TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Oracle 11 g PL SQL zhvilluesi

Oracle 11 g PL SQL Kurs trajnimi për zhvillues dhe certifikim

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Oracle 11 g PL SQL Përmbledhje e Trajnimit të Zhvilluesve të Zhvillimit

PL / SQL është një kombinim i SQL së bashku me tiparet procedurale të gjuhëve programuese. Është zhvilluar nga Oracle Corporation në fillim të 90-it për të përmirësuar aftësitë e SQL.PL/SQL (gjuha procedurale / gjuha strukturore e pyetjeve) është zgjerimi procedural i gjuhës Oracle Corporation për SQL dhe bazën e të dhënave relacionale Oracle. PL / SQL është në dispozicion në Oracle Database

Objektivat e Oracle 11 g PL SQL Zhvillues Trajnimi

Pas përfundimit të këtij mësimi, duhet të jeni në gjendje të:

 • Përshkruani bazat e gjuhës programuese PL / SQL
 • Shkruani dhe ekzekutoni programet PL / SQL në SQL * Plus
 • Ekzekutoni funksionet e konvertimit të llojit të të dhënave PL / SQL
 • Display output përmes programeve PL / SQL
 • Manipuloni vargjet e karaktereve në programet PL / SQL
 • Programet e Debug PL / SQL

Intended Audience for Oracle 11 g PL SQL Developer course

Ky tutorial është projektuar për profesionistët e programeve kompjuterike, të cilët janë të gatshëm të mësojnë PL / SQL Programming Language në hapa të thjeshtë dhe të lehtë. Ky tutorial do t'ju japë një kuptim të madh në konceptet PL / SQL Programming dhe pasi të keni përfunduar këtë tutorial, do të jeni në nivelin e ndërmjetëm të ekspertizës nga ku mund të merrni veten në një nivel më të lartë të ekspertizës.

Parakushte for Oracle 11 g PL SQL Developer Certification

Ju duhet të keni një kuptim bazë të program konceptet themelore si ajo që është baza e të dhënave, kodi burimor, redaktuesi i tekstit dhe ekzekutimi i programeve etj. Nëse tashmë keni kuptueshmëri për SQL dhe gjuhë të tjera të programimit kompjuterik atëherë do të jetë një avantazh i shtuar për të vazhduar.

Course Outline Duration: 3 Days

 1. Hyrje në PL / SQL
 • Identifikoni përfitimet e nënprogrameve PL / SQL
 • Përmbledhje e llojeve të blloqeve PL / SQL
 • Krijo një Bllok të thjeshtë Anonim
 • Si të gjeneroni output nga një bllok PL / SQL?

2. Declare PL/SQL Identifiers

 • Listoni llojet e ndryshme të identifikuesve në një nënprogram PL / SQL
 • Përdorimi i Seksionit Deklarativ për Përcaktimin e Identifikuesve
 • Përdorni variabla për ruajtjen e të dhënave
 • Identifikoni Llojet e të Dhënave Skalare
 • Atributi% TYPE
 • Cilat janë Variablat Bind?
 • Sekuenca në shprehje PL / SQL

3. Write Executable Statements

 • Përshkruani Udhëzimet Syntax të Bazës PL / SQL
 • Mësoni të komentoni kodin
 • Vendosja e funksioneve SQL në PL / SQL
 • Si të konvertohen tipet e të dhënave?
 • Përshkruani blloqet e mbërthyer
 • Identifikoni Operatorët në PL / SQL

4. Interaction with the Oracle Server

 • Thirrni deklarata SELECT në PL / SQL
 • Merr të dhënat në PL / SQL
 • Koncepti SQL Cursor
 • Shmangni Gabimet duke përdorur Konventat e Emërtimit kur përdorni Përmbledhje dhe Deklarata DML
 • Manipulimi i të dhënave në server duke përdorur PL / SQL
 • Kuptoni konceptin SQL Cursor
 • Përdorni atributet SQL Cursor për të marrë reagime në DML
 • Ruaj dhe hidh poshtë transaksionet

5. Strukturat e Kontrollit

 • Përpunimi i kushtëzuar duke përdorur deklaratat e IF
 • Përpunimi i kushtëzuar duke përdorur deklaratat e rastit
 • Përshkruani Deklaratën e thjeshtë Loop
 • Përshkruani Ndërsa Deklaratën Loop
 • Përshkruani Deklaratën Loop
 • Përdorni Deklaratën e Vazhdimit

6. Composite Data Types

 • Përdorni PL / SQL Records
 • Atributi% ROWTYPE
 • Futni dhe përditësoni me PL / SQL Records
 • INDEKSI NGA tabelat
 • Shqyrto INDEX BY Metodat e Tabelës
 • Përdorni INDEX BY Tabela e të Dhënave

7. Explicit Cursors

 • Cilat janë cursors eksplicit?
 • Shpallja e kursorit
 • Hapni Kursorin
 • Merrni të dhëna nga Kursori
 • Mbyllni Kursorin
 • Kursori PER loop
 • % NOTFOUND dhe% ROWCOUNT atributet
 • Përshkruani klauzolën FOR UPDATE dhe WHERE CURRENT klauzolë

8. Trajtimi i Përjashtimit

 • Kuptoni Përjashtimet
 • Trajtoni përjashtime me PL / SQL
 • Gabimet e paracaktuara të serverit Oracle Server
 • Gabimet e pa gabuara të serverit Oracle Server
 • Përjashtimet e përcaktuara nga përdoruesit e kurthit
 • Përhapja e Përjashtimeve
 • RAISE_APPLICATION_ERROR Procedura

9. Stored Procedures

 • Krijo një Dizajni Modularized dhe Layered Subprogram
 • Modularizimi i zhvillimit me blloqe PL / SQL
 • Kuptoni mjedisin e ekzekutimit PL / SQL
 • Listoni përfitimet e përdorimit të nënprogrameve PL / SQL
 • Listoni dallimet midis blloqeve anonime dhe nënprogrameve
 • Krijo, telefononi dhe hiqni procedurat e ruajtura
 • Zbatimi i Procedurave Parametrat dhe Parametrat Mënyrat
 • Shikoni Informacionin e Procedurës

10. Stored Functions and Debugging Subprograms

 • Krijo, Thirrje dhe Hiq një Funksion të Ruajtur
 • Identifikoni përparësitë e përdorimit të Funksioneve të ruajtur
 • Identifikoni hapat për të krijuar një funksion të ruajtur
 • Kërkoni funksione të përcaktuara nga përdoruesit në Deklaratat SQL
 • Kufizime kur thirren Funksionet
 • Kontrollojnë efektet anësore kur telefononi Funksionet
 • Shikoni funksionet e informacionit
 • Si të ndreqim funksionet dhe procedurat?

11. Packages

 • Listimi i avantazheve të Paketave
 • Përshkruani Paketat
 • Cilat janë komponentët e një Pakete?
 • Zhvilloni një Paketë
 • Si ta aktivizoni shikueshmërinë e komponentëve të një Pakete?
 • Krijo Specifikimin e Paketës dhe Trupin duke përdorur deklaratën SQL CREATE dhe SQL Developer
 • Thirrni Paketat Ndërtimore
 • Shikoni kodin burimor PL / SQL duke përdorur Dictionary Data Dictionary

12. Deploying Packages

 • Mbingarkesa e nënprogrameve në PL / SQL
 • Përdorni paketën STANDARD
 • Përdorni Deklaratat Përpara për të zgjidhur Referencën e Procedurës së Paligjshme
 • Zbatimi i funksioneve të paketës në SQL dhe Kufizimet
 • Gjendja e Përhershme e Paketave
 • Gjendja e qëndrueshme e një kursi të paketës
 • Kontrollojnë efektet anësore të nënprogrameve PL / SQL
 • Tërhiq tabelat PL / SQL të shënimeve në paketa

13. Implement Oracle-Supplied Packages in Application Development

 • Cilat janë paketat e Oracle-it?
 • Shembuj të disa prej paketave Oracle të ofruara
 • Si punon DBMS_OUTPUT?
 • Përdorni paketën UTL_FILE për të ndërvepruar me skedarët e sistemit operativ
 • Thirrni paketën UTL_MAIL
 • Shkruani nënprogramet UTL_MAIL

14. Dynamic SQL

 • Rrjedha e ekzekutimit të SQL
 • Çfarë është Dynamic SQL?
 • Deklaro ndryshoret e kursorit
 • Dinamikisht Ekzekutimi i një PL / SQL Block
 • Konfiguro SQL Dynamic Gjuha për Hartimin e PL / SQL Code
 • Si të thirret DBMS_SQL Package?
 • Zbatojeni DBMS_SQL me një deklaratë DML Parameterized
 • Plotësia funksionale e SQL Dynamic

15. Konsideratat e Projektimit për PL / SQL Code

 • Standardizo konstante dhe përjashtime
 • Kuptoni nënprogramet lokale
 • Shkruani Transaksionet Autonome
 • Zbatoni NOCOPY Compiler Hint
 • Thirrni PARALLEL_ENABLE Hint
 • Kryqëzimi PL / SQL Funksioni Rezulton Cache
 • Klauzola DETERMINISTIKE me Funksione
 • Përdorimi i Bulk Lidhja për të përmirësuar performancën

16. Triggers

 • Përshkruani Triggers
 • Identifikoni Llojet e Ngjarjes dhe Trupin e Ngjarjes
 • Skenarët e Aplikimit të Biznesit për Zbatimin e Triggers
 • Krijo DML shkrepëse duke përdorur deklaratën CREATE TRIGGER dhe SQL Developer
 • Identifikoni Llojet e Ngjarjes së Trigger, Trupit dhe Qitjes (Kohëzgjatja)
 • Dallimet në mes të shkallëve të Nivelit të Deklarimit dhe Nivelit të Rregjistrimit
 • Krijo në vend të dhe çaktivizuesit me aftësi të kufizuara
 • Si të menaxhoni, testoni dhe hiqni shkaktarët?

17. Creating Compound, DDL, and Event Database Triggers

 • Cilat janë shkaktarët e përbërë?
 • Identifikimi i Seksioneve të Pikave të Kohëzgjatjes së një Shkyçësi të Tabelës
 • Kuptoni Strukturën e Shkyçjes së Përbashkët për Tabelat dhe Pamjet
 • Zbatimi i një shkyçje të përbërë për të zgjidhur gabimin e tabelës mutuese
 • Krahasimi i bazës së të dhënave shkaktohet në procedurat e ruajtura
 • Krijo shkas për deklaratat DDL
 • Krijo Baza e të dhënave-Event dhe System-Events Triggers
 • Privilegjet e sistemit që kërkohen për të menaxhuar shkaktarët

18. PL/SQL Compiler

 • Cili është PL / SQL Compiler?
 • Përshkruani Parametrat e Inicializimit për PL / SQL Përpilimi
 • Listoni PL / SQL New Compile Time Warnings
 • Përmbledhje e PL / SQL përpiloni paralajmërime kohore për nënprogramet
 • Listoni përfitimet e paralajmërimeve të përpiluesit
 • Listoni PL / SQL përpiloni mesazhet e paralajmërimit të kohës
 • Vendosja e niveleve të mesazheve paralajmëruese: Përdorimi i SQL Developer, PLSQL_WARNINGS Parametri i inicializimit, dhe DBMS_WARNING Paralajmëruesit e Shikuesit të Përpunuesit: Përdorimi i SQL Developer, SQL * Plus, ose Shikimet e Fjalorit të të Dhënave

19. Manage Dependencies

 • Përmbledhje e varësisë së skemës së skemës
 • Zbuloni varësi nga objekti i drejtpërdrejtë duke përdorur pamjen USER_DEPENDENCIES
 • Kërkoni statusin e një objekti
 • Invalidimi i objekteve të varur
 • Shfaqin Dependencat Direkte dhe Indirekte
 • Menaxhimi i Varësisë së Bukur në Oracle Database 12c
 • Kuptoni Dependencat në Distancë
 • Përzgjidhni një njësi PL / SQL Program

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91 9870480053- për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Përfundimi i këtij kursi kandidatët duhet të jenë të përgatitur për të marrë dy provime:
Pass1 kaloni këtë provim
Zgjidhni një nga këto provime
Oracle Database SQL Expert
OR
Oracle Database 11g: Bazat e SQL I
OR
Oracle Database 12c: Bazat e SQL
Pass2 kaloni këtë provim
Zgjidhni një nga këto provime
Programi me PL / SQL
OR
Oracle Database 11g: Programi me PL / SQLPër më shumë informata, lutemi të na kontaktoni.

Oracle 11 g PL SQL Developer Training in Gurgaon | Oracle 11 g PL SQL Developer Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on Oracle 11 g PL SQL Developer as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and Oracle 11 g PL SQL Developer Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on Oracle 11 g PL SQL Developer from our Oracle 11 g PL SQL Developer Training. Our Oracle 11 g PL SQL Developer Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on Oracle 11 g PL SQL Developer.

Innovative technology solutions is well-equipped Oracle 11 g PL SQL Developer Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known Oracle 11 g PL SQL Developer Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. Oracle 11 g PL SQL Developer labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on Oracle 11 g PL SQL Developer Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best Oracle 11 g PL SQL Developer Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

Oracle 11 g PL SQL Developer Training Introduction

Oracle 11 g PL SQL Developer is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using Oracle 11 g PL SQL Developer services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on Oracle 11 g PL SQL Developer. After visualizing the demand of Oracle 11 g PL SQL Developer, Innovative Technology solutions started offering Oracle 11 g PL SQL Developer training in Gurgaon for individual and Oracle 11 g PL SQL Developer training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on Oracle 11 g PL SQL Developer in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for Oracle 11 g PL SQL Developer Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

 • Best corporate trainers are delivering training.
 • 100% hands on.
 • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
 • Corporate trainers for Oracle 11 g PL SQL Developer training
 • Standard training curriculum as suggested by Principle.
 • Oracle 11 g PL SQL Developer training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
 • Preparation for JOB interview or placement
 • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on Oracle 11 g PL SQL Developer, Corporate trainer for Oracle 11 g PL SQL Developer , Bootcamp for Oracle 11 g PL SQL Developer training. Best Oracle 11 g PL SQL Developer training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on Oracle 11 g PL SQL Developer training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online Oracle 11 g PL SQL Developer training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online Oracle 11 g PL SQL Developer training programme. Taking online or classroom Oracle 11 g PL SQL Developer training from India is always cost effective.


ShqyrtimeAre you looking for Oracle 11 g PL SQL Developer Certification training in India


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer training in Gurgaon


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer training from India


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer online training


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer training


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer classroom training


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer certification

✓ Oracle 11 g PL SQL Developer video tutorial


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer training in India


✓ Enterprise training on Oracle 11 g PL SQL Developer


✓ Use Oracle 11 g PL SQL Developer efficiently


✓ Oracle 11 g PL SQL Developer guide


✓ best Oracle 11 g PL SQL Developer training institutes in delhi ncr