TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Politika PPS-Pulse Sigurtë

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Politika PPS-Pulse Sigurtë

Ky kurs tre-ditor siguron mbulim të detajuar të konfigurimit të Pulse Policy Secure Solution. Studentët do të punojnë me Pulse Policy Secure, SRX Series Gateway si një zbatues i firewall dhe do të konfigurojnë akses të siguruar në burimet e rrjetit. Temat kryesore përfshijnë politikat e impulsit Vendosja e sigurt, zbatimi bazë dhe konfigurimi i elementeve. Studentët do të kenë mundësinë të aplikojnë njohuritë e tyre në disa laboratorë të duarve.

Parakushtet:

 • Inxhinierët e Rrjetit
 • Specialistë të Mbështetjes Teknike
 • Konsulentët e Zbatimit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Pajisjet e Sigurtë të Politikave
 • Konfigurimi Fillestar
 • Korniza e Menaxhimit të Qasjes
 • Rolet User
 • Metoda të Qasjes së Klientit
 • Zbatimi i Firewall
 • Zbatimi i Layer 2
 • Endpoint Mbrojtjes
 • Opsionet e autentifikimit
 • Menaxhimi dhe Zgjidhja e problemeve
 • Disponueshmëri e lartë
 • Virtualization
 • Pulse Integrimi i Politikave

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime