TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
NetMotion Mobility 11.04

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

NetMotion Mobility 11.04

Produktet NetMotion janë të ndërtuara në një arkitekturë, ajo përcakton lëvizshmërinë e definuar nga softueri. Në thelb, ajo përbëhet nga softueri i klientit në çdo pajisje celulare, e cila komunikon me një server kontrolli në cloud ose qendër të të dhënave që i shtyn politikat dhe veprimet klientit për ekzekutim. Gjatë këtij arkitekture që u jep administratorëve kontrollin e pikave përfundimtare, shpërndarjen bazuar në ndryshimin e kushteve të rrjetit përmes softuerit, pavarësisht nga kombinimi i rrjeteve të përdorura, duke përfshirë rrjetet celulare dhe Wi-Fi që janë jashtë kontrollit të drejtpërdrejtë administrativ.

Publiku i synuar:

Softueri NetMotion zgjidh sfidat e shumta të kompjuterëve pa tela me softuerin inovativ, të udhëhequr nga industria për Enterprise Mobility Management. Asnjë shitës tjetër nuk u jep organizatave aftësinë për të krijuar, siguruar dhe menaxhuar lidhje të besueshme mbi çdo rrjet pa tel, duke mundësuar një forcë punëtore mobile shumë produktive dhe një departament të teknologjisë efikase.

Parakushtet:

Nuk ka parakushte për këtë kurs

Course Outline Duration: 3 Days

 • Axhenda e Trajnimit të Software NetMotion
  • Prezantimet dhe logjistika e klasës
  • Vështrim i përgjithshëm i produkteve të mobilitetit
  • Arkitektura e mobilitetit
  • Instalimi i mobilitetit - Mjedisi virtual i cloud
  • Moduli i Konfigurimit dhe Ushtrimet
  • Vërtetim
  • Moduli i Analizës dhe Ushtrimet
  • Moduli i Politikave dhe Ushtrimet
  • Moduli i Kontrollit të Qasjes në Rrjet dhe Ushtrime
  • Mjetet e menaxhimit dhe zgjidhja e problemeve
 • Axhenda e Trajnimit të Diagnostikave NetMotion
  • Prezantimet dhe logjistika e klasës
  • Diagnostics Product Overview
  • Arkitektura e klientit
  • Instalimi i serverit dhe klientit - Mjedisi virtual i cloud
  • Testet e diagnostikimit
  • Rrjeti i performancës
  • Përdorimi i rrjetit
  • Lidhjet e hedhura
  • Inventar

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.