TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

PC _ Pulse Connect Secure

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

PCS - Pulse Connect Sigurt

Ky kurs katër-ditor diskuton konfigurimin e Pulse Connect Secure në një mjedis tipik të rrjetit. Temat kryesore përfshijnë teknologjitë e qasjes Secure Sockets Layer (SSL), implementimin bazë dhe opsionet e konfigurimit dhe menaxhimit. Përmes demonstrimeve dhe laboratorëve praktikë, studentët do të fitojnë përvojë në konfigurimin, testimin dhe zgjidhjen e problemeve themelore dhe të avancuara të Pulse Connect Secure.

Parakushtet:

 • Ky kurs supozon që studentët kanë sfond të moderuar në bazat e internetit, konceptet themelore të sigurisë, administrimin e rrjetit dhe mbështetjen e aplikimit.

Course Outline Duration: 4 Days

 • Dita 1
  • Kapitulli 1: Hyrje e kursit
  • Kapitulli 2: Pulse Secure Connect Secure
  • Kapitulli 3: Konfigurimi Fillestar dhe Konfigurimi Fillestar Lab
  • Kapitulli 4: Teknologjia dhe terminologjia
  • Kapitulli 5: Rolet e Përdoruesit dhe Rolet e Përdoruesit Lab
 • Dita 2
  • Kapitulli 6: Regjistrimi themelor dhe zgjidhja e problemeve dhe logimi bazë dhe problemeve në laborator
  • Kapitulli 7: Politikat e Resurseve dhe Profilet dhe Burimet e Burimeve dhe Profilet Lab
  • Kapitulli 8: Authentication & Authentication Lab
  • Kapitulli 9: Opsione të avancuara të autentifikimit dhe mundësi të avancuara të autentifikimit Lab
  • Kapitulli 10: Certifikata & Certifikata Lab
 • Dita 3
  • Kapitulli 11: Aplikacionet e Klientit dhe Serverit dhe Aplikacioneve të Klientëve dhe Serverëve
  • Kapitulli 12: Pulse Secure Client & Pulse Secure Client Lab
  • Kapitulli 13: Pulse Secure Collaboration & Pulse Secure Collaboration Lab
  • Kapitulli 14: Endpoint Security & Endpoint Security Lab
 • Dita 4
  • Kapitulli 15: Administrimi dhe zgjidhja e problemeve; Administrimi dhe Troubleshooting Lab
  • Kapitulli 16: Zgjidhja e problemeve të avancuara; Advanced Lab Troubleshooting
  • Kapitulli 17: Virtualizimi, Virtualization Lab
  • Kapitulli 18: Grumbullimi; Grupi i Grumbullimit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime