TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
ITO V3 PPO INTERMEDIATE (PLANIFIKIMI, MBROJTJA DHE OPTIMIZIMI)

ITIL v3 Intermediate PPO Training Course & Certification ((Planning, Protection and Optimization)

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ITIL v3 Intermediate PPO Training Course Overview

La ITIL® 2011 Kualifikimi i ndërmjetëm: Certifikata e Planifikimit, Mbrojtjes dhe Optimizimit (PPO) është një kualifikim i lirë, por është gjithashtu pjesë e ITIL® Intermediate Rrjedha e aftësive, dhe një nga modulet që çon në Certifikata e ekspertëve ITIL® in Menaxhimi i Shërbimeve të IT. Qëllimi i këtij moduli të trajnimit dhe i provimit dhe certifikatës përkatëse është respektivisht dhënia, testimi dhe vërtetimi i njohurive mbi praktikat e industrisë në menaxhimin e shërbimit siç është dokumentuar në botimet kryesore të ITIL® Service Lifecycle Service.

Certifikata ITIL® në Planifikim, Mbrojtje dhe Optimizim synon t'u mundësojë mbajtësve të certifikatës të zbatojnë praktikat PPO gjatë ciklit të jetës së Menaxhimit të Shërbimit.

Intended Audience for ITIL v3 Intermediate PPO Certification

Kualifikimi i Planifikimit, Mbrojtjes dhe Optimizimit do t'i përshtatet kandidatëve në profesionet apo fushat e IT-së në vijim:

 • Menaxheri i Kapaciteteve
 • Menaxher i Disponibilitetit
 • Ndrysho Menaxher
 • Administrator i Sigurisë
 • Aplikime Mbështetje
 • IT Menaxher Operacioneve
 • Kontrolli dhe operimi i rrjetit
 • Mbështetje Rrjeti
 • Menaxheri i Vazhdimësisë së Biznesit
 • Menaxher i Sigurimit
 • Menaxheri i Portofolit të Shërbimit
 • Menaxheri i Marrëdhënieve me Furnizuesit.
Parakushte
Kandidatët që dëshirojnë të trajnohen dhe të ekzaminohen për këtë kualifikim duhet të mbajnë tashmë Certifikatën e Fondacionit ITIL në Menaxhimin e Shërbimeve të IT, të cilat duhet të paraqiten si dëshmi dokumentare për të fituar pranimin
Kandidatët që posedojnë kualifikimet e mëposhtme të ITIL-it gjithashtu kanë të drejtë, dhe dëshmi të ngjashme do të kërkohet:
• Më herët ITIL (V2) Fondacioni plus Fondacioni Ura
• Certifikata e Ekspertëve të ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të IT (arritur nëpërmjet Menaxherit të Shërbimit ose praktikuesve që lidhin rrugë).
Rekomandohet që kandidatët:
• Mund të tregojë njohuri për terminologjinë e TI dhe të kuptojë mbështetjen dhe analizën operacionale brenda kontekstit të mjedisit të tyre të biznesit
• Të kenë përvojë pune në një kapacitet të menaxhimit të shërbimit brenda një mjedisi të ofruesve të shërbimeve, me përgjegjësi për të paktën një nga disiplinat e menaxhimit në vijim:
• Procesi i menaxhimit të ngjarjeve
• Procesi i menaxhimit të incidentit
• Kërkoni procesin e përmbushjes
• Procesi i menaxhimit të problemeve
• Procesi i menaxhimit të qasjes
• Tavolina e sherbimit
• Menaxhimi teknik
• Menaxhimi i operacioneve të TI
• Menaxhimi i aplikacioneve
.
Para se të marrë pjesë në trajnimin për certifikim, rekomandohet fuqimisht që kandidatët të lexojnë botimet kryesore të ITIL Service ciklit të jetesës dhe, në veçanti, publikimin e Shërbimit të Shërbimit ITIL

Përshkrimi i kursit

 • Dizajnimi i shërbimit në kontekstin PPO dhe ciklit të jetës
 • Proceset përgjatë ciklit të jetës së shërbimit që kanë të bëjnë me elementët praktikë brenda planifikimit, mbrojtjes dhe optimizimit
 • Menaxhimi i Kapaciteteve si një aftësi për të realizuar Dizajnin e Shërbimit të suksesshëm
 • Menaxhimi i Disponueshmërisë si një aftësi për të realizuar shërbimin e suksesshëm të shërbimit
 • Menaxhimi i Vazhdimit të Shërbimit të IT si një aftësi për të mbështetur Menaxhimin e Vazhdimësisë së Biznesit
 • Menaxhimi i Sigurisë së Informacionit si pjesë e kornizës së përgjithshme të qeverisjes së korporatave
 • Menaxhimi i Kërkesës
 • Planifikimi, mbrojtja dhe optimizimi i roleve dhe përgjegjësive
 • Konsideratat e teknologjisë dhe zbatimit
 • Organizational roles relevant to PPO
 • Sfidat, faktorët kritikë të suksesit dhe rreziqet për planifikim, mbrojtje dhe optimizim.
Modaliteti i DorëzimitvendKohëzgjatja e kursitregjistroj
Trajnimi në Klasë Gurgaon Ditë 2Regjistro tani

janar 2019

19
Janar
2019

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi

+ Google Map

ITIL Service Operations Training

We are conducting ITIL Service Operations Training weekend batch at our ITS Gurgaon venue. ITIL Service Operations Training weekend batch – 2 Days session Training fee includes: Study material (e-kit) Official Training Certified Instructor Lunch

Mësoni më tepër »

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

 • Numri i pyetjeve: Pyetjet 8 për letër
 • Kohëzgjatje: Minuta 90 për të gjithë kandidatët në gjuhën e tyre përkatëse
 • Rezultati i kalimit: Markat 28 të kërkuara për të kaluar (nga 40 në dispozicion) - 70%
 • Formati i testimit: Zgjedhje e shumfishte

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.