TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Radware Alteon Niveli 2

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Radware Alteon Niveli 2

Ky trajnim i avancuar Alteon është për stafin teknik të përfshirë në instalimin dhe mirëmbajtjen e një ndërprerësi ADC të Radware Alteon, Seria 4 në serinë 8. Kursi shqyrton Load Balancimin e pavarur të mbuluar në kursin e themelimit (# 500-101) dhe vazhdon me balancimin e ngarkesës së serverit të përmbajtjes së avancuar, SLB transparente dhe SLB globale. Përveç kësaj, kursi mbulon konfigurimin e avancuar të shkarkimit SSL, si dhe përmirësimet e softuerit për karakteristikat e ADC, debugging avancuar, dhe instalimin dhe konfigurimin e Inteligjencës Trafikut të Menaxhimit.

Parakushtet:

 • Përfundimi i suksesshëm i kursit të themelimit (# 500-101) ose një minimum prej një (1) vit kalimi në instalimin dhe përvojën e mirëmbajtjes.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 4

 • Rishikimi i balancimit të ngarkesës së serverit
 • Shqyrtimi i redundancës së routerit virtual
 • Përditësimet e 30.5
 • laborator
 • Balancimi i ngarkesës së serverit global
 • Shtresa e avancuar e balancimit të ngarkesës 7
 • Modifikimi i Shefit
 • laborator
 • Caching & Compression
 • Balancimi i ngarkesës transparente
 • Inspektimi SSL i dalë
 • laborator
 • Troubleshooting
 • Menaxhimi i avancuar
 • Trafiku Inteligjent dhe Menaxhimi i Bandwidth
 • laborator

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime