TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Oqeani CPQ Rrypi i Verdhë i Verdhë Rel 2016 R1 Ed 1

Oracle CPQ Yellow Belt Rrypi Rel 2016 R1 Ed Kurs 1 Trajnimi & Certifikimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Oracle CPQ Rrypi i Verdhë i Verdhë Rel 2Kurs 016 R1 Ed 1 Trajnimi

La Oracle CPQ Cloud Yellow Belt kurs u siguron nxënësve aftësitë themelore dhe njohuritë e nevojshme për të administruar një Oracle CPQ Cloud site. Administratorët do të mësojnë se si ta konfigurojnë aplikacionin për të përmbushur rastet e përdorimit të thjeshtë, duke mbajtur në mend të dy përdoruesit e shitjeve dhe administratorët e ardhshëm. Ushtrimet dhe demot gjatë gjithë kursit u japin nxënësve përvojë praktike në krijimin e një Orakull CPQ Cloud site për një kompani shembull që kërkon përdorime të zakonshme të aplikacionit.

Kursi fillon me një panoramë të Aplikimi Oracle CPQ Cloud, procesin e tij, dhe tema të tjera të administratës së përgjithshme. Pas krijimit të një baze për administrimin e sistemit, kursi mbulon tri fusha kryesore të administrimit: Konfigurimi, Tregti dhe Dizajni i Dokumenteve. Praktikat më të mira dhe konsideratat e dizajnit ofrohen për secilën fushë të aplikimit. Në fund të kursit, studentët do të jenë në gjendje të ndërtojnë një Konfigurim bazë, të bëjnë ndryshime funksionale në procesin e Tregtisë dhe të ushqejnë të dhënat e transaksionit dinamik në një dalje të re të Prodhuesit të Dokumenteve.

Objektivat e Oracle CPQ Yellow Belt Rryma Rel 2016 R1 Ed 1 Trajnimi

 • Ndërtimi i një Konfiguruesi bazë duke përdorur praktikat më të mira
 • Zbatimi i ndryshimeve funksionale në procesin standard të Tregtisë
 • Krijo një output themelor të dokumenteve që përdor të dhënat dinamike nga transaksionet
 • Lidhni një output të Prodhuesit të Dokumenteve në paraqitjen e Tregtisë, duke kompletuar procesin bazë Oracle CPQ Cloud
 • Krijo Layouts të konfigurimit celular dhe Tregtisë që janë optimizuar për një eksperiencë në tabletë
 • Përshkruani procesin Oracle CPQ Cloud pasi lidhet me të dy shitësit dhe administratorët

Audienca e synuar e Oracle CPQ Yellow Belt Cloud Rel 2016 R1 Ed 1 Kursi

 • Administratori i sistemit
 • Menaxher i Projektit
 • Konsulenti Zbatimi
 • Konsulenti i Konfigurimit
 • Zbatues i Konfigurimit

Parakushtet për Oracle CPQ Cloud Yellow Belt Rel 2016 R1 Ed 1 Certifikimi

 • Microsoft Excel / OpenOffice Calc

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 4

Hyrje e kursit

 • Vështrim mbi procesin e Oracle CPQ Cloud
 • Pamje e përgjithshme e përdoruesit

Administrim gjeneral

 • Pamje e përgjithshme e administratorit
 • Mjetet e Administrimit të Përdorura shpesh (File Manager, Mirëmbajtja e Përdoruesve dhe Shkarkimi i të Dhënave Bulk)
 • Pjesa / Item Master dhe Bulk Upload të të Dhënave
 • Tabelat e të Dhënave

Konfiguracion

 • Hyrje në Konfigurim
 • Hierarkia e Produktit
 • Atributet dhe formatet e konfigurueshme
 • Flukset e Konfigurimit dhe Editori i Layout
 • Rregullat e Konfigurimit
 • Part-Associacionet e Shoqatave
 • Cilësimet e Konfigurimit

Tregti

 • Hyrje në Tregti dhe Admin Navigation
 • Atributet e Tregtisë
 • Commerce Layout Editor
 • Veprimet e Tregtisë dhe Menaxhimi i Formula
 • Sekuencat e miratimit dhe modelet e postës elektronike
 • Rregullat e Tregtisë
 • Hapat, Profilet e Pjesëmarrësve dhe Rregullat e Tranzicionit

Projektuesi i Dokumentit

 • Hyrje në dokumentarin
 • Krijimi i një dizajni të dokumentit të ri dhe Parashikimi i Produktit
 • Redaktuesi i dokumentit
 • Layouts
 • Elementet
 • Kushtet dhe unazoret

i lëvizshëm

 • Hyrje në celular
 • Konfigurimi i celularit
 • Mobile Commerce

Mjediset dhe Migracioni

 • Zhvillimin, Testimin dhe Prodhimin e Mjedisit
 • Qendra e Migracionit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime