TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Radware Alteon Niveli 1

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Radware Alteon Niveli 1

Ky trajnim i fondacionit Radware Alteon është për stafin teknik të përfshirë në instalimin dhe mirëmbajtjen e një kaloni ADC të Radware Alteon, Seria 5 në 8 të kalimit ADC. Ky kurs fillon me një pasqyrë të përgjithshme dhe përfshin një rishikim të detajuar të hapave të kërkuara duke përdorur interfaces user interface CLI dhe GUI. Lënda mbulon Load Balancing (LB) për Layer 4 dhe Layer 7 protokollet duke përdorur edhe shpërndarje ose politika të vazhdueshme. LB të pavarur dhe të tepërt duke përdorur disponueshmërinë e lartë janë shpjeguar në detaje në këtë kurs 3-ditor. Temat shtesë të përfshira përfshijnë bazat e shkarkimit të SSL, instalimin dhe azhurnimin e certifikatave dhe debugimin në bord. Të gjitha temat janë shpjeguar në teori dhe zbatohen duke përdorur ushtrime laboratorike nëpërmjet qasjes në distancë në një ambient laboratorik virtual.

Parakushtet:

 • Delegatët duhet të kenë njohuri për protokollet e rrjetëzimit të IP dhe të rutimit.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

 • Moduli-1: Hyrje në Radware
 • Moduli-2: Përmbledhje e Alteonit
 • Moduli-3: Vështrim teknik
 • Moduli-4: Layer 2 dhe 3 Menaxhimi
 • Moduli-5: Balancimi i ngarkesës së serverit
 • Moduli-6: Persistencë
 • Moduli-7: Balancimi i Ngarkesës së Përmbajtjes
 • Moduli-8: Përshpejtimi i aplikimit
 • Moduli-9: Disponueshmëria e Lartë
 • Module-10: Zgjidhja e problemeve të kalimit të bazës
 • Moduli-11: Hands-On Labs

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime