TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
IBM Q Radar Fondacionet SIEM

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Q Radar Fondacionet SIEM

QRADAR SIEM ofron një shikueshmëri të thellë në rrjetin, përdoruesin dhe aktivitetin e aplikimit. Ai siguron mbledhjen, normalizimin, korrelacionin dhe ruajtjen e sigurt të ngjarjeve, flukseve, pasurive dhe dobësive. Sulmet e dyshuara dhe shkeljet e politikave theksohen si vepra penale. Në këtë kurs, mësoni të lundroni në ndërfaqen e përdoruesit dhe si të hetoni veprat penale. Ju kërkoni dhe analizoni të dhënat nga të cilat QRadar SIEM ka përfunduar një aktivitet të dyshimtë. Ushtrimet për të forcuar aftësitë e mësuara.

Parakushtet:

 • Shkathtësitë bazë të TCP / IP rrjetëzimit
 • Njohuri për administrimin e sistemit
 • Aftësitë bazë të sigurisë së informacionit

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Moduli-1: Hyrje në IBM Security QRadar SIEM
 • Module-2: Si QRadar SIEM mbledh të dhëna sigurie
 • Moduli-3: Përdorimi i Pultit SIAD të QRadarit
 • Moduli-4: Hetimi i një vepre që është shkaktuar nga ngjarjet
 • Moduli-5: Hetimi i ngjarjeve të një vepre penale
 • Moduli-6: Përdorimi i profileve të aseteve për të hetuar veprat penale
 • Moduli-7: Hetimi i një vepre që është shkaktuar nga rrjedhat
 • Module-8: Përdorimi i rregullave dhe blloqeve të ndërtimit
 • Moduli-9: Krijimi i raporteve QRADAR SIEM
 • Module-10: Kryerja e filtrimit të avancuar

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime