TipiKursi online
REGJISTRI
Microsoft Advanced Technologies e SharePoint 2016 (M20339-2)

** Riktheni Vauçerët e Microsoft (SATV) për M20339-2 Teknologjitë e Avancuara të Kursit dhe Çertifikimit të SharePoint 2016 **

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

M20339-2 - Teknologji të avancuara të trajnimit SharePoint 2016

Në këtë kurs do të mësoni si të planifikoni, konfiguroni dhe menaxhoni veçoritë e përparuara në SharePoint 2016, duke përfshirë implementimin e disponueshmërisë së lartë, shërimin e katastrofave, arkitekturën e aplikimit të shërbimeve, shërbimet e Microsoft Business Connectivity, produktivitetin dhe platformat dhe veçoritë e bashkëpunimit. Ju do të mësoni tiparet e reja hibride të SharePoint 2016 së bashku me zgjidhjet e inteligjencës së biznesit, menaxhimin e përmbajtjes së ndërmarrjeve, infrastrukturën e menaxhimit të përmbajtjes së uebit, zgjidhjet, aplikacionet si dhe si të zhvilloni dhe implementoni planin e qeverisjes dhe të kryeni një përmirësim ose migrim në SharePoint 2016.

Ky kurs përdor Microsoft SharePoint 2016 dhe përfshin materiale nga Produkti Zyrtar i Mësimit të Microsoft-it 20339-2: Teknologjitë e Avancuara të SharePoint 2016. 

Objektivat

 • Karakteristika të reja dhe të përmirësuara të arkitekturës kryesore të SharePoint 2016
 • Karakteristikat hibride kryesore në SharePoint 2016
 • Plani dhe dizajnoni një mjedis SharePoint 2016 për disponueshmëri të lartë dhe rikuperim të fatkeqësive
 • Planifikoni dhe zbatoni shërbimet e lidhjes afariste dhe siguroni shërbimin e dyqanit
 • Konfiguro dhe menaxho shërbimet e produktivitetit për një shpërndarje të SharePoint 2016
 • Menaxho zgjidhjet në një shpërndarje SharePoint 2016
 • Planifikoni dhe konfiguroni veçoritë e llogaritjes sociale
 • Planifikoni dhe konfiguroni menaxhimin e përmbajtjes së uebit për një ambient që ballafaqohet me Internet
 • Plani dhe konfiguroni ndërmarrjen menaxhimit të përmbajtjes në një shpërndarje SharePoint 2016
 • Plani dhe konfiguroni zgjidhjet e inteligjencës së biznesit, menaxhimin e punës, produktivitetin dhe platformat dhe veçoritë e bashkëpunimit
 • Kryeni një përmirësim ose migrim në SharePoint 2016

Audienca e synuar

 • Ekspertë profesionistë të IT-ve të interesuar për të mësuar se si të instalojnë, konfigurojnë, vendosin dhe menaxhojnë instalimet e SharePoint 2016 ose në një qendër të të dhënave ose në re.
 • Përvoja më shumë se katër vjet me planifikimin dhe mirëmbajtjen e SharePoint dhe teknologjive të tjera bazë në të cilat varet SharePoint, përfshirë Windows Server 2012 R2 ose më vonë, Shërbimet e Internetit të Informacionit (IIS), Microsoft SQL Server 2014 ose më vonë, Active Directory Services (AD DS) dhe rrjetin e shërbimeve të infrastrukturës.

