TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

mtf trajnimi në Gurgaon

Përshkrimi i kursit

Audiencë

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Master Trainer & Facilitator - Trajnimi i MTF

La Master Trainer dhe Lehtësues program, i Carlton Advanced Management Institute, USA, bërë në Indi në bashkëpunim me Konsulentët e Tokës së Mesme Trajner dhe lehtësues Master programi ka për qëllim zhvillimin e aftësive të trajnimit dhe lehtësimit në një individ. Ajo fut aftësitë praktike dhe njohuritë e thella që kërkohet për të kryer një program trajnimi efektiv. Ju do të rrisni efektivitetin e programit tuaj të trajnimit, të jeni në gjendje të hartoni dhe të ofroni programe trajnimi më efektive.

Objektivat

 • Të organizojë seancë efektive duke vendosur për përmbajtjen e kursit.
 • Të krijojë skenë për mjedisin e mësimit.
 • Të hartojë, dorëzojë dhe vlerësojë një program trajnimi efektiv.
 • Për të hartuar leksione interaktive për rezultate të përmirësuara mësimore.
 • Të mësosh të krijosh IDP dhe të përdorësh teknika NLP.
 • Për të zbatuar ngjarjet e Gagne për mësim.
 • Të ndërtojmë raporte të menjëhershme dhe të udhëheqim diskutimet dhe vendimet e ekipit.
 • Për të zbuluar mënyra krijuese të trajtimit të seancave.
 • Për të hartuar strategji për të parandaluar sjelljen e vështirë në klasë.
 • Të mësosh të merresh me pjesëmarrësit e vështirë dhe t'i motivosh ata.
 • Të mësosh për të përmbledhur teknikat e rëndësishme të zbatueshme në punë.
 • Të hartojë dhe vlerësojë aktivitetet e grupit.
 • Të përdorin teknika të ndryshme të vlerësimit si Kirkpatrick Model për vlerësim.
 • Mësoni modelin SHIIC për maksimizimin e interesit të audiencës tuaj
 • Mëso Si përdoret modeli MS EVA për të siguruar mbajtjen e pjesëmarrësve

Audienca e synuar

 • Nëse jeni i ri në trajnim, një ekspert i lëndës që duhet të trajnojë të tjerët ose një trajner i cili kërkon qasje të reja dhe më efektive në mësim, kjo është seminari ideal për ju
 • Personeli HR me një pasion për trajnim dhe zhvillim dhe ata që dëshirojnë të lëvizin në platformën e trajnimit
 • Njerëzit që punojnë në funksionin e trajnimit, mësimit dhe zhvillimit të organizatave

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

MODUL 1 - Kujdes dhe Vendosja e Tonit.

 • Vendosja e mjedisit të mësimit / ton, vendosni udhëheqjen
 • Zhvillimi i raportit, vendosni udhëzimet
 • Stili / gjuha e trupit / zëri juaj
 • Përdorimi i teknikave NLP
 • Planifikimi themelor i përdorur në Gagne

MODUL 2 - Leksion dhe MSEVA

 • Llojet e përmbajtjes gjithashtu merret me shpjegime dhe shembuj
 • Pacing një sesion
 • Planifikimi i sesionit efektiv
 • Dëgjimi aktiv / i udhëzuar
 • Leksione interaktive / Mjete për të simuluar interesin
 • Të mësuarit bashkëpunues
 • Zhvillimi i prezantimeve
 • Energizer dhe Breakers Ice
 • pyetësorët
 • Raporti i çastit
 • Intervista të drejtpërdrejta

MODULI 3 - Trajtimi i problemeve të pjesëmarrësve

 • Ballafaqimi me stile të ndryshme
 • Ballafaqimi me pyetje të vështira
 • Trajtimi i bisedave të rëndësishme

MODULI 4 - Praktika

 • Demonstratë
 • Partner + Aktivitetet e Grupit
 • Raste Studimore
 • Luan rol

MODULI 5 - BARS Vlerësimi dhe Feedback

 • Demo projektim
 • Projektimi i testeve
 • IDP-Zhvillimi Individual i Zhvillimit

MODULI 6 - Përmirëso transferimin në Job

 • Ditët e mësimit
 • Vlerësimi i kolegëve
 • Zbatueshmëria
 • mik

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Procesi i certifikimit 40 Hr: Punëtoria 16 Hr pasuar nga puna e drejtuar nga projekti i 24 Hr

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime