TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Inxhinier i Certifikuar i KEMP

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Inxhinier i Certifikuar i KEMP

Programi Trajnimi Online i LoadMaster është dizajnuar për t'ju ndihmuar të mësoni për të gjitha tiparet, përfitimet dhe detajet teknike të familjes së produktit LoadMaster të KEMP dhe mjedisin e rrjetit brenda të cilit LoadMaster është i vendosur.

Publiku i synuar:

KEMP Certified Engineer Bootcamp është në shënjestër në mënyrë specifike tek Inxhinierët e Rrjetit, Rishites / Partnerë të KEMP të cilët janë të përfshirë në projektimin, vendosjen ose administrimin / mbështetjen teknike të pajisjeve dhe softuerëve të LoadMaster.

Parakushtet:

 • Njohja e fortë e TCP / IP Suite
 • Njohuritë themelore të rrjetëzimit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Hyrje në teknologjitë e KEMP
 • sizing
 • Mbështetje Aplikimi
 • Instalimi fillestar
 • Caktimi dhe këmbëngulja
 • Konfigurimi i shërbimeve virtuale
 • Kontrollet shëndetësore
 • Topologji
 • Templates
 • Troubleshooting
 • drejtuesit
 • Offloading SSL
 • Konfigurimet e Avancuara
 • Praktikat më të mira
 • Disponueshmëri e lartë
 • Balancimi i ngarkesës me shumë vende (GEO)
 • Skenarët e vendosjes
 • Përmirësimet e firmuerëve

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • KEMP Certified Engineer trajnimi në Gurgaon
 • Certifikimi KEMP Certified Engineer kosto në Gurgaon
 • Instituti për KEMP Certified Engineer në Gurgaon
 • KEMP Certified Engineer në Gurgaon
 • Certifikimi i KEMP Certifikuar Inxhinier në Gurgaon
 • KEMP Certified Engineer kurs në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë KEMP Certified Engineer Online
 • Trajnimi i KEMP Certified Engineer
-count batches > 1 -->