TipiTrajnimi në Klasë
dataShtator 9, 2017
kohëDitë 2
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Trajnim MS Excel

Përmbledhje

Parakushte

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi MS Excel dhe certifikim

Mjeti më i zakonshëm dhe i fuqishëm i përdorur nga Microsoft ështëLë pas, e cila përdoret në mbarë botën. Dhe me kursin e projektuar posaçërisht kjo është shumë e lehtë për të fituar aftësi për t'u bërë i aftë dhe duke përdorur excel lehtë. ITS kanë kurse në dispozicionMS-zyra 2007/2010 / 2013dhe2016gjithashtu.

Parakushte

Kandidatët duhet të njohin njohuritë themelore të kompjuterit.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 1. Menaxhimi dhe formësimi i librave dhe fletëve të punës
  • Menaxhimi dhe ngritja e fletëve dhe fletëve të punës
  • Duke parë të njëjtat fletë excel në tabs të shumta
  • Ngrirja e Top Row ose e kolonës së parë duke përdorur Freeze Panes
  • Mënyrat më të mira për kursimin e kohës për menaxhimin e opsioneve të konfigurimit të faqes
  • Teknika të ndryshme të formatimit së bashku me formësimin e kushtëzuar në bazë të vlerave, regjistrimeve të dyfishta, bërthamave të të dhënave etj
 2. Marrja e raporteve Excel nëpërmjet Formulave, Funksioneve dhe Referencave të ndryshme
  • Funksionet e tekstit si Len, Lidh, Epërm, E Ulët, E Vërtetë dhe Trim.
  • Funksionet logjike si If dhe Multiple Ifs
  • Funksionet matematikore si Sum, Abs, Round, Roundup & Rounddown
  • Funksionet statistikore si Count, Counta, Countblank, Countif, Countifs, Sumif, Sumifs, Average, Averageifs, Min, Max, Small and Large
  • Funksionet e kërkimit si Vlookup dhe Hlookup në ndeshjen e saktë dhe të përafërt
  • Ngrirja e një adrese qelizore në një formulë duke vendosur shenja $ (Referenca Absolute)
  • Lidhja e fletëve të shumta dhe librave të punës në formulë (Referenca e 3D)
 3. Duke punuar me të dhënat
  • Krijimi dhe modifikimi i listave të personalizuara
  • Ndarja e të dhënave duke përdorur Tekstin në Kolona
  • Renditja e të dhënave në mënyrë alfabetike në fusha të vetme dhe të shumëfishta
  • Renditja e të dhënave në mënyrë të personalizuar duke importuar listat
  • Renditja e të dhënave në mënyrë të majtë në të djathtë
  • Nxjerrja e të dhënave duke përdorur filtrat & filtrat e avancimit (filtrat e numrit, filtrat e tekstit, filtrat e datës dhe kohës, regjistrimet unike, regjistrimet e dublikuara dhe filtrimi i ngjyrave)
 4. Analizimi i të dhënave përmes tabelave të ndërfutur
  • Zgjedhja e faqeve më të mira dhe shtimi i fushave
  • Aplikimi i funksioneve të shumta në tavolinat e pivot
  • Konvertimet e qelizave bosh dhe vlerat e gabimit me 0
 5. Përfaqësimi i të dhënave në formën grafike
  • Zgjedhja e tabelave më të mira sipas të dhënave
  • Duke përdorur Listat e Kolonave, Grafikun e Barit, Grafikët e Linjave dhe Grafikët e Grave
  • Formulimi i kartave, duke shtuar Titujt e Kartelave dhe duke ndryshuar Vendndodhjet e Grafikëve
  • Lidhja e kartave me Word dhe PowerPoint
 6. Duke punuar me Funksionet e Advance Excel
  • Kryerja e kërkimeve në fushën e duhur në vend të majtë
  • Kryerja e kërkimeve në tabela të shumëfishta me kushte të ndryshme
  • Kryerja e kërkimeve në fusha të shumëfishta
  • Kryerja e pamjeve të ndjeshme të rasteve
  • Kombinimi i pamjeve horizontale dhe vertikale nëpërmjet Funksioneve të Ndarjes dhe Indeksit
  • Funksionet e datës si Sot, Tani, Dita, Muaji, Viti, Ditët e Punës dhe Ditët e Rrjetit
  • Funksionet statistikore si Median dhe Mode
 7. Puna me Konventën e Emrit dhe Emërtimit
  • Aplikimi i një emri në një qelizë dhe një sërë qelizash
  • Modifikimi, fshirja e emrave të zonave dhe krijimi automatik i Emrave në bazë të titullit
 8. Trajtimi i të dhënave
  • Lidhja e të dhënave Excel me dokumentet e Word, skedarët PDF dhe objektet e jashtme nëpërmjet hyperlinks
  • Importimi i të dhënave nga burime të jashtme si skedarët e tekstit, skedarët CSV etj
  • Përfaqësimi i të dhënave në një strukturë më të mirë duke përdorur Tabelat
  • Heqja e të dhënave Duplicate nga të dhënat Excel
  • Projektimi i dashboardeve / formave të shpejta duke kufizuar të dhëna specifike nëpërmjet Validimit të të Dhënave
  • Mbrojtja e paneleve / formave nëpërmjet Bllokimit dhe zhbllokimit të pjesës specifike të fletëve
  • Konsolidimi i raporteve nga libra të ndryshëm të punës përmes Konsolidimit të të Dhënave
 9. Analiza e të dhënave Excel
  • Aplikoni nëntotale për të analizuar të dhënat në fusha të vetme dhe të shumëfishta
  • Grumbullimi dhe grumbullimi i të dhënave në Excel në tabelat e përgjitshme
  • Shtimi i Fusave të Llogarive në Tabelat Përforcuese
 10. Kryerja e çka nëse mjetet e analizës
  • Llogaritja e vlerës së hyrjes në bazë të vlerës së daljes duke përdorur qëllimin e kërkuar
  • Analizimi i të dhënave me skena të shumëfishta duke përdorur Menaxhuesin e Skenarëve
 11. Automatizimi i Detyrave dhe Përfaqësimi Grafik (Sipas disponueshmërisë së kohës)
  • Përfaqësimi i të dhënave duke kombinuar Kolonën dhe Listat Linjë në aks të shumëfishtë
  • Përfaqësimi i kontributeve të të dhënave nga grafikët e Pie of Pie chart ose Bar of Pie Charts
  • Përmirësimi i detyrave përmes shkurtore të tastierës
  • Automatizimi i detyrave nga Regjistrimi i Makros
  • Ruajtja e fletëve të punës me opsione Macro Compatible

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Trajnimi i Microsoft Excel në Gurgaon
 • Kostot e certifikimit Microsoft Excel në Gurgaon
 • Instituti për Microsoft Excel në Gurgaon
 • Microsoft Excel në Gurgaon
 • Certifikimi i Microsoft Excel në Gurgaon
 • Kursi Microsoft Excel në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë Microsoft Excel Online
 • Trajnimi i Microsoft Excel


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Trajnimi i Microsoft Excel në Gurgaon
 • Kostot e certifikimit Microsoft Excel në Gurgaon
 • Instituti për Microsoft Excel në Gurgaon
 • Microsoft Excel në Gurgaon
 • Certifikimi i Microsoft Excel në Gurgaon
 • Kursi Microsoft Excel në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë Microsoft Excel Online
 • Trajnimi i Microsoft Excel


MSExcel Përmbajtja e kursit është dhënë më poshtë