kusht paraprak

 • Përvojë minimale një vjeçare me vendosjen dhe administrimin e shumëfishtë të fermave SharePoint 2013 në një ndërmarrje të madhe dhe hartimin e kërkesave të biznesit për të dy planet teknike dhe logjike
 • Planifikimi dhe Administrimi i SharePoint 2016 (M20339-1) ose të ketë njohurinë dhe përvojën ekuivalente para marrjes së këtij kursi
 • Njohja e dizenjimit të rrjetit, duke përfshirë sigurinë e rrjetit
 • Menaxhimi i softuerit në një server ndërmarrjeje 2012 R2 të Windows Server ose mjedis i Windows Server 2016
 • Vendosja dhe menaxhimi i aplikacioneve në mënyrë të natyrshme, praktikisht dhe në re
 • Administrimi IIS
 • Konfigurimi i AD DS për përdorim në autentifikim dhe autorizim, dhe si një dyqan përdorues
 • Menaxhimi i një aplikacioni nga distanca duke përdorur Windows PowerShell 2.0 ose më vonë
 • Menaxhimi i bazave të të dhënave dhe roleve të serverëve në SQL Server
 • Lidhja e aplikacioneve në SQL Server
 • Zbatimi i sigurisë së bazuar në pretendime

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Hyrje në SharePoint 2016

 • Komponentët kryesorë të arkitekturës 2016 të SharePoint
 • Karakteristika të reja, të vjetruara dhe të larguara në SharePoint 2016
 • SharePoint 2016 dhe edicionet e SharePoint Online

2. Skenarët Hybrid për SharePoint 2016

 • Eksploroni veçoritë hibride në SharePoint 2016
 • Përgatituni për një shpërndarje hibride SharePoint 2016

3. Hartimi i Strategjive të Menaxhimit të Vazhdimit të Biznesit

 • Dizajnimi i topologjive të bazës së të dhënave për rekuperimin e fatkeqësive të disponueshmërisë së lartë
 • Hartimi i një infrastrukture SharePoint për disponueshmëri të lartë
 • Plani për rimëkëmbjen e fatkeqësive

4. Planifikoni dhe Zbatoni Shërbimet e Lidhjeve të Biznesit (BCS) dhe Shërbimin e Shitoreve të Sigurta

 • Plani dhe konfiguro BCS
 • Konfiguro Shërbimin e Sigurt Shitore
 • Menaxho modelet BCS

5. Konfiguro shërbimet e produktivitetit për një shpërndarje SharePoint 2016

 • Kuptoni arkitekturën shtesë të SharePoint-it
 • Sigurimi dhe menaxhimi i aplikacioneve dhe katalogëve të aplikacioneve
 • Ofron shërbime të produktivitetit

6. Menaxho Zgjidhjet në Microsoft SharePoint 2016

 • Kuptoni arkitekturën e zgjidhjes së SharePoint 2016
 • Menaxho zgjidhjet me rërë

7. Duke lidhur njerezit

 • Shumë profile të përdoruesit
 • Aktivizo ndërveprimin shoqëror
 • Ndërtoni komunitetet

8. Plani dhe Konfiguro Menaxhimin e Përmbajtjes së Uebit

 • Plani dhe implementimi i një infrastrukture të menaxhimit të përmbajtjes së uebit
 • Konfiguro navigimin e menaxhuar dhe faqet e katalogut
 • Mbështetni gjuhët dhe lokalet e shumta
 • Aktivizo dizajnin dhe përshtatjen
 • Mbështet përdoruesit mobil

9. Planifikoni dhe konfiguroni Menaxhimin e Përmbajtjes së Ndërmarrjeve

 • Menaxhimi i përmbajtjes së ndërmarrjes së planit
 • Planifikoni dhe konfiguroni eDiscovery
 • Plani i menaxhimit të shënimeve

10. Plani dhe Konfiguro Zgjidhjet e Inteligjencës së Biznesit

 • Planifikoni arkitekturën BI
 • Planifikoni, shpërndani, menaxhoni shërbimet e BI
 • Plani dhe konfiguro mjetet e avancuara të analizës

11. Planifikoni dhe Konfiguro Produktivitetin dhe Bashkëpunimin

 • Planifikoni dhe konfiguroni veçoritë e bashkëpunimit
 • Plani dhe konfiguroni përbërësit

12. Përmirëso dhe migrohu te SharePoint 2016

 • Përgatituni për një përmirësim ose migrim
 • Plani dhe menaxhoni një përmirësim të grumbullimit të faqes

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime