TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

ITIL V3 SOA INTERMEDIATE (OFERTA DHE SHËRBIMET E SHËRBIMEVE)

ITIL v3 Intermediate SOA - Ofertat e Shërbimeve dhe Marrëveshjet Trajnim dhe Certifikim

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

ITIL v3 Përmbledhje e kursit të trajnimit të ndërmjetëm SOA

Kualifikimi i ndërmjetëm i ITIL® 2011: Oferta e Shërbimeve dhe Marrëveshjeve (SOA) është një kualifikim i lirë, por është gjithashtu pjesë e ITIL® Intermediate Rrjedha e aftësive dhe një nga modulet që çon në Certifikatën e ekspertëve ITIL® në Menaxhimin e Shërbimit të TI-së. Qëllimi i këtij moduli të trajnimit dhe i provimit dhe certifikatës përkatëse është, respektivisht, të japë, të provojë dhe të vërtetojë njohuritë mbi praktikat e industrisë në Menaxhimi i Shërbimit siç është dokumentuar në botimet kryesore të ITIL® ciklit të shërbimit të ciklit të shërbimit.

Audienca e synuar për ITIL v3 Ndërmjetësuese SOA

Kualifikimi i Ofertës së Shërbimeve dhe Marrëveshjeve do t'i përshtatet kandidatëve në profesionet apo fushat e TI-së në vijim:

 • Menaxheri i Kapaciteteve
 • Menaxher i Disponibilitetit
 • Ndrysho Menaxher
 • Administrator i Sigurisë
 • Aplikime Mbështetje
 • IT Menaxher Operacioneve
 • Kontrolli dhe operimi i rrjetit
 • Mbështetje Rrjeti
 • Menaxheri i Vazhdimësisë së Biznesit
 • Menaxher i Sigurimit
 • Menaxheri i Portofolit të Shërbimit
 • Menaxheri i Marrëdhënieve me Furnizuesit.
Parakushte
Kandidatët që dëshirojnë të trajnohen dhe të ekzaminohen për këtë kualifikim duhet të mbajnë tashmë Certifikatën e Fondacionit ITIL në Menaxhimin e Shërbimeve të IT, të cilat duhet të paraqiten si dëshmi dokumentare për të fituar pranimin
Kandidatët që posedojnë kualifikimet e mëposhtme të ITIL-it gjithashtu kanë të drejtë, dhe dëshmi të ngjashme do të kërkohet:
• Më herët ITIL (V2) Fondacioni plus Fondacioni Ura
• Certifikata e Ekspertëve të ITIL në Menaxhimin e Shërbimit të IT (arritur nëpërmjet Menaxherit të Shërbimit ose praktikuesve që lidhin rrugë).
Rekomandohet që kandidatët:
• Mund të tregojë njohuri për terminologjinë e TI dhe të kuptojë mbështetjen dhe analizën operacionale brenda kontekstit të mjedisit të tyre të biznesit
• Të kenë përvojë pune në një kapacitet të menaxhimit të shërbimit brenda një mjedisi të ofruesve të shërbimeve, me përgjegjësi për të paktën një nga disiplinat e menaxhimit në vijim:
• Procesi i menaxhimit të ngjarjeve
• Procesi i menaxhimit të incidentit
• Kërkoni procesin e përmbushjes
• Procesi i menaxhimit të problemeve
• Procesi i menaxhimit të qasjes
• Tavolina e sherbimit
• Menaxhimi teknik
• Menaxhimi i operacioneve të TI
• Menaxhimi i aplikacioneve
.
Para se të marrë pjesë në trajnimin për certifikim, rekomandohet fuqimisht që kandidatët të lexojnë botimet kryesore të ITIL Service ciklit të jetesës dhe, në veçanti, publikimin e Shërbimit të Shërbimit ITIL

Përshkrimi i kursit

 • Përmbledhje e proceseve SOA dhe parimet themelore
 • Vlera për biznesin e aktiviteteve të SOA-s
 • Si proceset SOA mbështeten në një rast të mirë të biznesit
 • Si proceset SOA mbështeten në një kuptim të mirë të kthimit të investimit (ROI)
 • Proceset përgjatë ciklit të jetës të shërbimit që kanë të bëjnë me ofrimin e shërbimeve dhe programet e marrëveshjeve
  Rolet dhe përgjegjësitë e SOA-s
 • Konsideratat e teknologjisë dhe zbatimit
 • Sfidat, faktorët kryesorë të suksesit dhe rreziqet
Modaliteti i DorëzimitvendKohëzgjatja e kursitregjistroj
Trajnimi në Klasë Gurgaon Ditë 2Regjistro tani

Trajnimi i ardhshëm

shtator 2018

22
Shtator 2018

Gurgaon,

B 100 A, qyteti i jugut 1, Pranë Kullotave Nënshkrimi,

Gurgaon,

Haryana

122001

Indi


+ Google Map

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit të ndërmjetëm ITIL (CSI - 22nd Shtator 2018)

ITIL-NDËRMJETËSIM-PËRMIRËSIM I PËRGJITHSHËM-SERVICE ITIL v3 Ndërmjetësuese SOA (Ofertat dhe Marrëveshjet e Shërbimeve)

Zgjidhjet Teknologjike Inovative po zhvillojnë trajnime për 2 ditë për përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimit ITIL Intermediate nga 22nd Shtator 2018 në 23rd Shtator 2018

Mësoni më tepër »

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

 • Numri i pyetjeve: Pyetjet 8 për letër
 • Kohëzgjatje: Minuta 90 për të gjithë kandidatët në gjuhën e tyre përkatëse
 • Rezultati i kalimit: Markat 28 të kërkuara për të kaluar (nga 40 në dispozicion) - 70%
 • Formati i testimit: Zgjedhje e shumfishte

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • ITIL v3 Trajnim i ndërmjetëm SOA (Ofertat e Shërbimeve dhe Marrëveshjet) në Gurgaon
 • ITIL v3 Shpenzimet e ndërmjetësuara SOA (Ofertat e Shërbimeve dhe Marrëveshjet) në Gurgaon
 • Instituti për ITIL v3 Intermediate SOA (Oferta dhe Marrëveshjet e Shërbimeve) në Gurgaon
 • ITIL v3 Intermediate SOA (Ofertat e Shërbimeve dhe Marrëveshjet) në Gurgaon
 • ITIL v3 Certifikimi i ndërmjetëm SOA (Ofertat dhe Marrëveshjet e Shërbimeve) në Gurgaon
 • ITIL v3 kurs i ndërmjetëm SOA (Oferta dhe Marrëveshjet e Shërbimeve) në Gurgaon
 • Më të mirë ITIL v3 Intermediate SOA (Ofertat dhe Marrëveshjet e Shërbimeve) Trajnimi Online
 • ITIL v3 Trajnimi i ndërmjetëm SOA (Oferta dhe Marrëveshjet e Shërbimeve)