TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Na kontaktoni

Fushat e shënuara me një * janë të nevojshme

 

SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042)

Përshkrim

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042)

Në këtë kurs, do të mësoni platformën e re SharePoint 2013 Business Intelligence dhe mënyrën se si shërbimet e saj të lidhura-PerformancePoint, Excel, Shërbimet e Lidhjes së Biznesit (BCS) dhe Visio-mund t'ju ndihmojnë në hartimin, zhvillimin dhe ruajtjen e zgjidhjeve të Microsoft SharePoint 2013 Business Intelligence.

Objektivat

 • Shfletoni të dhëna duke përdorur SQL Server Management Studio dhe Visual Studio 2013
 • Parametrat dhe opsionet brenda Administrimit Qendror të SharePoint 2013
 • Krijo një aplikacion të ri të internetit dhe faqen e inteligjencës së biznesit
 • Krijo një bibliotekë SharePoint që përmban fletët e punës Excel, shqyrton vendndodhjet e besueshme të faqes
 • Excel Web Access dhe si t'i shtoni aplikacionet Web në një faqe interneti
 • Përmbledhje e karakteristikave të reja të Performancës 2013
 • Eksploroni ndërfaqen e Dashboard Designer për të krijuar dhe konfiguruar një burim të të dhënave
 • Krijo dhe konfiguro një tregues të performancës së standardit dhe të fletës së çelësit (KPI) së bashku me një tabelë vlerësimi për secilën
 • Krijoni dhe konfiguroni grafikët dhe rrjetet analitike
 • Krijoni dhe filtroni një lidhje të dhënash të inteligjencës kohore
 • Krijoni, konfiguroni dhe vendosni tabelën e objektivave
 • Përmbledhje e karakteristikave të reja të Shërbimeve 2013 Visio përfshirë të dhënat e lidhura me vizatimet dhe vizatimet në kuadër të një shfletuesi
 • PowerPivot shton funksione të reja 2013 dhe marrëdhëniet me Excel dhe SharePoint
 • Krijo dhe konfiguro në SharePoint 2013 BCS
 • Krijo dhe konfiguro llojet e përmbajtjeve të ndryshme të SharePoint 2013
 • Dashboards dhe si të lidheni aplikacionet Web SharePoint

Audienca e synuar

 • Përdoruesit e fuqisë së zgjidhjeve të Business Intelligence SharePoint 2013
 • Zhvilluesve të Inteligjencës së Biznesit dhe profesionistëve të TI-së të cilët krijojnë, zhvillojnë dhe mbajnë zgjidhje SharePoint 2013 Business Intelligence

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 3

1. Stack Inteligjencës së Biznesit

 • SQL 2012 Business Intelligence
 • Karakteristika të reja të SharePoint 2013 Business Intelligence dhe PowerPivot 2013 në Excel

2. SharePoint 2013 Qendra e Inteligjencës së Biznesit

 • Administrata qendrore e SharePoint 2013
 • Lejet, rolet, biblioteka e dokumenteve dhe aplikacionet e listës

3. SharePoint 2013 Excel Services

 • Excel Web Access dhe aplikacionet Web
 • Biblioteka e SharePoint-it
 • Shtojca Power View për Excel

4. SharePoint 2013 PerformancePoint 2013

 • Dashboard Designer
 • Krijo dhe konfiguro KPI-të, raportet vizuale, filtrat dhe tabelat e rezultateve

5. SharePoint 2013 Visio Services

 • Vizatim vizatim në shfletuesin
 • Web pjesë e Visio Web Access
 • Vizatimet me lidhjet e të dhënave

6. PowerPivot 2013 Add-in

 • PowerPivot dhe Excel, SharePoint
 • PowerPivot dhe SharePoint
 • Enterprise Business Intelligence dhe PowerPivot

7. Shërbimet e Lidhjes së Biznesit të Shpërndarjes 2013 (BCS)

 • Terminologjia dhe siguria e BCS
 • BCS dhe SharePoint Designer 2013

8. Monitorimi, analiza dhe menaxhimi i pultit

 • Llojet e paneleve
 • Migracionet e panelit
 • Tabelat, grafikët dhe tabelat
 • KPI
 • Ndërtuesi i Raportit të Microsoftit 3.0
 • datasets
 • Aplikacionet Web të SharePoint

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi na kontaktoni.


Shqyrtime
KERKIMI KRYESORE TERM

 • SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) trajnimi në Gurgaon
 • Kostot e certifikimit të SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) në Gurgaon
 • Instituti për SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) në Gurgaon
 • SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) në Gurgaon
 • Certifikimi i SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) në Gurgaon
 • SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042) në Gurgaon
 • Trajnimi më i mirë për SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042)
 • Trajnimi i SharePoint 2013 Business Intelligence (M55042)