TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 3
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

PRINCE2 PRACTITIONER

PRINCE2 Trajnimi i Mësuesit në Gurgaon, Princi2 Kursi Praktikues në Gurgaon & Prince2 Certifikimi i Praktikës në Gurgaon

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnimi i praktikantit Prince2 në Gurgaon

PRINCE2® (Projekte NË mjedise të kontrolluara), është një metodë e përdorur gjerësisht e menaxhimit të projektit që ju drejton përmes të gjitha të domosdoshme për drejtimin e një projekti të suksesshëm. Trajnim PRINCE2 Praktikues në Gurgaon është një metodë fleksibile dhe synon të gjitha llojet e projekteve. PRINCE2® kurs praktikues në Gurgaon do të njoftojë profesionistët me këtë standard de facto të zhvilluar dhe përdorur gjerësisht nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe që përdoret në sektorin privat ndërkombëtar. Mishëron praktikat më të mira të vërtetuara dhe të dëshmuara në menaxhimin e projekteve. Ky kurs do të përgatisë ju si për PRINCE2® Foundation dhe PRINCE2® Practitioner dhe përfitimet e marrjes së këtij certifikimi do të tejkalojnë shumë koston e certifikimit prince2.

Objektivat e Trajnimit PRINCE2 Mjeku në Gurgaon

 • Kuptojnë nevojën për menaxhimin e projektit
 • Plani, organizimi dhe zbatimi i projekteve PRINCE2
 • Ngarkoni detyrat dhe drejtoni një projekt në mënyrë të kontrolluar
 • Menaxhimi i rreziqeve në mënyrë efektive në mënyrë që ato të mos ndikojnë negativisht në projekt
 • Sigurohuni që projekti i dorëzuar i plotëson kërkesat dhe përfiton organizata

Publiku i synuar përPRINCE2 Kursi praktikant në Gurgaon

Çertifikimi i PRINCE2 është menduar për menaxherët dhe profesionistët të cilët dëshirojnë të fitojnë ekspertizë në menaxhimin e projektit duke zbatuar udhëzime të caktuara dhe praktikat më të mira të përmendura në standardin PRINCE2.

kusht paraprakpër PRINCE2 Certifikimi i Mësuesit në Gurgaon

Njohja e përgjithshme e menaxhimit të projektit.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 1. Qasja e Strukturuar për Menaxhimin e Projekteve
  • Vendosja e skenës për një qasje të strukturuar për menaxhimin e të gjitha projekteve, kriteret e suksesit të projektit, modeli i metodës PRINCE2® përfshirë elementët e integruar të parimeve, proceseve, temave dhe rrobaqepësisë.
 2. Qasja e bazuar në proces
  • PRINCE2® fokusohet në proceset kryesore që nevojiten për menaxhimin e suksesshëm të projektit, të cilat duhet të jenë të pranishme, por mund të jenë "të përshtatura" për të pasqyruar kompleksitetin, hapësirën dhe rreziqet me të cilat ballafaqohet projekti. Modeli i Procesit PRINCE2® do të përdoret për të ndihmuar delegatët të kuptojnë dhe të vlerësojnë se çfarë duhet bërë për të menaxhuar çdo projekt, përse duhet bërë dhe kur të jetë në ciklin e jetës së projektit.
 3. Rasti i biznesit
  • Çfarë është një Rast Biznesi, Rezultatet, Rezultatet, Përfitimet dhe Dis-përfitimet, Zhvillimi, Verifikimi dhe Ruajtja e Rastit të Biznesit; duke konfirmuar përfitimet dhe Planin e Shqyrtimit të Përfitimeve
 4. Organizata
  • Struktura e Ekipit të Menaxhimit të Projekteve dhe Bordi i Projektit, Sigurimi i Projekteve, Menaxheri i Projektit, Menaxheri i Ekipit, Autoriteti i Ndryshimit dhe Rolet dhe Përgjegjësitë e Projektit. Menaxhimi i palëve të interesuara, Strategjia e Menaxhimit të Komunikimit.
 5. planet
  • Nivelet dhe përmbajtja e planeve, planet e përjashtimit, qasja e bazuar në produkte në planifikim - Përshkrimi i projektit të produktit, Struktura e ndarjes së produktit, Përshkrimi i produktit, Diagrami i rrjedhës së produkteve; hapat e planifikimit të PRINCE2®.
 6. Progres
  • Menaxhimi dhe Fazat Teknike, Toleranca dhe Ngritja e Përjashtimeve, Bordi i Projektit dhe Kontrollet e Menaxherit të Projektit për Rishikimin dhe Raportimin e Progresit, Bazat për Kontrollin, Kapjen dhe Raportimin e Leksioneve, Kontrollet e nxitura nga ngjarjet dhe koha.
 7. Ndryshim
  • Procedura e Menaxhimit të Konfigurimit, Strategjia e Menaxhimit të Konfigurimit, Baza, Trajtimi i ndryshimeve, Ndjekja dhe mbrojtja e produkteve, Ndryshimi i Autoritetit dhe Ndryshimi i Buxhetit.
 8. Cilësi
  • Cilësia e definuar, Procesi i Auditimit të Cilësisë, Kriteret e Pranimit, Kriteret e Cilësisë, Strategjia e Menaxhimit të Cilësisë, Sigurimi i Cilësisë, Kontrolli i Cilësisë dhe Teknika e Rishikimit të Cilësisë.
 9. Rrezik
  • Menaxhimi i Riskut dhe Rrezikut, Menaxhimi i Riskut në Projekte, Strategjia e Menaxhimit të Rrezikut, Procedura e Menaxhimit të Rrezikut dhe Buxheti i Rrezikut
 10. Duart në
  • Një skenar projekti shkon gjatë gjithë kursit nga fillimi në fund. Një grup i plotë i detyrave të ndihmojë të sigurojë një aplikim praktik të metodës. Shumë detyra janë të dizajnuara për të ndihmuar delegatët të lidhin katër elementët e integruar të PRINCE2® - Parimet, Proceset, Temat dhe Tailoring. Ekzistojnë gjithashtu pyetje provuese të mostrës për delegatët që do të praktikojnë para se të qëndrojnë në provimin e Fondacionit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Formati i ekzaminimit

 • Testimi objektiv
 • Pyetjet 8 - Çështjet e pyetjeve 10 për pyetje, secila me vlerë një shenjë
 • Markat 44 ose më shumë të kërkuara për të kaluar (nga 80 në dispozicion) - 55%
 • Dy orë e gjysmë (minuta 150) kohëzgjatja, pa kohë shtesë leximi
 • Provimi i hapur i librit (vetëm manual manual PRINCE2)

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime