TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Menaxheri i Menaxhimit të Furnizuesit ITIL (SMP)

Trajnimi dhe Certifikimi i Trajnuesve të Menaxhimit të Furnizuesit ITIL (SMP)

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

SMP - Kursi i Trajnimit të Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit

Shumë ofrues të IT tani e gjejnë veten duke menaxhuar më shumë punonjës të furnizuesve sesa stafi i tyre. Në të vërtetë, argumentohet me popullaritetin në rritje të qasjeve të integrimit të shërbimit që profesionistët e informatikës në të ardhmen do të duhet të kenë menaxhimin e furnizuesve të lartë në aftësitë e tyre. Ky kurs është hartuar për të kuptuar botën komplekse të përzgjedhjes, menaxhimit dhe integrimit të furnizuesve për të ofruar fund më të mirë për t'i dhënë fund shërbimeve të informacionit.

Objektivat e Trajnimit të Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit

 • Kuptojnë shoferët në aktivitetin e prokurimit dhe rolin që luan prokurimi në menaxhimin e furnizuesit
 • Të inkurajojë organizatat që të "Mendojnë si Furnizues" për të zhvilluar marrëdhënie më të mira dhe për të përmirësuar konsistencën e rezultateve
 • Prezantoni konceptin e Menaxhimi i Marrëdhënieve me Furnizuesit dhe të eksplorojnë elementet kryesore të tij
 • Zhvillimi i metodave për përmirësimin e Menaxhimit të Furnizuesit
 • Kuptojnë konceptet dhe sfidat e paraqitura nga SIAM

Audienca e synuar e kursit të praktikantit të menaxhimit të furnizuesve

Kandidatët idealë janë udhëheqësi i ekipit / niveli i menaxhimit i cili zotëron ose menaxhon marrëdhëniet e furnizuesit qoftë në IT, biznes ose zonave të prokurimit.

Përshkrimi i kursit

Prokurimi si pjesë e një zinxhiri furnizues të integruar:

 • Të kuptohet roli që luan aktiviteti i prokurimit në menaxhimin e furnizuesit
 • Të shqyrtojë rreziqet kur zgjedh një furnizues
 • Të prezantojë matricat e Kraljic dhe përdorimin e tyre për të kategorizuar aktivitetin e zinxhirit të furnizimit
 • Hetoni politikat e prokurimit që rrjedhin nga matricat Kraljic
 • Prezantoni një pasqyrë të shkurtër të ciklit të procesit të prokurimit
 • Kuptoni se si punon prokurimi me menaxhimin e furnizuesit
 • Kuptoni "të drejtat e 6" të prokurimit
 • Prezantoni konceptin e shërbimit të furnizuesit

Menaxhimi i furnizuesit nga perspektiva e furnizuesit:

 • Hetoni se si fuqia do të ndikojë në dinamikën e furnitorit / klientit
 • Për të kuptuar karakteristikat e furnizuesit dhe blerësit / konsumatorët kërkojnë njëri-tjetrin
 • Hetoni shoferët e mundshëm për qëndrimet e furnizuesit duke shqyrtuar çmimet
 • Të shikoni mënyrat për të "kontrolluar shëndetin" marrëdhëniet tuaja të furnizuesit

Menaxhimi i Marrëdhënieve të Furnizuesit (SRM) si një disiplinë:

 • Për të përcaktuar menaxhimin e marrëdhënieve të furnizuesit (SRM)
 • Për të zbuluar përfitimet e SRM të mirë
 • Të prezantohet fazat kryesore në zbatimin dhe menaxhimin e SRM
 • Zbuloni se çfarë SRM të mirë duket si
 • Prezantoni metodat e KPI dhe metodat e ekuilibruar të monitorimit dhe menaxhimit të furnizuesve
 • Hetoni rëndësinë e takimeve të furnizuesve
 • Kuptoni se si t'i krahasoni furnizuesit

Zbatimi dhe përmirësimi i menaxhimit të furnizuesit:

 • Përcaktoni konceptin e zhvillimit të furnizuesit
 • Për të kuptuar arsyet për të zhvilluar furnizuesit
 • Të hetojë kategorizimin dhe përzgjedhjen e furnizuesve për zhvillim
 • Të prezantohen modele për përparimin dhe zhvillimin e marrëdhënieve
 • Të hetojë se si besimi dhe kultura ndikojnë në zhvillimin e furnizuesit

Integrimi dhe Menaxhimi i Shërbimit (SIAM):

 • Kuptoni elementet kyçe të SIAM

Ngjarjet e ardhshme

korrik 2018
21
Korrik 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

Strategjia e Shërbimit të ndërmjetëm ITIL (SS - 21st Korrik 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-STRATEGJIA ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po kryen trajnime për 2 ditë për Strategjinë e Shërbimit të Ndërmjetësimit ITIL nga 21st Korrik 2018 në 22nd Korrik 2018.

Zbulo me shume "

21
Korrik 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

Dizajnimi i Shërbimeve të Ndërmjetme ITIL (SD - 21st Korrik 2018)

ITIL-INTERMEDIATE-SERVICE-DESIGN ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë për Dizajnin e Shërbimit të Ndërmjetësimit ITIL nga 21st Korrik 2018 në 22nd Korrik 2018.

Zbulo me shume "

21
Korrik 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Foundation - (21-07-2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë në ITIL Foundation nga 21st Korrik 2018 në 22nd Korrik 2018.

Zbulo me shume "

28
Korrik 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Malc (28th korrik 2018)

ITIL-MANAGING-ACROSS-THE-LIFECYCLE ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions është duke kryer trajnime 2 ditë për ITIL MALC nga 28th korrik 2018 në 29th korrik 2018.

Zbulo me shume "

28
Korrik 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Foundation - (28-07-2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë në ITIL Foundation nga 28th Korrik 2018 në 29th July 2018.

Zbulo me shume "

gusht 2018
04
Gusht 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Foundation - (04-08-2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë për ITIL Foundation nga 04th Gusht 2018 në 05th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

08
Gusht 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

Fondacioni ITIL (08 gusht 2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Inovative Technology Solutions po kryen trajnimin 1 Day të ITIL Foundation në 08th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

11
Gusht 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Foundation - (11-08-2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë për ITIL Foundation nga 11th Gusht 2018 në 12th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

18
Gusht 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map
25
Gusht 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

ITIL Foundation - (25-08-2018)

itil-fondacioni ITIL Trajnimi i Manaxherit të Menaxhimit të Furnizuesit (SMP)

Teknologjia Inovative Solutions po zhvillon trajnime për 2 ditë për ITIL Foundation nga 25th Gusht 2018 në 26th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime