TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Avancimi i avancuar i zgjerimit të Silver Peak (AOD) Training (SPOX)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Avancimi i avancuar i zgjerimit të Silver Peak (AOD) Training (SPOX)

Silver Peak Advanced Optimization Deployments Training (AOD) synon rrjetëzimin dhe profesionistët e IT-së tashmë të njohur me bazat e teknologjisë Silver Peak që kanë përfunduar Silver Peak eXpert ose vendosjen e Silver Peak Technologies trajnimit dhe / ose kanë marrë një Silver Peak Optimization Professional ose Silver Peak eXpert (SPX).

Parakushtet:

  • SPOP

Course Outline Duration: 2 Days

  • Moduli-1: Konfigurimi dhe vendosja e tunelit paralel
  • Moduli-2: Nga rruga e përcjelljes së rrjedhës me WCCP
  • Moduli-3: Vendosja e Optimizimit Automatik me Shpërndarjen e Subneteve në thellësi
  • Moduli-4: Politikat e Udhëzimit Manual dhe Kontrolli i Rrugës Dinamike (DPC)
  • Moduli-5: PBR dhe VRRP

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.