TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 2
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

TRANSIKIMI I SHËRBIMIT TË NDËRMARRJES ITIL

ITIL v3 Intermediate ST - Trajnimi dhe Certifikimi i Trajnimit të Tranzicionit të Shërbimit

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnimi i Trajnimit të Ndërmjetësimit të Shërbimit ITIL

Ky kualifikim ofron një pasqyrë të plotë të nivelit të menaxhimit të Tranzicionit të Shërbimit duke përfshirë të gjitha aktivitetet e lidhura me të Çertifikatat e ndërmjetme ITIL janë në dispozicion për këdo që ka kaluarITIL Foundation provim. Ajo ka një strukturë modulare me secilin modul duke ofruar një fokus të ndryshëm në IT Service Management. Ju mund të merrni sa pak ose sa shumë kualifikime Intermediate që keni nevojë. Modulet Intermediate shkojnë në më shumë detaje se çertifikimi i Fondacionit, dhe ofrojnë një certifikatë të njohur nga industria. Certifikatat e ndërmjetme ITIL janë të ndara në dy kategori -Cikli i shërbimit të shërbimitdheAftësia e shërbimit. Disa mund të dëshirojnë të përqëndrohen në një set module, por ju mund të zgjidhni të zgjidhni module nga të dy rrjedhat e ciklit të jetës së shërbimit dhe aftësitë e shërbimit për të kombinuar menaxhimin dhe njohuritë teknike. Rekomandohet që të keni ekspozim paraprak të koncepteve themelore në TI dhe të paktën dy vjet përvojë pune profesionale Menaxhimi i Shërbimeve të IT para se të ndërmarrë ndonjë nga modulet ndërmjetëse të ITIL.

 • Lumi i ciklit të ciklit të shërbimit përqendrohet në praktikat e ITIL® brenda kontekstit të ciklit të shërbimit të shërbimit. Fokusi kryesor është vetë cikli i jetës si dhe proceset dhe elementët praktikë që përdoren brenda saj.
 • Rrjeti i aftësive të shërbimit është për ata që dëshirojnë të marrin një kuptim më të thellë të proceseve dhe roleve specifike të ITIL®. Fokusi primar është në aktivitetet e procesit, ekzekutimin e procesit dhe përdorimin në të gjithë ciklin e shërbimit të IT.

Audienca e synuar për ITIL Intermediate Service Transition Certrififikimi

 • Zyrtarët kryesorë të informacionit (CIOs)
 • Zyrtarët kryesorë të teknologjisë (CTOs)
 • menaxherët
 • Stafi mbikëqyrës
 • Udhëheqësit e ekipit
 • Dizajnues të Shërbimeve
 • IT Arkitektët
 • IT planifikuesit
 • IT Consultants
 • Menaxherët e Auditimit të TI
 • Menaxherët e Sigurisë së Informacionit

Parakushte

Kandidatët që dëshirojnë të trajnohen dhe të ekzaminohen për këtë kualifikim duhet të mbajnë tashmë Certifikatën e Fondacionit ITIL në Menaxhimin e Shërbimeve të IT, të cilat duhet të paraqiten si dëshmi dokumentare për të fituar pranimin
Kandidatët që posedojnë kualifikimet e mëposhtme të ITIL-it gjithashtu kanë të drejtë, dhe dëshmi të ngjashme do të kërkohet:
• Më herët ITIL (V2) Fondacioni plus Fondacioni Ura
• Certifikata e Ekspertëve të ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të IT (arritur nëpërmjet Menaxherit të Shërbimit ose Praktikuesve të Udhëheqjes së Shërbimeve)

Përshkrimi i kursit

 • Hyrje në tranzicionin e shërbimit
 • Parimet e tranzicionit të shërbimit
 • Proceset e Tranzicionit të Shërbimit
 • Menaxhimi i njerëzve përmes tranzicionit të shërbimit
 • Organizimi për tranzicionin e shërbimit
 • Konsiderata të teknologjisë
 • Zbatimi dhe përmirësimi i tranzicionit të shërbimit
 • Sfidat, faktorët kryesorë të suksesit dhe rreziqet.
Modaliteti i DorëzimitvendKohëzgjatja e kursitregjistroj
Trajnimi në Klasë Gurgaon Ditë 2Regjistro tani

Trajnimi i ardhshëm

shtator 2018
22
Shtator 2018

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit të ndërmjetëm ITIL (CSI - 22nd Shtator 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-VAZHDIMI-PËRMIRËSIM I SHËRBIMEVE ITIL v3 Intermediate ST - Transition Service

Zgjidhjet Teknologjike Inovative po zhvillojnë trajnime për 2 ditë për përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit ITIL Intermediate nga 22nd Shtator 2018 në 23rd Shtator 2018

Zbulo me shume "

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

 • Numri i pyetjeve: Pyetjet 8 për letër
 • Kohëzgjatje: Minuta 90 për të gjithë kandidatët në gjuhën e tyre përkatëse
 • Rezultati i kalimit: Markat 28 të kërkuara për të kaluar (nga 40 në dispozicion) - 70%
 • Formati i testimit: Zgjedhje e shumfishte

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • ITIL v3 Intermediate ST - Trajnimi i Tranzicionit të Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate ST - Kostoja e certifikimit të Tranzicionit të Shërbimit në Gurgaon
 • Instituti për ITIL v3 Intermediate ST - Tranzicioni i Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate ST - Tranzicioni i Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate ST - Certifikimi i Tranzicionit të Shërbimit në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate ST - Kursi i Tranzicionit të Shërbimit në Gurgaon
 • Më të mirë ITIL v3 Intermediate ST - Trajnimi i Tranzicionit të Shërbimit Online
 • ITIL v3 Intermediate ST - Trajnimi i Tranzicionit të Shërbimit