TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 4
REGJISTRI

Kursi i trajnimit dhe Certifikimi i MySQL

Kursi i trajnimit dhe Certifikimi i MySQL

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhje e kursit të trajnimit të MySQL

Kursi i vetë-studimit i bazave të MySQL Quickstart do t'ju mësojë rreth MySQL Server Technologies bazë. Do të mësosh se si të kryesh instalimin bazë, të lundrosh në vendndodhjet e skedarëve të sistemit dhe të të dhënave, të përdorësh administrimin dhe mjetet e menaxhimit të performancës dhe më shumë.

 • Instalo dhe fillo MySQL.
 • Identifikoni arkitekturën MySQL.
 • Zhvilloni një kuptim bazë të bazave të të dhënave relacionale.
 • Gjeni njohuri me mjetet administrative për MySQL

Objektivat e trajnimit MySQL

 • Kuptojnë motorët e magazinimit MySQL, transaksionet dhe tiparet e motorëve të përbashkët
 • Kuptojnë karakteristikat dhe përfitimet e MySQL
 • Fitoni përvojën për të instaluar dhe filluar serverin MySQL
 • Kuptoni bazat e bazave të të dhënave relacionale
 • Fitoni aftësinë për të përdorur të dhënat / llojet e shtyllave në lidhje me dizajnimin efikas të bazës së të dhënave
 • Shikoni një strukturë / përmbajtje të dizajnit të bazës së të dhënave
 • Gjeni familjaritet me Tools Administrimi për MySQL
 • Fitoni kuptimin e koncepteve të Rimëkëmbjes së Rikthimit
 • Hyrje në Disponueshmërinë e Lartë

Parakushtet për MySQL Certification

 • Nënshkrim themelor kompjuterik është i nevojshëm.
 • Përvoja e mëparshme me ndonjë program komandues.
 • Njohja e koncepteve të bazës së të dhënave

Audienca e synuar e kursit MySQL

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 4

 1. Hyrje në MySQL
  • Përmbledhje e kursit MySQL
  • Produktet dhe Shërbimet e MySQL
  • MySQL Komuniteti Edition vs MySQL Enterprise Edition
  • Shtypjet e produktit 4MySQL
 2. MySQL Arkitektura
  • Përmbledhja e arkitekturës sime SQL
  • Koncepti i motorit të ruajtjes
  • Flokët
  • Përmbledhje MySQL Architecure
 3. MySQL Server
  • Shpërndarjet Binary të SQL
  • Shpërndarjet e Burimeve MySQL
  • Duke ngarkuar tabelat e kohës
  • MySQL dhe Windows
  • MySQL dhe Linux
  • Përmirëso sigurinë e instalimit të MySQL
 4. Konfigurimi i MySQL Server
  • Konfigurimi i MySQL
  • Opsionet e skedarëve
  • Variablat Dinamik të Serverit
  • Modaliteti SQL
  • Regjistri dhe skedat e statusit
  • Binary Log
 5. Skema e Dizajnit
  • Modelimi i bazës së të dhënave
  • normalizim
  • Denormalization
  • Llojet e të dhënave
  • ndarje
 6. Të dhënat e meta të dhënave dhe skema NEW_PERFORMANCE
  • Metodat e qasjes
  • INFORMACION_SCHEMA dhe MySQLDatabases
  • New PERFORMANCE_Schema
  • Duke përdorur SHOW dhe DESCRIBE
  • Klienti mysqlshow
 7. Hyrje në motorët e magazinimit
  • Përmbledhje e motorrit të ruajtjes
  • MyISAM, InnoDB dhe MEMORY Storage Engines
  • Makinat tjera të magazinimit
  • Zgjedhja e motorëve të përshtatshëm të magazinimit
  • Përdorimi i motorëve të shumëfishtë të ruajtjes
  • Grafiku Krahasimi i Motorit të Ruajtjes
 8. Klientët MySQL dhe mjetet administrative për MySQL
  • Përmbledhje e Klientëve Administrativë
  • Thirrja e programeve të klientit MySQL
  • Përdorimi i Klientit Mysql
  • Klienti mysqladmin
  • Mjetet e Administratës MySQL
 9. Konceptet dhe mjetet e ruajtjes dhe rimëkëmbjes
  • Koncepti i Rimëkëmbjes së Rezervës
  • Rreshti dhe niveli i Deklarimit Logging
  • Llojet e Backups
  • Veglat e Ruajtjes
  • Rikuperimi i të dhënave
 10. Përsëritje
  • Replication MySQL në Veprim në Web
  • Projektimi për Disponueshmëri të Lartë
  • Përmbledhje e replikimit të MySQL
  • Veçoritë e MySQL Replication
  • Fillimi me Replication

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime