TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitët 5 ``
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Mesazhimi MCSE me Office 365

Mesazhimi MCSE me kursin e trajnimit dhe certifikimit të Office 365

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Certifikim

MCSE Mesazhimi me Përmbledhjen e Trajnimit të Trajnimit të Zyrës 365

Mesazhimi MCSE me Office 365 sigurisht vërteton aftësinë tuaj për të rritur fleksibilitetin dhe produktivitetin, zvogëloni humbjen e të dhënave, dhe për të përmirësuar sigurinë e të dhënave për organizatën tuaj duke përdorur Office 365. Pas përfundimit të këtij kursi, do të jeni në gjendje të fitoni një certifikim MCSE: Messaging, i cili do t'ju ndihmojë në kualifikimin për një pozicion në administratën e sistemeve të kompjuterit dhe rrjetit.

Objektivat e MCSE: Mesazhimi me trajnimin e Office 365

 • Konfiguro ruajtjen në serverat e kutisë postare
 • Krijoni dhe konfiguroni bazat e të dhënave të kutisë postare
 • Hartimi dhe zbatimi i Parandalimit të Humbjes së të Dhënave
 • Ndërtimi i Politikave të Adresave dhe Listat për Kërkimin e Trey
 • Konfiguro Dosjet Publike për Kërkimin Trey
 • Konfiguro Outlook Web App
 • Konfiguro dhe planifiko mesazheve celulare
 • Konfiguro dhe shpërndaj Komponentët e Mesazheve të Unifikuara
 • Planifikoni fazën e shpërndarjes për të siguruar që kjo fazë të fillojë në mënyrë korrekte

Publiku i synuar i Mesazhimit MCSE me kursin e Zyrës 365

Ky kurs është më i përshtatshmi për IT Generalists, Consultants, IT Professionals dhe Professional Professionals Help Desk.

Parakushtet për MCSE Messaging me Certifikimin e Office 365

Serveri i Windows, SharePoint 2013, Lync 2013, Cloud privat.

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Mesazhimi MCSE me trajnimin e Office 365 në Gurgaon
 • Mesazhimi MCSE me certifikatën e Office 365 në Gurgaon
 • Instituti për Mesazhim MCSE me Office 365 në Gurgaon
 • Mesazhimi MCSE me Office 365 në Gurgaon
 • MCSE Mesazhimi me Certifikatën e Zyrës 365 në Gurgaon
 • Mesazhimi MCSE me kursin e Zyrës 365 në Gurgaon
 • Mesazhi më i mirë MCSE me trajnimin e 365 të zyrës
 • Mesazhimi MCSE me trajnimin e Office 365