TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

20533 Implementimi i Microsoft Azure Infrastructure Solutions

20533 - Implementimi i kursit të trajnimit dhe certifikimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Zbatimi i kursit të trajnimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Ky kurs është i dedikuar për profesionistët e TI-së të cilët janë të njohur me menaxhimin e vendosjeve IT të lokaleve që përfshijnë AD DS, teknologjitë e virtualizimit dhe aplikacionet. Nxënësit zakonisht punojnë për organizatat që planifikojnë të gjejnë disa ose të gjitha shërbimet e tyre në infrastrukturë I kaltër. Ky kurs synon gjithashtu për profesionistët e TI që duan të marrin provimin e certifikimit të Microsoft, 70-533, Implementimin e Azure Infrastructure Solutions.

Objektivat e zbatimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions Training

 • Përshkruani komponentët e arkitekturës Azure, duke përfshirë infrastrukturën, veglat dhe portalet.
 • Zbatimi dhe menaxhimi i rrjeteve virtuale brenda Azure dhe lidhja me mjediset e lokaleve.
 • Planifikoni dhe krijoni makina virtuale Azure.
 • Konfiguroni, menaxhoni dhe monitoroni makinat virtuale Azure për të optimizuar disponueshmërinë dhe besueshmërinë.
 • Vendosja dhe konfigurimi i aplikacioneve të uebit dhe aplikacioneve celulare.
 • Zbatimi, menaxhimi, rezervimi dhe monitorimi i zgjidhjeve të ruajtjes.
 • Planifikoni dhe zbatoni shërbimet e të dhënave bazuar në Baza e të dhënave SQL për të mbështetur aplikimet.
 • Vendosja, konfigurimi, monitorimi dhe diagnoza e shërbimeve cloud.
 • Krijoni dhe menaxhoni qiramarrësit e Azure AD dhe konfiguroni integrimin e aplikacioneve me Azure AD.
 • Integrohuni në lokalet Windows AD me Azure AD.
 • Automate operacionet në menaxhimin Azure duke përdorur automatizim.

Audienca e synuar për zbatimin e kursit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Ky kurs është i dedikuar për profesionistët e TI-së të cilët kanë disa njohuri për teknologjitë cloud dhe duan të mësojnë më shumë për Azure.

 • Profesionistët e IT të cilët dëshirojnë të vendosin, konfigurojnë dhe administrojnë shërbimet dhe makinat virtuale (VMs) në Azure.
 • IT profesionistë që përdorin Microsoft System Center për të menaxhuar dhe orkestruar infrastrukturën e serverit.
 • Administratorët e Windows Server që kërkojnë të vlerësojnë dhe emigrojnë rolet dhe shërbimet e Active Directory në lokal në cloud.
 • Profesionistë të TI-së të cilët dëshirojnë të përdorin Windows Azure për të pritur faqet e internetit dhe shërbimet e mbështetjes së celularit.
 • Profesionistët e IT të cilët kanë përvojë në teknologjitë e tjera jo të Microsoft-it, plotësojnë parakushtet e kursit dhe duan të kalojnë trenin në Azure.
 • IT profesionistë që duan të marrin provimin e certifikimit të Microsoft 70-533, Zbatimi i Azure Infrastructure Solutions.

Parakushtet për Zbatimin e Certifikimit të Zgjidhjeve të Infrastrukturës Microsoft Azure

Para se të ndjekin këtë kurs, studentët duhet të kenë këto njohuri teknike:

 • Përfundoi certifikimin e Administratorëve të Sistemit të Certifikuar të Microsoft (MCSA) në Windows Server 2012.
 • Kuptimi i teknologjive të virtualizimit në lokal, duke përfshirë: makinat virtuale, rrjetet virtuale dhe disqet virtuale virtuale (VHDs).
 • Kuptimi i konfigurimit të rrjetit, duke përfshirë: TCP / IP, Domain Name System (DNS), rrjete private virtuale (VPN), firewalls dhe teknologji encryption.
 • Kuptimi i faqeve të internetit, duke përfshirë: si të krijoni, konfiguroni, monitoroni dhe vendosni një faqe interneti në Internet Information Services (IIS).
 • Kuptimi i koncepteve të Active Directory, duke përfshirë: domenet, pyjet, kontrollorët e domenit, përsëritjen, protokollin Kerberos dhe protokollin e qasjes në Lightweight Directory (LDAP).
 • Kuptimi i koncepteve të bazës së të dhënave, duke përfshirë: tabelat, pyetjet, Strukturuar Query Language (SQL) dhe skemat e bazës së të dhënave.
 • Kuptimi i elasticitetit dhe rikthimit të fatkeqësive, duke përfshirë operacionet e backup dhe rivendosjes.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

