TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Monitor Rrjeti Performance

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Monitor Rrjeti Performance

Trajnimi i NPM (Network Performance Monitor) është zakonisht trajnimi 3 ditë i produktit. Koha shtesë duhet të ndahet në rast se kërkohet një krijim i rëndësishëm i pikëpamjeve doganore, harta, raporte, alarme ose anketues të pajisjeve. Koha e caktuar për çdo seksion do të ndryshojë në varësi të nevojave ose nivelit të përshtatjes të dëshiruar për një klient të caktuar

Publiku i synuar:

Personeli Teknik i cili përkrah dhe menaxhon infrastrukturën e rrjetit duhet të marrë pjesë në këtë kurs. Kjo mund të përfshijë:

  • Administratorët e Sistemit
  • Analistët mbështetës
  • IT Menaxherët
  • Inxhinierët e Rrjetit

Parakushtet:

  • Njohja e fortë e TCP / IP suite
  • Njohja bazë e SNMP

Course Outline Duration: 3 Days

  • Module-1: Kuptimi i Parakushteve të Serverit NPM
  • Moduli-2: Instalimi i Orion NPM
  • Module-3: Duke përdorur Orion NPM Web Console
  • Moduli-4: Orioni i Rrjetit të Orionit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.