TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI
Oracle-12c-Baza e të dhënave-Administration-Training

Kurs trajnimi dhe certifikimi i Oracle 12 C Database Administration

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Kurs trajnimi për administrimin e bazës së të dhënave Oracle 12 C

Orakull Baza e të dhënave: Hyrje në SQL trajnimi ju ndihmon të shkruani subqueries, kombinoni pyetje të shumëfishta në një pyetje të vetme duke përdorur operatorët SET dhe raportoni të dhëna të grumbulluara duke përdorur funksionet e grupit. Mësoni këtë dhe më shumë nëpërmjet ushtrimeve praktike.

 • Të kuptuarit e koncepteve bazë të bazave të të dhënave relacionale sigurojnë kodin e rafinuar nga zhvilluesit.
 • Krijo raporte të të dhënave të renditura dhe të kufizuara.
 • Kryeni deklarata të manipulimit të të dhënave (DML).
 • Kontrollo qasjen e bazës së të dhënave në objekte specifike.
 • Menaxho objektet e skemës.
 • Menaxhoni objektet me pamje të të dhënave të fjalëve.
 • Merrni të dhënat e rreshtit dhe kolonës nga tabelat.
 • Privilegjet e kontrollit në objektin dhe nivelin e sistemit.
 • Krijo indekse dhe kufizime; ndryshoni objektet ekzistuese të skemës.
 • Krijoni dhe kërkoni tabela të jashtme.

Objektivat e Trajnimi i Oracle 12 C

 • Identifikoni komponentët kryesorë strukturorë të Oracle Database 12c
 • Krijo raporte të të dhënave të grumbulluara
 • Shkruani deklaratat SELECT që përfshijnë pyetje
 • Merrni të dhënat e rreshtit dhe kolonës nga tabelat
 • Run DML në Oracle Database 12c
 • Krijo tabela për ruajtjen e të dhënave
 • Përdorni pamje për të shfaqur të dhëna
 • Kontrollo qasjen e bazës së të dhënave në objekte specifike
 • Menaxho objektet e skemës
 • Shfaqja e të dhënave nga tabela të shumta duke përdorur sintaksën ANSI SQL 99 JOIN
 • Menaxhoni objektet me pamje të të dhënave të fjalëve
 • Shkruani nën-pyetje me shumë kolona
 • Punësoni funksionet SQL për të tërhequr të dhëna të personalizuara
 • Përdorni skalarë dhe nën-pyetje të ndërlidhura
 • Krijo raporte të të dhënave të renditura dhe të kufizuara

Parakushtet për Certifikimi i Oracle 12 C

Përveç përvojës së tyre profesionale, studentët që ndjekin këtë trajnim duhet të kenë këto njohuri teknike:

 • Përpunimin e të dhënave
 • Njohja me konceptet dhe teknikat e përpunimit të të dhënave

Audienca e synuar of Oracle 12 C Course

 • Administratori i Depove te të Dhënave
 • Formulari i Zhvilluesit
 • Analistët e Sistemit
 • Analistët e Biznesit
 • Zhvillues
 • Zhvilluesit e Aplikimit
 • PL / SQL Zhvillues

Course Outline Duration: 05 Days

 1. Përmbledhje e Oracle Database 12
  • Konfigurimi i shembullit dhe bazës së të dhënave
  • Konceptimi i arkitekturës së Oracle 12c
 2. Ndërtimi i një Oracle 12
  • Krijimi i bazës së të dhënave
  • Fillimi dhe ndalimi i bazës së të dhënave
 3. Automatizimi i administratës me Oracle Enterprise Manager (OEM) Cloud Control 12
  • Vlerësimi i arkitekturës OEM
  • Ruajtja e bazës së të dhënave me OEM Cloud Control 12c
 4. Ndezje mbrapa Oracle 12
  • Konfigurimi i hapësirës së tavolinave UNDO
  • Monitorimi dhe ndryshimi i ndryshimeve në të dhëna
 5. Menaxhimi i përdoruesve dhe i burimeve
  • Vendosja e llogarive të përdoruesve
  • Zbatimi i sigurisë
 6. Kryerja e Menaxhimit të Hapësirës
  • Ndërtimi i hierarkisë së magazinimit
  • Strukturimi i të dhënave dhe segmenteve të indeksit
 7. Ndarja e performancës dhe e administrimit
  • Krijimi i tabelave të ndara dhe nënparticionuara
  • Ruajtja e ndarjeve të indeksit
 8. Ndërtimi i një baze të dhënash tolerante ndaj gabimeve
  • Ruajtja e bazës së të dhënave
  • Mbështetja e bazës së të dhënave dhe kryerja e shërimit

Kohëzgjatja e kursit: Ditët 05

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.