TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

Shtresa e lumit WAN200 Optimization Essentials

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Shtresa e lumit WAN200 Optimization Essentials

Kursi pesë-ditor WAN200 Optimization Essentials ofron një hyrje në Sistemin e Optimizimit të Rrezibrave (RiOS) me eksperiencë në instalimin dhe konfigurimin duke përdorur shtratin e çelikut me shtratin e lumit dhe integrimin e instalimit të pajisjes me Kontrollues Qendror të Shtratit të Ujërave, dhe pajisje për bashkim me shtratin e lumit të çelikut.

Parakushtet:

 • Njohuri të forta ndër-rrjetëzuese
 • Njohja e protokolleve të kursit
 • Kuptimi i dizajnit të rrjetit dhe zgjidhja e problemeve
 • Njohuri themelore mbi administrimin e sistemit operativ

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Moduli-1: Pajisje çeliku
 • Moduli-2: Central Management Console
 • Moduli-3: Steelhead Mobile
 • Moduli-4: Platforma e Shërbimeve Virtuale
 • Moduli-5: Granit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • Shtresa e lumit WAN200 Optimization Essentials trajnimi në Gurgaon
 • Shtresa e lumit WAN200 Optimization Essentials koston e certifikimit në Gurgaon
 • Instituti për shtratin e lumenjve WAN200 Optimization Essentials në Gurgaon
 • Shtratin e lumit WAN200 Optimization Essentials në Gurgaon
 • Woven Riverbed WAN200 certifikimit Essentials në Gurgaon
 • Lumi i shtratit WAN200 Optimization Essentials kurs në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë i lumenjve WAN200 Optimization Essentials Online
 • Trajnimi i WAN200 Optimization Essentials