TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Trajnimi i Administratorit PFSense

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnimi i Administratorit PFSense

Parimet e bazës pfSense dhe Aplikimi i avancuar janë një aktivitet dy ditor trajnimi i dizajnuar për t'ju ndihmuar të menaxhoni dhe mirëmbajtni rrjetin tuaj duke përdorur pfSense si një nga elementët kryesorë. Kjo klasë do t'ju lejojë të merrni pjesë në skenarë të udhëhequr nga instruktorët, duke përdorur mjedise virtuale interaktive laboratorike.

Audienca e synuar

Ky dokument është i dedikuar për administratorët e magazinave të të dhënave të cilët kanë njohuri të plota të softuerit Base SAS në platformat UNIX ose PC. Këtu janë karakteristikat kryesore SAS dhe produktet që ju do të duhet të dini:

 • Motorët SAS
 • Deklarata LIBNAME
 • FILE dhe deklaratat INFILE
 • Shikimet e hapave të DATA
 • PROC SQL shikime
 • SAS / ACCESS software (PROC ACCESS dhe PROC DBLOAD)
 • Software SAS / CONNECT.

Parakushtet:

 • Pjesëmarrësit duhet të kenë një kuptim themelor të rrjetëzimit dhe firewall.
 • Nuk ka njohuri paraprake me softuerin pfSense.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Prezantimi
 • pfSense, Bazat
 • Firewall
 • NAT 101
 • Sherbimet
 • VPN
 • Multi-WAN
 • VLANs
 • Disponueshmëri e lartë
 • Temat e ndryshme

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime