TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

imperva - ecureSphere Web Application Firewall (WAF)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

SecureSphere Web Application Firewall (WAF)

Imperva SecureSphere Web Application Firewall (WAF) Trajnimi është një kurs katër ditor, praktik që përmban udhëzime dhe përvojë praktike në një mjedis IT të simuluar. Nxënësit mësojnë dhe praktikojnë se si të krijojnë mbrojtjen e aplikacioneve të tyre në internet duke përdorur industrinë që udhëheq SecureSphere WAF. Në drejtim të këtij qëllimi, studentët do të gjenerojnë trafik dhe do të kryejnë sulme kundër serverëve të laboratorëve për të vëzhguar dorën e parë se si SecureSphere mëson dhe mbron këto burime.

Parakushtet:

 • Njohja bazë e rrjetëzimit
 • Windows Server dhe / ose UNIX
 • Internet dhe përvojën TCP / IP

Course Outline Duration: 4 Days

 • Administrimi i SecureSphere:
  • Hyrje në SecureSphere
  • Modelimi i bazës së të dhënave të mbrojtur
  • Konfiguracion
  • Hyrje në Politikat
  • Veprimet Arkivimi dhe Njoftimi
  • Alarme dhe monitorim
  • Raportimi
  • Administratë
 • Aplikimi Web Firewall:
  • Zbulim
  • Profilizimi Dinamik në Web
  • Politikat e Avancuara të Uebit
  • ThreatRadar
  • Integrimi i Jashtëm me WAF
  • Akordim
  • NEW

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime