e shërbimit. Disa mund të dëshirojnë të përqëndrohen në një set module, por ju mund të zgjidhni të zgjidhni module nga të dy rrjedhat e ciklit të jetës së shërbimit dhe aftësitë e shërbimit për të kombinuar menaxhimin dhe njohuritë teknike. Rekomandohet që të keni ekspozim paraprak të koncepteve themelore në IT dhe të paktën dy vjet përvojë profesionale që punojnë në Menaxhimin e Shërbimit të IT para se të ndërmarrni ndonjë nga modulet Ndërmjetësuese ITIL.

 • Lumi i ciklit të ciklit të shërbimit përqendrohet në praktikat e ITIL® brenda kontekstit të ciklit të shërbimit të shërbimit. Fokusi kryesor është vetë cikli i jetës si dhe proceset dhe elementët praktikë që përdoren brenda saj.
 • Rrjeti i aftësive të shërbimit është për ata që dëshirojnë të marrin një kuptim më të thellë të proceseve dhe roleve specifike të ITIL®. Fokusi primar është në aktivitetet e procesit, ekzekutimin e procesit dhe përdorimin në të gjithë ciklin e shërbimit të IT.

Publiku i synuar përCertifikimi i Operimit të Ndërmjetësimit të ITIL

 • Zyrtarët kryesorë të informacionit (CIOs)
 • Zyrtarët kryesorë të teknologjisë (CTOs)
 • menaxherët
 • Stafi mbikëqyrës
 • Udhëheqësit e ekipit
 • Dizajnues të Shërbimeve
 • IT Arkitektët
 • IT planifikuesit
 • IT Consultants
 • Menaxherët e Auditimit të TI
 • Menaxherët e Sigurisë së Informacionit

Parakushte

Kandidatët që dëshirojnë të trajnohen dhe të ekzaminohen për këtë kualifikim duhet të mbajnë tashmë Certifikatën e Fondacionit ITIL në Menaxhimin e Shërbimeve të IT, të cilat duhet të paraqiten si dëshmi dokumentare për të fituar pranimin
Kandidatët që posedojnë kualifikimet e mëposhtme të ITIL-it gjithashtu kanë të drejtë, dhe dëshmi të ngjashme do të kërkohet:
• Më herët ITIL (V2) Fondacioni plus Fondacioni Ura
• Certifikata e Ekspertëve të ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të IT (arritur nëpërmjet Menaxherit të Shërbimit ose Praktikuesve të Udhëheqjes së Shërbimeve)

Përshkrimi i kursit

 • Hyrje në Shërbimin e Shërbimit
 • Parimet e Operimit të Shërbimit
 • Proceset e Operimit të Shërbimit
 • Aktivitete të përbashkëta të Shërbimit të Shërbimit
 • Organizimi për funksionimin e shërbimit: funksionet
 • Konsiderata të teknologjisë
 • Zbatimi i Operimit të Shërbimit
 • Sfidat, faktorët kryesorë të suksesit dhe rreziqet.
Modaliteti i DorëzimitvendKohëzgjatja e kursitregjistroj
Trajnimi në Klasë Gurgaon Ditë 2Regjistro tani

Trajnimi i ardhshëm

gusht 2018
19
Gusht 2018

Strategjia e Shërbimit të ndërmjetëm ITIL (SS - 19th Gusht 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-STRATEGJIA ITIL v3 Operimi i ndërmjetëm SO - Shërbimi

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë për Strategjinë e Shërbimit të Ndërmjetëmtë ITIL në 19th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

shtator 2018
22
Shtator 2018

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit të ndërmjetëm ITIL (CSI - 22nd Shtator 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-PËRMIRËSIMIN E PËRGJITHSHËM-SERVICE-ITIL v3 Operimi i ndërmjetëm SO - Shërbimi

Zgjidhjet Teknologjike Inovative po zhvillojnë trajnime për 2 ditë për përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit ITIL Intermediate nga 22nd Shtator 2018 në 23rd Shtator 2018

Zbulo me shume "

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

 • Numri i pyetjeve: Pyetjet 8 për letër
 • Kohëzgjatje: Minuta 90 për të gjithë kandidatët në gjuhën e tyre përkatëse
 • Rezultati i kalimit: Markat 28 të kërkuara për të kaluar (nga 40 në dispozicion) - 70%
 • Formati i testimit: Zgjedhje e shumfishte

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • ITIL v3 Intermediate SO - Trajnimi i Operimit të Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate SO - Shërbimi i Operimit Kostoja e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për ITIL shërbim v3 Intermediate SO - Shërbimi në Gurgaon
 • ITIL v3 Ndërhyrja SO - Shërbimi në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate SO - Certifikimi i Operimit të Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate SO - Shërbimi i kursit të operimit në Gurgaon
 • Më të mirë ITIL v3 Intermediate SO - Shërbimi Trajnim Operacioni Online
 • ITIL v3 Intermediate SO - Trajnimi i Operimit të Shërbimit