TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 4
REGJISTRI

Ndërtimi i avancuar i aplikacioneve të ndërmarrjeve Red Hat (JB501) Kurs trajnimi dhe certifikimi

Ndërtimi i avancuar i aplikacioneve të ndërmarrjeve Red Hat (JB501) Kurs trajnimi dhe certifikimi

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Building Advanced Red Hat Enterprise Applications ( JB501 ) Course

Kursi bazohet në një studim të rastit. Disa nga produktet Red Hat Middleware janë përdorur në zgjidhje duke përfshirë Red Hat JBoss Data Grid, Red Hat JBoss Enterprise Platform, Red Hat JBoss BPM Suite, Red Hat JBoss Fuse dhe Red Hat JBoss A-MQ. Nxënësi do të përdorë Java EE 6, Java Persistence API (JPA), proceset e biznesit, rregullat e biznesit, rrugët Camel, caching, dhe queuing në integrimet. Çdo hap i rrugës, nxënësit marrin pjesë në diskutimet arkitekturore lidhur me projektimin, pasi ato punojnë drejt një zgjidhjeje përfundimtare. Pritet që studentët të kenë njohuri paraprake dhe aftësi bazë në produktet e përdorura.

Objektivat e trajnimit JB501

 • Rrugët e Camel
 • Bishtin e JMS
 • Vendosjen OSGi
 • caching
 • Gridimi i të dhënave në kërkim të largët
 • Projektet e Biznesit Qendror
 • Zhvillimi i procesit të biznesit
 • Zhvillimi i rregullave të biznesit
 • JAX-RS dhe JAX-WS shërbimet e internetit
 • Temat e Java EE 6: JPA, CDI, EJB, JSF
 • Testimi i automatizuar me JUnit, Arquillian dhe Selenium

Audience for JB501 Course

Ky kurs ka për qëllim zhvilluesit Java ndërmarrje.

Parakushtet për certifikimin JB501

Ky kurs kërkon marrjen e certifikimit, duke plotësuar kurset e mëposhtme, ose përvojën ekuivalente të listuar:

 • Red Hat Certified JBoss Developer (RHCJD), përfundimi i JBoss Enterprise Application Development (JB225), ose përvoja e shkrimit të aplikacioneve të ndërmarrjeve duke përdorur specifikimet Java EE 6, kornizat dhe API.
 • Certifikata e Ekspertizës në Përhershëm, përfundimi i Zhvillimit JBoss: Përhershmi me Hibernate (JB297), ose përvoja e shkrimit të subjekteve Java me JPA dhe Red Hat JBoss Hibernate.
 • Certifikata e Ekspertizës në Zhvillimin e Camel, përfundimi i Zhvillimit të Camel me Red Hat JBoss Fuse (JB421), ose përvojën e shkrimit të rrugëve të Camel në Java.
 • Perfundimi i Zhvillimi i Red Hat JBoss A-MQ dhe vendosjen (JB437) ose përvojën e aplikacioneve të shkrimit që përdorin API JMS.
 • Perfundimi i Red Hat JBoss Zhvillimi i të dhënave Grid (JB453), ose përvojën e shkrimit të aplikacioneve që përdorin kornizat e magazinimit dhe middleware.
 • Certifikata e Ekspertizës në Procesin e Procesit të Biznesit, përfundimi i Zhvillimit të Aplikacioneve të Punës me Red Hat JBoss BPM Suite (JB427), ose përvojë të projektimit të proceseve të biznesit duke përdorur BPMN2.
 • Certifikata e Ekspertizës në Rregullat e Biznesit, përfundimi i Zbatimit të Red Hat JBoss BRMS (JB465) ose përvoja e shkrimit të rregullave të biznesit në një gjuhë të rregullave të biznesit, mundësisht Drools.

Course Outline 4 Days

 • Përshkruani kornizën dhe kërkesat e arkitekturës.
 • Përshkruani komponentët dhe ndërveprimin e tyre.
 • Kodi dhe testoni pjesën e aplikimit që:
  • Urdhëron ushqim për një fluturim.
  • Ofron statusin e fluturimit tek klienti.
  • Gjeneron një raport të kontrollit të fluturimit për administratorët.
  • Cakton një pilot për një fluturim.
  • Cakton një portë nisjeje për një fluturim.
  • Regjistron performancën e një kontrolli të sigurisë avioni.
  • Llogarit karburantin e nevojshëm dhe vendos rendin.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.


Shqyrtime