1. Hyrje në Azure

 • Përmbledhje teknologjike në cloud
 • Rishikimi i Infrastrukturës Azure
 • Portalet Azure
 • Menaxhimi i Azure duke përdorur Windows PowerShell
 • Përmbledhje e Azure Resource Manager

2. Zbatimi dhe menaxhimi i rrjeteve Azure

 • Plani Rrjetet Virtuale
 • Zbatimi dhe Menaxhimi i Azure Virtual Networks
 • Konfiguro lidhjet në Rrjetet Virtuale Azure

3. Zbatoni Machines Virtuale

 • Vështrim i përgjithshëm i makinave virtuale të Azure Resource Manager
 • Planifikimi për makinat virtuale Azure
 • Vendosja e makinave virtuale të Azure Resource Manager
 • Shabllonët e Autorizimit të Resurseve Azure

4. Përmbledhje e makinave klasike virtuale Manage Manage Machines

 • Konfiguro Machines Virtuale
 • Menaxhoni dhe Konfiguro Disqet e Veglave Virtual
 • Menaxhimi dhe Monitorimi i Azure Virtual Machines

5. Zbatoni shërbimet e Azure App

 • Plani për vendosjen e aplikacioneve në shërbimin e aplikacionit
 • Vendosja, konfigurimi dhe monitorimi i aplikacioneve të uebit
 • Menaxheri i Trafikut

6. Planifikoni dhe Zbatoni Shërbimet e Ruajtjes, Ruajtjes dhe Shërimit

 • Planifikoni, Zbatoni dhe Menaxhoni Ruajtjen
 • Zbatimi i rrjeteve të shpërndarjes së përmbajtjes azure
 • Zbatimi i Azure Backup dhe Azure Site Recovery

7. Planifikoni dhe Zbatoni Azure SQL Database

 • Vendosja e Azure SQL Database
 • Monitoroni Azure SQL Database
 • Menaxho Azure SQL Database Security dhe Azure SQL Database Continuity Biznes

8. Zbatimi i shërbimeve PaaS Cloud

 • Planifikoni dhe Vendosni Shërbimet Cloud PaaS
 • Configure Remote Desktop Protocol (RDP)
 • Monitorimi i Shërbimeve Cloud

9. Zbatimi i Azure Active Directory (AD)

 • Krijo dhe menaxho qiramarrësit e Azure AD
 • Konfiguro Integrimin e Aplikacioneve me Azure AD
 • Përmbledhje e Azure AD Premium

10. Menaxho AD në mjedisin hibrid

 • Zgjerimi i vendosjeve në mjediset në Active Directory në Azure
 • Sinkronizimi i Drejtorisë
 • Zbatoni Federatën

11. Zbatimi i Menaxhimit dhe Automatizimit me Bazë Azure

 • Zbatoni Microsoft Operations Management Suite (OMS)
 • Komponentët e Automatizimit
 • PowerShell WorkflowsManaging Automatizimi

Trajnimi i ardhshëm

Nuk ka ngjarje të ardhshme në këtë kohë.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • 20533: Zbatimi i trajnimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • 20533: Zbatimi i kostos së certifikimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • Instituti për 20533: Zbatimi i Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • 20533: Zbatimi i Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • 20533: Implementimi i certifikimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • 20533: Zbatimi i kursit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions në Gurgaon
 • Më i miri 20533: Zbatimi i trajnimeve të Microsoft Azure Infrastructure Solutions Online
 • 20533: Zbatimi i trajnimit të Microsoft Azure Infrastructure Solutions