TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

administrator i certifikuar i licencuar

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Administrator i Certifikuar i Qëndrueshëm

Ky klasë interaktive dy-ditore, e udhëhequr nga një konsulent i sigurisë Rapid7, do të kalojë nëpër disa karakteristika themelore të produktit të ndërmjetëm, praktikat më të mira të sigurisë dhe teknikat për cenueshmërinë e skanimit të pajisjeve të ndryshme brenda një mjedisi tipik rrjeti.

Publiku i synuar:

Të orientuar drejt profesionistëve të sigurisë të cilët kanë pak përvojë pa përvojë, kjo sesion trajnimi praktik është i përkryer për individët brenda një organizate që janë ngarkuar me krijimin e një programi të sigurisë nga toka, ose migrimi nga një mjet tjetër i menaxhimit të cenueshmërisë. Shpesh mbi tatimet dhe nën burimet, duke u mundësuar profesionistëve të sigurisë aftësinë për të mësuar se si ta përdorin xhelozin, do të rriste shumë të kuptuarit tuaj të rrjetit tuaj. Ata të interesuar për automatizimin e skanimit tuaj dhe marrjen e raporteve gjithëpërfshirëse për analizë të lehtë do ta gjejnë këtë kurs një përshtatje të përsosur.

Parakushtet:

 • Përvoja me sistemet operative të Windows dhe Linux
 • Njohja bazë e protokolleve të rrjetit
 • Njohuri themelore e ndarjes së adresës IPv4
 • Njohja e sistemit të menaxhimit të vulnerabilitetit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Hyrje në Nexpose dhe Arkitekturë
 • Rivendosja e një aktiviteti rezervë
 • Instalimi dhe çiftimi i një motor scan
 • Kuptimi i Tetë Hapave të Skanimit
 • Krijimi i një shabani të personalizuar të skanimit dhe kredencialeve
 • Organizimi i të dhënave tuaja
 • Ekzekutimi i skanimeve manuale
 • Planifikoni vendosjen tuaj
 • Lundrimi në ndërfaqen e përdoruesit
 • Krijimi i shablloneve të raporteve me porosi dhe raportimi
 • Vulnerabiliteti dhe Vlerësimi i Rrezikut
 • Menaxhimi i Vulnerabilitetit
 • Përmbledhje administrative
 • Menaxhimi i përdoruesve

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Disa informacione të dobishme për t'u mbajtur parasysh:

 • Certifikatat merren online në lehtësi të studentëve dhe janë një format i librave të hapur
 • Blerja e provimit është e mirë për një (1) provim tentim
 • Provimi është 2 orë në gjatësi
 • Sapo të fillojë provimi, studentët nuk mund të ndalojnë ose ndalojnë provimin
 • Rezultati kalimi është 80% ose më i lartë
 • Nxënësit që arrijnë një rezultat kalimtar do të jenë në gjendje të shtypin certifikatën e tyre të përfundimit

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime