TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Analizues i trafikut Netflow

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Analizues i trafikut Netflow

Trajnimi i NTA është zakonisht dita e 1 duke përfshirë instalimin e produktit. Koha shtesë duhet të ndahet në rast krijimi të rëndësishëm të konfigurimit personal. Koha e caktuar për çdo seksion do të ndryshojë në varësi të nevojave ose nivelit të përshtatjes të dëshiruar për një klient të caktuar.

Publiku i synuar:

Personeli Teknik i cili përkrah dhe menaxhon infrastrukturën e rrjetit duhet të marrë pjesë në këtë kurs. Kjo mund të përfshijë:

  • Administratorët e Sistemit
  • Analistët mbështetës
  • IT Menaxherët
  • Inxhinierët e Rrjetit

Parakushtet:

  • Njohja e fortë e TCP / IP Suite
  • Njohja bazë e SNMP

Course Outline Duration: 1 Day

  • Moduli-1: Kuptimi i parakushteve të NTA
  • Moduli-2: Instalimi i NTA
  • Module-3: Përdorimi i Orion NTA Web Console

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.