TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Trajnim Radware AppWall

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Trajnim Radware AppWall

Ky kurs mbulon produktin AppWall. Gjithashtu përfshin një hyrje në Web Application Security. Mësoni se si Appwall ju ndihmon të mundësoni pajtueshmërinë e PCI duke zbutur kërcënimet dhe dobësitë e sigurisë së aplikacionit në internet për të parandaluar vjedhjet e të dhënave dhe manipulimin e informacionit të ndjeshëm të korporatave dhe konsumatorëve. Shihni se si AppWall përfshin teknologji të përparuara të filtrimit të sigurisë së aplikacionit të mbrojtur me patentë për të zbuluar kërcënimet, bllokojnë sulmet dhe raportimin e ngjarjeve. Fitoni njohuri për të planifikuar një instalim AppWall dhe konfiguroni pajisjen.

Parakushtet:

  • Njohja me terminologjinë e rrjetit të përbashkët, adresimin dhe drejtimin e TCP / IP dhe konceptet e punës në Internet është e nevojshme.

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

  • Moduli-1: Hyrje
  • Moduli-2: Instalimi fillestar
  • Moduli-3: Filtri i Sigurisë
  • Moduli-4: Hands-On
  • Moduli-5: Aplikime Web
  • Moduli-6: I avancuar
  • Moduli-7: Hands-On

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime