TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 2
REGJISTRI
Zyra 365 EndUser

Kurs trajnimi dhe Certifikimi i Office 365 EndUser

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi XUUMX EndUser Zyra

Ky kurs përfshin një kuptim të plotë të Microsoft Office365 për përdoruesit e fundit që aspirojnë të përdorin Office Apps në Windows OS dhe OS X. Dorëzimi i kursit përfshin demonstrime për sigurimin e hapësirës së ruajtjes në shërbimin cloud të quajtur One Drive në pronësi të Microsoft. Planet e ndryshme të ofruara nga Office365 që konsistojnë në mbështetjen e postës elektronike, qasje në shërbimet e rrjeteve sociale përmes Exchange, SharePoint, Skype, Office Online, Integrimi i Yammerit dhe shumë më tepër shpjegohen gjatë kursit.

Objectives of Office 365 EndUser Training

Prerequisites for Office 365 EndUser Certification

 • Aftësitë themelore kompjuterike.
 • Njohuritë e Microsoft Office & Basic Skills SharePoint.

Course Outline Duration: 1 Day

Moduli 1: Zyra 365 Përmbledhje

Ky modul do të ndihmojë studentët të kuptojnë se çfarë është Zyra 365 dhe komponentët që përbëjnë Office 365. Nxënësit do të mësojnë se si Zyra 365 mund të rrisë produktivitetin e punës duke i lejuar ata të punojnë kur dhe ku kanë nevojë për të

 • Përmbledhje e zyrës 365
 • Hyrja në Office 365
 • Menaxhimi i profileve të Office 365

Lab: Njohja me Office 365

 • Regjistrohuni për Office 365
 • Eksploro Office 365 dhe menaxhoni profilin tuaj

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të:

 • Kuptoni Office 365
 • Përshkruani komponentët e ndryshëm të Office 365
 • Identifikohu në Office 365
 • Menaxho profilin tuaj të Office 365

Moduli 2: Përdorimi i Outlook Online

Ky modul përshkruan si të përdoret Outlook Online. Nxënësit do të mësojnë se si të menaxhojnë emailin e tyre, krijojnë kontakte, krijojnë grupe, menaxhojnë bashkëngjitjet, krijojnë pikëpamje kalendarike dhe menaxhojnë cilësimet e Outlook.

 • Menaxho Email
 • Menaxhimi i kalendarëve
 • Menaxhimi i kontakteve
 • Konfigurimi i opsioneve të Outlook

Lab: Përdorimi i Outlook Online

 • Menaxhimi i email-it
 • Duke punuar me bashkëngjitjet
 • Duke punuar me pikëpamjet kalendarike
 • Menaxhimi i kontakteve
 • Konfigurimi i opsioneve Outlook Online

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të:

 • Krijoni, dërgoni dhe përgjigjuni në email
 • Kërkoni dhe filtroni email
 • Krijo emërime
 • Menaxhoni lajmëruesit
 • Shtoni dhe ndani kalendarët
 • Shtoni dhe përditësoni informacionin e kontaktit
 • Futni kontakte, krijoni grupe dhe kontakte të kërkimit
 • Përdorni rregulla automatike për të menaxhuar dhe organizuar email
 • Menaxhoni grupet e shpërndarjes

Moduli 3: Përdorimi i Skype for Business

Ky modul do t'i prezantojë studentët në Skype for Business. Nxënësit do të mësojnë se si të përdorin Skype for Business për mesazhe të menjëhershme, konferenca web, konferenca audio dhe video.

 • Vështrim i Skype për Biznes
 • Mesazhimi i çastit në Skype për Biznes
 • Konferenca në Skype për Biznes

Lab: Përdorimi i Skype for Business

 • Menaxhimi i kontakteve dhe grupeve në Skype for Business
 • Përdorimi i mesazheve të çastit me Skype for Business
 • Konferenca në Skype për Biznes

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të:

 • Përshkruani karakteristikat e Skype for Business
 • Përdorni Skype për Biznes për Mesazhet e Çastit
 • Krijo konferenca audio dhe interneti
 • Menaxhoni kontaktet dhe grupet në Skype for Business

Moduli 4: Përdorimi i SharePoint Online

Ky modul prezanton studentët në SharePoint Online. Studentët do të mësojnë se si të gjetur dhe të ndajnë dokumentet në SharePoint Online. Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të personalizojnë faqen e tyre të SharePoint-it, të kërkojnë përmbajtje, të personalizojnë fluksin e punës në SharePoint Online dhe të konfigurojnë menaxhimin e informacionit me bazë në listë.

 • Duke punuar me përmbajtjen e faqes dhe lundrimin
 • Menaxhimi i flukseve të punës në SharePoint Online
 • Zbatimi i politikave të menaxhimit të informacionit

Lab: Përdorimi i SharePoint Online

 • Kërko përmbajtjen e faqes
 • Personalizo navigimin e faqes
 • Menaxho miratimin e përmbajtjes

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të:

 • Kërko përmbajtjen e faqes
 • Personalizoni faqet e SharePoint Online
 • Zbatimi i politikave të informacionit
 • Menaxhoni veprimet e miratimit të përmbajtjes
 • Kuptoni organizatorin e përmbajtjes

Moduli 5: Përdorimi i OneDrive for Business dhe OneNote Online

Ky modul do t'u tregojë nxënësve se si të krijojnë, modifikojnë, ruajnë dhe ndajnë dokumentet duke përdorur OneDrive for Business. Nxënësit do të mësojnë se si të krijojnë dhe të hapin fletoret OneNote dhe të punojnë me seksione dhe faqe OneNote dhe si të shtojnë përmbajtje të reja në një faqe të re të OneNote.

 • Përmbledhje OneDrive
 • OneNote Online Përmbledhje

Lab: Përdorimi i OneDrive for Business

 • Krijo, shikoni dhe editoni skedarë me OneDrive for Business
 • Menaxhoni skedarët tuaj me OneDrive for Business

Lab: Përdorimi i OneNote Online

 • Krijoni dhe organizoni një fletore OneNote
 • Merrni dhe menaxhoni shënimet
 • Gjeni dhe shpërndani informacione

Pas përfundimit të këtij moduli, studentët do të jenë në gjendje të:

 • Përshkruani dallimin në mes OneDrive dhe OneDrive for Business
 • Krijoni dhe menaxhoni skedarët duke përdorur OneDrive for Business
 • Shikoni skedarët tuaj OneDrive nga pajisjet e tjera
 • Ndani skedarët tuaj OneDrive me të tjerët
 • Krijo dhe organizoj fletoret OneNote
 • Ndani informacionin nga një fletore
 • Gjeni informacion në një fletore
 • Menaxho përmbajtjen e fletores

Nuk ka ngjarje të ardhshme në këtë kohë.

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.