TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Oracle 11 g PL SQL zhvilluesi i Advance

Oracle 11 g PLSQL Kurs trajnimi dhe certifikimi për avancimin e zhvilluesit

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs Oracle 11 g PLSQL Zhvillues i Advance Training

Në këtë baze të të dhënave Oracle Database 11G Advanced PL / SQL, instruktorët e ekspertëve të Oracle University do t'ju ndihmojnë të eksploroni tiparet e avancuara të PL / SQL për të dizajnuar dhe përshtatur PL / SQL. Do të mësoni se si ndërlidhet me bazën e të dhënave dhe aplikacionet e tjera në mënyrën më efikase.

Mësoni

 • PL / SQL dizajnon praktikat më të mira.
 • Krijo aplikacione PL / SQL që përdorin koleksione.
 • Zbatimi i një baze të dhënash virtuale private me kontrollin e qasjes me gjobë.
 • Shkruani kodin për ndërfaqe me C dhe C të jashtme Aplikacionet Java.
 • Shkruani kodin për të ndërfaqur me objekte të mëdha dhe përdorni SecureFile LOBs.
 • Shkruani dhe rregulloni PL / SQL në mënyrë efektive për të maksimizuar performancën.

Objektivat e Oracle 11 g PLSQL Zhvillimi i Advance Training

 • Hartimi i paketave PL / SQL dhe njësive të programit që ekzekutojnë në mënyrë efikase
 • Shkruani kodin për ndërfaqe me aplikacionet e jashtme dhe sistemin operativ
 • Krijo aplikacione PL / SQL që përdorin koleksione
 • Shkruani dhe rregulloni PL / SQL në mënyrë efektive për të maksimizuar performancën
 • Zbatimi i një baze të dhënash virtuale private me kontrollin e qasjes me gjobë
 • Shkruani kodin për të ndërfaqur me objekte të mëdha dhe përdorni SecureFile LOBs

Inovative Technology Solutions ofron PL / SQL Developer Advance Training në vende të ndryshme të 9 në Indi - Bangalore, Chennai, Delhi, Gurgaon, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Noida & Pune.

Intended Audience for Oracle 11 g PLSQL Zhvilluesi Advance Course

 • Administratorët e bazës së të dhënave
 • Zhvilluesit e Aplikimit
 • PL / SQL Zhvillues

Parakushte për Oracle 11 g PLSQL Zhvilluesi Advance Certifikimi

  • Njohja e SQL
  • Përvoja PL / SQL e programimit
  • Parakushtet e provimit

Kandidati duhet të ketë "Oracle PL / SQL Developer Associate" Certifikimi

Course Outline Duration: 3 Days

 1. Prezantimi
  • Objektivat e kursit
  • Axhenda e garës
  • Tabelat dhe të dhënat e përdorura për këtë kurs
  • Përmbledhje e mjediseve të zhvillimit: SQL Developer, SQL Plus
 2. PL / SQL Konceptet e Programimit të Rishikimit
  • Identifikoni strukturën e bllokut PL / SQL
  • Krijo procedurat
  • Krijo funksionet
  • Listoni kufizimet dhe udhëzimet për funksionet e thirrjes nga shprehjet SQL
  • Krijo paketa
  • Rishikimi i cursors implicite dhe eksplicite
  • Listoni sintaksën e përjashtimit
  • Identifikoni paketat e Oracle
 3. Projektimi i kodit PL / SQL
  • Përshkruani llojet e paracaktuara të të dhënave
  • Krijo nëntipe në bazë të llojeve ekzistuese për një aplikacion
  • Listoni udhëzimet e ndryshme për dizajnin e kursorit
  • Kursori i ndryshueshëm
 4. Përdorimi i Koleksioneve
  • Përmbledhje e koleksioneve
  • Përdorni vargjet Shoqëruese
  • Përdor tabelat e mbivendosur
  • Përdorni VARRAYs
  • Krahasoni tabelat e mbivendosur dhe VARRAYs
  • Shkruani programet PL / SQL që përdorin koleksionet
  • Përdorni në mënyrë efektive koleksionet
 5. Manipulimi i objekteve të mëdha
  • Përshkruaj një objekt LOB
  • Përdorni BFILEs
  • Përdorni DBMS_LOB.READ dhe DBMS_LOB.WRITE për të manipuluar LOB
  • Krijo një LOB të përkohshëm në mënyrë programore me paketën DBMS_LOB
  • Hyrje në SecureFile LOBs
  • Përdorni SecureFile LOBs për të ruajtur dokumentet
  • Convert LOBs BasicFile në formatin SecureFile LOB
  • Aktivizo reduplikimin dhe kompresimin
 6. Përdorimi i metodave të avancuara të ndërfaqes
  • Thirrja e procedurave të jashtme nga PL / SQL
  • Përfitimet e procedurave të jashtme
  • C metodat e avancuara të ndërfaqes
  • Metoda të avancuara të ndërfaqes Java
 7. Performanca dhe Tuning
  • Kuptoni dhe ndikoni në përpiluesin
  • Rregulloni kodin PL / SQL
  • Aktivizo bashkimin e njësisë brenda
  • Identifikoni dhe rregulloni çështjet e kujtesës
  • Njohja e çështjeve të rrjetit
 8. Përmirësimi i performancës me caching
  • Përshkruani caching rezultatin
  • Përdorni cache rezultatin query query SQL
  • PL / SQL funksion cache
  • Rishikoni konsideratat e cache të funksionit PL / SQL
 9. Analizimi i kodit PL / SQL
  • Gjetja e informacionit të kodimit
  • Duke përdorur DBMS_DESCRIBE
  • Duke përdorur ALL_ARGUMENTS
  • Duke përdorur DBMS_UTILITY.FORMAT_CALL_STACK
  • Mbledhja e të dhënave të PL / Scope
  • Shikuesi i katalogut USER / ALL / DBA_IDENTIFIERS
  • Paketa DBMS_METADATA
 10. Profiling dhe Tracing Kodi PL / SQL
  • Gjurmimi i ekzekutimit PL / SQL
  • Gjurmimi i PL / SQL: Hapat
 11. Zbatimi i VPD me Kontrollin e Qasjes së Bukur
  • Kuptoni se si funksionon gjerësisht kontrolli i qasjes me gjobë
  • Përshkruani tiparet e kontrollit të qasjes me gjobë
  • Përshkruaj një kontekst të aplikimit
  • Krijo një kontekst aplikimi
  • Vendosni një kontekst aplikimi
  • Listoni procedurat DBMS_RLS
  • Zbatimi i një politike
  • Query views dictionary duke mbajtur informacion mbi akses fine-trashë
 12. Ruajtja e kodit tuaj kundër sulmeve SQL Injection
  • Përmbledhje e Injection SQL
  • Reduktimi i Sipërfaqes së Sulmit
  • Shmangia e SQL Dynamic
  • Përdorimi i Argumenteve Bind
  • Input filtrimi me DBMS_ASSERT
  • Projektimi i kodit imun ndaj injeksioneve SQL
  • Kodi i testimit për gabimet e injektimit të SQL

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com Ose na kontaktoni në + 91 9870480053- për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Certifikim

Pas përfundimit të këtij kursi kandidatët duhet të japin "Oracle 11g avancuar PL / SQL 1Z0-146" Provim për të marrë certifikimin. Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime