TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Oracle Database 12c Instalo dhe Përditëso

Oracle Database 12c Instaloni dhe Përmirësoni Trajnimin dhe Certifikimin

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Oracle Database 12c Instaloni dhe Përmirëso Trajnimin Përmbledhje e Kursit

Ky Oracle Database 12c Instalo dhe Upgrade Workshop ju jep informacion të detajuar për t'ju ndihmuar të instaloni programin Oracle Database 12c. Instruktorët e ekspertëve Oracle do t'ju mësojnë se si të krijoni një bazë të dhënash enë dhe të vendosni bazat e të dhënave të plug-in. Në këtë kurs, ju do të futeni në Oracle Database Re Shërbimi.

Objektivat e Oracle Database 12c Instaloni dhe Përmirëso Trajnimin

 • Gjeni një kuptim të Oracle Database Cloud Service
 • Instaloni Oracle Grid Infrastructure për një Server të pavarur
 • Përdorni Oracle Restart për të menaxhuar komponentët
 • Baza e të dhënave të përditësimit të Oracle Database 12c
 • Krijo një bazë të dhënash enë
 • Krijo një Database Oracle
 • Instalo software Oracle Database 12c

Intended Audience of Oracle Database 12c Install and Upgrade Course

 • Administrator Teknik
 • Administratori i Depove te të Dhënave
 • Administratorët e bazës së të dhënave
 • Mbështetje Engineer

Prerequisites for of Oracle Database 12c Install and Upgrade Certification

Njohja e SQL dhe përdorimi i paketave PL / SQL

Course Outline Duration: 2 Days

Përmbledhje e Oracle Database 12c

 • Hyrje në Oracle Database 12c
 • Përmbledhje e Arkitekturës së Oracle Database
 • Konfigurimet e bazës së të dhënave në Oracle
 • Strukturat e Oracle Database Memory
 • Strukturat e Procesit
 • Arkitektura e ruajtjes së të dhënave
 • Strukturat logjike dhe fizike të bazës së të dhënave
 • Përmbledhje e Kontejnerit dhe Përbashkët e të Dhënave

Instalimi i Oracle Grid Infrastructure për një Server të pavarur

 • Përmbledhje e infrastrukturës Oracle Grid për një server të pavarur
 • Kërkesat e sistemit për Oracle Grid Infrastructure
 • Konfigurimi i Storage për Oracle Automatic Storage Management (ASM)
 • Instalimi i Oracle Grid Infrastructure për një Server të pavarur
 • Përmirësimi i Oracle Grid Infrastructure për një Server të pavarur

Instalimi i Oracle Database Software

 • Planifikoni instalimin tuaj
 • Kërkesat e sistemit për bazën e të dhënave Oracle
 • Përgatitja e Sistemit Operativ
 • Përdorimi i Skedarëve të Skedarëve të 4 KB
 • Vendosja e Variablave të Mjedisit
 • Kontrollimi i Kërkesave të Sistemit
 • Përdorimi i Oracle Universal Installer (OUI)
 • Kryerja e instalimit të modalitetit të heshtur

Krijimi i një Oracle Database duke përdorur DBCA

 • Planifikimi i strukturës së magazinimit të bazës së të dhënave
 • Zgjedhja e jo-CDB ose CDB
 • Llojet e bazave të të dhënave (bazuar në ngarkesën e punës)
 • Zgjedhja e grupit të duhur të karaktereve
 • Kuptimi se si grupet e karaktereve janë përdorur
 • Vendosja e NLS_LANG Initialization Parameter
 • Përdorimi i Asistentit të Konfigurimit të Bazës së të Dhënave (DBCA)

Përdorimi i Oracle Restart

 • Oracle Restart Overview
 • Nisja e procesit të Oracle Restart
 • Kontrolli i Oracle Restart
 • Zgjedhja e SRVCTL Utility korrekt
 • Oracle Restart Konfigurimi
 • Përdorimi i SRVCTL Utility
 • Marrja e Ndihmës për SRVCTL Utility
 • Duke filluar nga Përbërësit duke përdorur SRVCTL Utility

Hyrje në Përmirësimin e Oracle Database 12c

 • Metodat e përmirësimit
 • Metodat e Migrimit të të Dhënave
 • Njoftime të Mbështetura për Përmirësim të Drejtpërdrejtë
 • Përmbledhje e procesit të përmirësimit
 • Kryerja e një Rolling Upgrade
 • Përmirësimi i një CBD

Përgatitja për t'u përmirësuar në Oracle Database 12c

 • Zhvillimi i një Plani të Testimit
 • Testimi Performanca
 • Kërkesat për bazat e të dhënave duke përdorur Oracle Label Security ose Oracle Database Vault
 • Kërkesa për bazat e të dhënave duke përdorur Oracle Warehouse Builder
 • Përdorimi i mjetit paraprak të informacionit
 • Mbështetja e bazës së të dhënave
 • Instalimi i Oracle Database 12c Software
 • Përgatitja e Shtëpisë së Re Oracle

Përditësimi në Oracle Database 12c

 • Përmirësimi me anë të përdorimit të Asistentit të Bazës së të Dhënave (DBUA)
 • Përditësimi manualisht në Oracle Database 12c
 • Migrimi i një jo-CDB në një CDB

Kryerja e Detyrave Post-Upgrade

 • Migrimi në auditimin e unifikuar
 • Kryerja e Detyrave Post-Upgrade Pas një Upgrade Manual

Migrimi i të dhënave duke përdorur Oracle Data Pump

 • Përmbledhje e pompave të të dhënave
 • Migrimi duke përdorur pompën e të dhënave
 • Importimi duke përdorur një lidhje rrjeti

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion lutemi të na kontaktoni.