TipiTrajnimi në Klasë
kohëDitë 5
REGJISTRI

Selenium me epokat e mëparshme

Selen me Kursin e Trajnimit dhe Certifikimit të Appium

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Selen me Trajnimin e Appium

Kjo detaj i kursit funksionon dhe regresion Automatizimi Testimi duke përdorur Selenium. Ajo thekson në zbatimin praktik të të gjitha koncepteve Selenium. Appium mundëson automatizimin e Android dhe iOS duke përdorur Selenium WebDriver. Lidhjet e njëjta të WebDriver mund të përdoren në të gjithë celularin dhe web-in.

Objektivat e selenit me kursin e Appium

 • Open Source
  • Apache 2.0 Licenca
 • Platforma Kryqi
  • Test Android në OS X, Windows, Linux
  • Test iOS në OS X
 • Native, Web Mobile, Hybrid
 • Çdo gjuhë. Çdo kornizë.
  • Asnjë ndryshim i aplikacionit ose qasja e kodit burimor nuk kërkohet.

Audienca e synuar për Seleniumin me Certifikimin e Appium

 • Përdoruesit e rinj të Selenit të cilët kanë nevojë të automatizojnë testimin manual dhe verifikimin në një Shifër të shkurtër kohore.
 • Përdoruesit të cilët do të marrin rolet kryesore të udhëheqjes ose rolet kryesore të ekipit në përdorimin e veglave të automatizuara të testimit.
 • Përdoruesit ekzistues të selenit të cilët kanë nevojë të personalizojnë dhe të përmirësojnë testet e tyre të automatizuara përmes shkrimit.

Parakushtet për Selenium me Certifikimin e Appium

Njohja e punës së:

 • Windows dhe faqet e internetit dhe shfletuesit
 • Kuptim i mirë i koncepteve të testimit
 • Njohja e programeve bazike Java
 • Njohja e HTML
 • Të gjitha sistemet e gatshme me konfigurimin e kërkuar

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Prezantimi i Selenit
  • Nevojat mjedisore për selen
  • Browsers dhe platformat e mbështetur
 • Element Locator
  • Procesi i Identifikimit të Objektit
  • Instalimi i Firebug dhe Firepath
  • Duke punuar me Firebug dhe FirePath
  • Identifikimi i WebElements duke përdorur id, emër, linkname, klasë, xpath, tagname, CSS
  • Shprehjet e rregullta
 • Shoferi Selenium Web
  • Futja e drejtuesit të Selenium Web
  • Selenium WebDriver vs Selenium RC
  • Arkitektura e Web Driver
  • Shkarkimi dhe konfigurimi i Webdriver në eklips
  • Drivers për Firefox, IE, Chrome, Njësia HTML
  • Profili i Firefox-it
  • Selenium-WebDriver API Komandat dhe Operacionet
  • Krijimi i skripteve të testimit në WebDriver
 • Kontrollet e formës
  • Afishimi i kutisë Input
  • Përdorimi i kutive të kombinuara duke përdorur zgjedhjen dhe listën
  • Përdorimi i kutisë së kontrollit me shembull
  • Përdorimi i Send Buttons me shembull
  • Përdorimi i lidhjeve me shembull
  • Nxjerrja e të dhënave nga WebTable
  • Nxjerrja e të dhënave nga WebList
 • sinkronizim
  • Pse sinkronizimi?
  • Thread.sleep
  • Prisni të nënkuptuar
  • Prisni shprehimisht
  • Trajtimi i aplikacioneve Ajax
 • Trajtimi i objekteve dinamike
  • Gjetja e objekteve të shumëfishta
  • Kalimi nëpër tabela Web
  • Kalimi përmes Web List
  • Trajtimi i objekteve dinamike
  • Ndërtimi i xpathëve në RunTime
 • Krijimi i skripteve të testimit në WebDriver
  • Capturing screenshots me WebDriver
  • Kryen ekzekutimin e shfletuesit
  • Drivers për Firefox, IE, Chrome, Njësia HTML
  • Profili i Firefox-it
 • Verifikim
  • Verifikimi i vetive të elementit të uebit
  • Verifikimi i titujve, kutive të tekstit, butonat e klikueshëm, lidhjet
  • pohimet
 • Trajtimi i ngjarjeve në një faqe interneti
  • Ngjarjet e tastierës
  • Ngjarje Mouse
 • Trajtimi i dritareve të pop-up
  • Trajtimi i alarme JavaScript

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime