IBM - Q Radar SIEM 7.2 Administrimi dhe Konfigurimi

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Q Radar SIEM 7.2 Administrimi dhe Konfigurimi

QRADAR SIEM siguron shikueshmëri të thellë në rrjetin, përdoruesin dhe aktivitetin e aplikimit. Ai siguron mbledhjen, normalizimin, korrelacionin dhe ruajtjen e sigurt të ngjarjeve, flukseve, aseteve, topologjive dhe dobësive. Sulmet e dyshuara dhe shkeljet e politikave theksohen si vepra penale. Në këtë kurs, ju mësoni se si të konfiguroni dhe administroni QRADAR SIEM, krijoni DSM-të Universale dhe Zgjerimet e Burimeve të Identifikimit, dhe krijoni rregulla të ngjarjeve, rrjedhjeve dhe anomalisë. Duke përdorur aftësitë e mësuara në këtë kurs, ju mund të mbani QRADAR SIEM, të punoni me burime të regjistrit, të analizoni veprat e krijuara nga rregullat dhe, nëse është e nevojshme, rregulloni ato. Ushtrimet për të forcuar aftësitë e mësuara.

Parakushtet:

 • IBM Security QRadar Fondacionet SIEM

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Përdorimi i mjeteve administrative
 • Module-2: Krijimi i hierarkisë së rrjetit
 • Moduli-3: Mjetet e përditësuara të administratës
 • Moduli-4: Menaxhimi i përdoruesve
 • Moduli-5: Menaxhimi i të dhënave
 • Moduli-6: Mbledhja e regjistrave të regjistrit dhe rrjedhjes
 • Module-7: Mbledhja e regjistrave të regjistrit të Windows
 • Moduli-8: Menaxhimi i burimeve të regjistrit me porosi
 • Moduli-9: Përdorimi i rregullave
 • Moduli-10: Krijimi i rregullave
 • Moduli-11: Menaxhimi i pozicioneve false
 • Moduli-12: Përdorimi i hartave të referencës në rregullat

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime