TipiKursi online
REGJISTRI
Baza e të dhënave Oracle Database 11g Workshop II

Oracle Database 11g: Trajnimi dhe Certifikimi i Trajnimit të Punëtorëve II të Administratës

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Oracle Database 11g: Punëtoria e Administrimit II

Ky Oracle Database 11g: Trajnimi i Administrimit të Workshopit II Release 2 merr administratorin e bazës së të dhënave përtej detyrave themelore të mbuluara në seminarin e parë. Ju do të filloni duke fituar një kuptim të thellë të përgjegjësive më të rëndësishme që një DBA ka: kryerjen e backup dhe shërimit.

Objektivat

 • Konfiguro Oracle Database për shërim optimal
 • Konfiguro instancën e bazës së të dhënave që burimet të shpërndahen në mënyrë të përshtatshme midis sesioneve dhe detyrave
 • Planifikoni punë për të kandiduar brenda ose jashtë bazës së të dhënave
 • Përdorni compression për të optimizuar ruajtjen e bazës së të dhënave dhe kopjuar një bazë të dhënash
 • Kthehu dhe rimëkëmbet një bazë të dhënash (dhe pjesët e saj) me RMAN (command-line dhe Enterprise Manager)
 • Përdorni teknologjinë flashback për të parë gjendjet e kaluara të të dhënave dhe për të kthyer objektet ose të gjithë bazën e të dhënave përsëri në një shtet të kaluar
 • Përdorni një konfigurim të përshtatshëm dhe fleksibël të memories për bazën tuaj të të dhënave
 • Identifikoni sesione të rënda të bazës së të dhënave dhe SQL me performancë të dobët

Audienca e synuar

 • Administratorët e bazës së të dhënave
 • Mbështetje Engineer
 • Konsulent Teknik
 • Administrator Teknik

Parakushte

 • Administrimi i bazës së të dhënave të Oracle Database 11g
 • Oracle Database 11g: Punëtoria e Administratës I

Course Outline Duration: 5 Days

Oracle Database 11g: Arkitektura e bazës së të dhënave dhe operacionet e rimëkëmbjes

 • Oracle Database Architecture
 • Operacionet e Ruajtjes dhe Rimëkëmbjes

Oracle Database 11g: Katalogu RMAN dhe Krijimi i Backupeve

 • Katalogu i Rimëkëmbjes RMAN
 • Krijimi i backupeve me RMAN

Oracle Database 11g: Kryerja e Detyrave të Restaurimit dhe Ripërtëritjes

 • Detyrat e Restaurimit dhe Shërimit
 • Kryerja e Rikthimit dhe Rimëkëmbjes së Përdoruesit të Menaxhuar

Oracle Database 11g: Përdorimi, monitorimi dhe rregullimi i RMAN

 • Përdorimi i RMAN për të kryer shërimin
 • Monitorimi dhe Rregullimi i RMAN

Oracle Database 11g: Diagnostika e bazës së të dhënave dhe teknologjitë Flashback

 • Diagnostikimi i bazës së të dhënave Oracle
 • Teknologjitë Flashback

Oracle Database 11g: Menaxhimi i kujtesës dhe performancës së bazës së të dhënave

 • Menaxhimi i kujtesës
 • Menaxhimi i performancës së bazës së të dhënave

Oracle Database 11g: Menaxhimi i Burimeve të Bazës së Burimeve dhe Scheduler

 • Menaxhimi i Burimeve
 • Automatizimi dhe Administrimi i Taskeve

Oracle Database 11g: Menaxhimi i hapësirës së bazës së të dhënave dhe dublikimit

 • Baza e të dhënave Oracle 11g 2: Menaxhimi i hapësirës së bazës së të dhënave dhe dublikimit
 • Kopjuar bazat e të dhënave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.