TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 4
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Menaxhimi i Projekteve

Menaxhimi i Projekteve profesionale - Kurs trajnimi PMP dhe Certifikimi

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Përmbledhje e kursit të trajnimit PMP

Menaxhimi i Projekteve Profesionale (PMP) është një program kualifikimi i mbikëqyrur nga Instituti i Menaxhimit të Projekteve (PMI). Në kompjuter dhe industritë e teknologjisë së informacionit, termi Projekti i menaxhimit të (PM) i referohet një qasje metodike për të Zhvillimi i software përmes fazave të përcaktuara të quajtura inicimi, planifikimi, ekzekutimi, kontrollimi dhe mbyllja.

Objektivat e kursit PMP

 • Kuptojnë projektet dhe menaxhimin e projekteve (PM) disiplina
 • Mëso proceset e menaxhimit të projektit të përshkruara në Udhëzues PMBOK, Edicioni i Pestë
 • Përpunoni më shumë pyetje praktike për të përmirësuar në masë të madhe mundësinë e tyre për të kaluar testin
 • Zbuloni sugjerime dhe truket se si t'i përgjigjeni pyetjeve të provimit

Audienca e synuar për Trajnim PMP

 • Menaxherët e projektit
 • Udhëheqësit e Projektit
 • Anëtarët e Ekipit të Projektit
 • Menaxherët (Drejtorët, Menaxherët e Përgjithshëm)
 • Profesionistët e interesuar në aplikimin për Provimi PMP.

Parakushtet për Certifikimin PMP

Nuk ka parakusht për këtë kurs.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 4

 1. Fillimi i një projekti
  • Aplikoni Proceset e Menaxhimit të Projektit
  • Krijo një Kartelë të Projektit
  • Zhvillimi i një Deklarate Paraprake të Fushës së Projektit
 2. Planifikimi i Projektit Puna
  • Hartimi i Planit të Menaxhimit të Projekteve
  • Krijo një Plan të Menaxhimit të Fushës
  • Krijo një Deklaratë Fushëveprimi
  • Zhvillimi i Strukturës së Ndarjes së Punës (WBS)
 3. Zhvillimi i orareve të projektit, vlerësimeve të kostos dhe buxheteve
  • Krijo një listë aktivitetesh
  • Krijo një Diagram të Rrjetit të Projektit Vlerësoni Burimet e Aktiviteteve
  • Vlerësoni Aktivitetet Durations
  • Identifikoni Rrugën Kritike
  • Zhvilloni një Orari të Projektit
  • Vlerësimi i kostove të projektit
  • Themelimi i bazës së kostos
 4. Planifikimi i Cilësisë së Projekteve, Personeli dhe Komunikimi
  • Krijo një Plan Menaxhimi të Cilësisë
  • Roli i Dokumentit, Përgjegjësitë dhe Raportimi i Marrëdhënieve
  • Fitoni Ekipin e Projektit
  • Krijo një Plan Menaxhimi të Komunikimeve
 5. Analizimi i rreziqeve dhe planifikimi i përgjigjes së rrezikut
  • Krijo një Plan Menaxhimi të Riskut
  • Identifikoni rreziqet dhe nxitjet e projektit
  • Kryen analiza cilësore të rrezikut
  • Kryen analiza sasiore të rrezikut
  • Zhvillimi i një Plani të Reagimit të Rrezikut
 6. Planifikimi i Prokurimit të Projektit
  • Përgatitni një Deklaratë të Punës së Kontratës
  • Përgatitja e Dokumentit të Prokurimit
 7. Ekzekutimi i Projektit
  • Drejtimi dhe Menaxhimi i Ekzekutimit të Projektit
  • Kryen Sigurimin e Cilësisë
  • Zhvillimi i Ekipit të Projektit
  • Shpërndarja e informacionit
  • Kërkoni Përgjigjet e Shitësit
  • Zgjidh Shitësit
 8. Monitorimi dhe Kontrollimi i Punës së Projektit
  • Monitorimi dhe kontrolli i punës së projektit
  • Menaxho ndryshimet në bazat e performancës
  • Shqyrtoni rezultatet dhe rezultatet e punës
  • Kontrolli i projektit
 9. Monitorimi dhe Kontrollimi i Projekteve dhe Shpenzimeve
  • Kontrolli i orarit të projektit
  • Kostot e Kontrollit të Projektit
 10. Monitorimi dhe Kontrollimi i Cilësisë së Projekteve, Personelit dhe Komunikimit
  • Kryen kontrollin e cilësisë
  • Menaxho Ekipin e Projektit
  • Raporti i Performancës së Projektit
  • Menaxho palët e interesuara
 11. Monitorimi dhe Kontrollimi i Rrezikut të Projektit dhe Kontratat
  • Monitorimi dhe kontrolli i rrezikut të projektit
  • Administroni një Kontratë
 12. Mbyllja e Projektit
  • Mbyllni një Projekt
  • Mbyllni një kontratë

Trajnimi i ardhshëm

gusht 2018
20
Gusht 2018

PMP (20th Gusht 2018)

Menaxhimi i Projekteve Menaxhimi i Projekteve - PMP

Teknologjia Inovative Solutions po kryen trajnime 4 ditë për PMP nga 20th Gusht 2018 në 23th Gusht 2018.

Zbulo me shume "

shtator 2018
01
Shtator 2018

PMP (1st shtator 2018)

Menaxhimi i Projekteve Menaxhimi i Projekteve - PMP

Zgjidhjet Teknologjike Inovative po kryejnë seritë e Javës së 4 të PMP nga 1st & 2nd Shtator 2018, 8th & 9th September 2018.

Zbulo me shume "

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com & na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi kontakt na.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - Trajnim PMP në Gurgaon
 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - Kostoja e certifikimit PMP në Gurgaon
 • Instituti për Menaxhimin e Projekteve Profesionale - PMP në Gurgaon
 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - PMP në Gurgaon
 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - Certifikimi PMP në Gurgaon
 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - Kursi PMP në Gurgaon
 • Menaxhimi më i mirë i projektit - PMP Training Online
 • Menaxhimi i Projekteve Profesionale - Trajnim PMP