TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Ngjarjet e ardhshme

 1. 20533 Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (15th December 2018)

  December 15 @ 9:00 am - December 29 @ 6:00 pm
 2. ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

  December 22 @ 9:00 am - December 23 @ 6:00 pm
ITIL MENAXHER NGA LIFECYCLE

ITIL Managing Across The Lifecycle – ITIL MALC Training Course & Certification

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ITIL Menaxhimi në ciklin e jetës - ITIL MALC Kurs trajnimi

Qëllimi i kualifikimit të menaxhimit në të gjithë ciklit të jetesës (MALC) është t'i japë kandidatëve aftësi për të mbështetur ofrimin e shërbimeve të një organizate duke tejkaluar fazat e ciklit të jetës së shërbimit. Kualifikimi tregon se kandidatët kanë mësuar vlerën e një të kombinuar menaxhimit të shërbimit praktikë në krahasim me fushat e veçanta lëndore. Proceset dhe praktikat e ITIL®, siç mësohet nga rrjedhat e ciklit të jetës dhe aftësitë e certifikatave të ndërmjetme, futen në një kontekst të dhënies së kësaj vlere.

Rezultatet e të mësuarit synojnë të sjellin nga një kandidat ITIL® njohuri të përmbajtjes për aplikimin e përmbajtjes së ITIL® dhe njohuritë e integrimit, dhe ofrojnë aftësi që mund të përdoren në vendin e punës në një mënyrë të prekshme. Testimi dhe vlefshmëria e njohurive zhvillohet në nivelin e taksonomisë Bloom 4 (analizuar) dhe nivelin 5 (vlerësim), duke reflektuar fokusin në integrimin kur krahasohet me kualifikimet e mesme të ITIL® 2011.

Ndërsa MALC përfshin perspektivat më të gjera të aftësive të Menaxhimit të Shërbimit, për shembull ato që lidhen me menaxhimin e projekteve dhe dizenjimin e aplikacioneve, nuk ka për qëllim t'i mësojë këto praktika, por t'i referojë ato si kontekste për aplikimin e ITIL®. Ende pritet një mirëkuptim i nivelit të lartë. Ky kualifikim fokusohet në strategjizimin, planifikimin, përdorimin dhe matjen e praktikave të ITIL® në një model funksional të integruar:

 • Si stadet e ciklit të shërbimit të shërbimit formojnë një tërësi të integruar
 • Integrimi i proceseve dhe ndërfaqet
 • Të dhëna të përbashkëta / informacion / njohuri

Objektivat

 • Konceptet kyçe të ciklit të jetës së shërbimit
 • Komunikimi dhe menaxhimi i palëve të interesuara
 • Integrimi i proceseve të Menaxhimit të Shërbimeve përgjatë ciklit të jetës së shërbimit
 • Menaxhimi i shërbimeve gjatë ciklit të jetës së shërbimit
 • Qeverisja dhe organizimi i matjes
 • Zbatimi dhe përmirësimi i aftësive të Menaxhimit të Shërbimit.

Intended Audience of ITIL Managing Across The Lifecycle Course

Menaxhimi në të gjithë kursin e ciklit të jetës do të jetë me interes për:

 • Individët të cilët kërkojnë një kuptim të nivelit të biznesit dhe të menaxhimit të ciklit të jetës të ITIL dhe si mund të zbatohet për të përmirësuar cilësinë e ofrimit të shërbimeve IT brenda një organizate
 • Individët që kërkojnë certifikimin e Ekspertëve të ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të TI-së për të cilat ky kualifikim është moduli përfundimtar i detyrueshëm që çon në certifikimin e Ekspertëve
 • Individët që kërkojnë përparim drejt Master ITIL në Menaxhimin e Shërbimeve të TI-së për të cilat Eksperti ITIL është parakusht
 • Një rol tipik përfshin (por nuk është i kufizuar): CIO, Menaxheri i Lartë IT, Menaxheri i IT dhe Mbikëqyrësi, IT profesionist dhe IT Operatori i operacionit.

Parakushte

Kandidatët që dëshirojnë të trajnohen dhe të ekzaminohen për këtë kualifikim duhet të kenë tashmë dy kredi (2) nga certifikatat e Fondacionit ITIL dhe duhet, së paku, të kenë marrë një kredi të mëtejshme 15 në gjithsej të paktën kreditë 17. Kreditë 15 mund të merren nga kualifikimet e ndërmjetme ITIL. Disa kredi nga kualifikimet e mëhershme ITIL dhe kualifikimet plotësuese mund të llogariten edhe ndaj kredive 15. Mbajtësit e certifikatës së ekspertëve ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të TI-së gjithashtu kanë të drejtë. Dëshmia e dokumentuar e të gjitha kredive duhet të paraqitet nga kandidatët për kualifikimin MALC.

Përshkrimi i kursit

MALC01: Konceptet kryesore të ciklit të shërbimit të shërbimit
• Menaxhimi i shërbimeve dhe menaxhimi i shërbimeve
• Kohëzgjatja e shërbimit
• Vlera e shërbimit gjatë gjithë fazave të ndryshme të ciklit jetësor të shërbimit
• Koncepte të tjera kryesore.

MALC02: Komunikimi dhe menaxhimi i palëve të interesuara
• Bashkërendimi i menaxhimit të marrëdhënieve të biznesit gjatë gjithë ciklit të jetës së shërbimit dhe rolit të menaxhimit të marrëdhënieve të biznesit në komunikim
• Menaxhimi dhe komunikimi i palëve të interesuara
• Vlera e komunikimit të mirë dhe sigurimi i rrjedhjes së tij përgjatë ciklit të jetës së shërbimit.

MALC03: Integrimi i proceseve të menaxhimit të shërbimit gjatë ciklit të jetës së shërbimit
• Integrimi i proceseve të menaxhimit të shërbimit përmes ciklit të jetës së shërbimit
• Ndikimi i strategjisë së shërbimit në fazat e tjera të ciklit jetësor të shërbimit
• Vlera e një perspektive të jetëgjatësisë së shërbimit gjatë dizajnimit të zgjidhjeve të shërbimit
• Inpute dhe rezultate të proceseve dhe fazave në ciklin e jetës së shërbimit
• Vlera për biznesin dhe ndërfaqet e të gjitha proceseve në jetën e shërbimit të ITIL.
MALC04: Menaxhimi i shërbimeve gjatë gjithë ciklit të shërbimit
• Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave dhe kërkesave të klientëve dhe palëve të interesuara në të gjithë fazat e ciklit të jetës së shërbimit dhe sigurimi i prioritetit të duhur i jepet atyre
• Si paketa e dizajnit të shërbimit ofron një lidhje midis dizenjimit të shërbimit, tranzicionit të shërbimit dhe funksionimit të shërbimit
• Menaxhimi i proceseve të ciklit të jetës për të siguruar ndikimin dhe përfshirjen e duhur në të gjitha fazat e kërkuara të ciklit të jetës së shërbimit
• Implementimi dhe përmirësimi i shërbimeve, duke përdorur burimet kryesore të informacionit për identifikimin e nevojës për përmirësim
• Sfidat, faktorët kritikë të suksesit dhe rreziqet e fazave të ciklit të jetës së shërbimit, dhe konfliktet e mundshme dhe çështjet konkurruese përgjatë ciklit të jetës së shërbimit.
MALC05: Qeverisja dhe organizimi
• Qeverisja
• Struktura organizative, aftësitë dhe kompetencat
• Llojet e ofruesve të shërbimeve dhe strategjitë e shërbimit.
MALC06: Matja

• Matja dhe demonstrimi i vlerës së biznesit
• Përcaktimi dhe përdorimi i matricave
• Hartimi dhe zhvillimi i kornizave dhe metodave të matjes
• Sistemet e monitorimit dhe kontrollit
• Përdorimi i mjeteve të menaxhimit të ngjarjeve për të rritur dukshmërinë e infrastrukturës dhe ofrimit të shërbimeve IT.
MALC07: Implementimi dhe përmirësimi i aftësive të menaxhimit të shërbimit
• Zbatimi i menaxhimit të shërbimeve
• Vlerësimi i menaxhimit të shërbimit
• Përmirësimi i menaxhimit të shërbimit
• Konsiderata kryesore për zbatimin dhe përmirësimin e praktikës së menaxhimit të shërbimeve dhe vetë shërbimeve
• Konsideratat kryesore kur planifikoni dhe implementoni teknologjitë e menaxhimit të shërbimit.

Modaliteti i DorëzimitvendKohëzgjatja e kursitregjistroj
Trajnimi në Klasë Gurgaon Ditë 2Regjistro tani

Trajnimi i ardhshëm

dhjetor 2018

22
Dhjetor 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Intermediate Service Transition (ST – 22nd December 2018)

TRANSIKIMI I SHËRBIMIT TË NDËRMARRJES ITIL

Innovative Technology Solutions is conducting 2 days Training on ITIL Intermediate Service Transition from 22th December 2018 to 23th December 2018.

Mësoni më tepër »

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.

ITIL Managing Across The Lifecycle Training in Gurgaon | ITIL Managing Across The Lifecycle Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on ITIL Managing Across The Lifecycle as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and ITIL Managing Across The Lifecycle Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on ITIL Managing Across The Lifecycle from our ITIL Managing Across The Lifecycle Training. Our ITIL Managing Across The Lifecycle Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on ITIL Managing Across The Lifecycle.

Innovative technology solutions is well-equipped ITIL Managing Across The Lifecycle Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known ITIL Managing Across The Lifecycle Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. ITIL Managing Across The Lifecycle labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on ITIL Managing Across The Lifecycle Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best ITIL Managing Across The Lifecycle Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

ITIL Managing Across The Lifecycle Training Introduction

ITIL Managing Across The Lifecycle is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using ITIL Managing Across The Lifecycle services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on ITIL Managing Across The Lifecycle. After visualizing the demand of ITIL Managing Across The Lifecycle, Innovative Technology solutions started offering ITIL Managing Across The Lifecycle training in Gurgaon for individual and ITIL Managing Across The Lifecycle training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on ITIL Managing Across The Lifecycle in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for ITIL Managing Across The Lifecycle Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

 • Best corporate trainers are delivering training.
 • 100% hands on.
 • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
 • Corporate trainers for ITIL Managing Across The Lifecycle training
 • Standard training curriculum as suggested by Principle.
 • ITIL Managing Across The Lifecycle training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
 • Preparation for JOB interview or placement
 • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on ITIL Managing Across The Lifecycle, Corporate trainer for ITIL Managing Across The Lifecycle , Bootcamp for ITIL Managing Across The Lifecycle training. Best ITIL Managing Across The Lifecycle training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on ITIL Managing Across The Lifecycle training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online ITIL Managing Across The Lifecycle training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online ITIL Managing Across The Lifecycle training programme. Taking online or classroom ITIL Managing Across The Lifecycle training from India is always cost effective.


ShqyrtimeAre you looking for ITIL Managing Across The Lifecycle Certification training in India


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle training in Gurgaon


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle training from India


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle online training


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle training


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle classroom training


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle certification

✓ ITIL Managing Across The Lifecycle video tutorial


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle training in India


✓ Enterprise training on ITIL Managing Across The Lifecycle


✓ Use ITIL Managing Across The Lifecycle efficiently


✓ ITIL Managing Across The Lifecycle guide


✓ best ITIL Managing Across The Lifecycle training institutes in delhi ncr