TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Inxhinier i Certifikuar Sophos

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Inxhinier i Certifikuar Sophos

Ky kurs është i dizajnuar për profesionistët teknikë të cilët do të demonstrojnë UTM dhe japin një pasqyrë të produktit, duke përfshirë një hyrje në aftësitë kryesore dhe konceptet e konfigurimit bazë.

Parakushtet:

 • Njohuri teknike të rrjeteve të tilla si CompTIA N +, CCNA ose ekuivalente
 • Njohja e rrjetit të përgjithshëm të Windows
 • Përvoja në instalimin dhe konfigurimin e portave të rrjetit dhe firewall

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 2

 • Module-1: Vështrim dhe instalim
 • Module-2: Konfigurimi i sistemit
 • Moduli-3: Shërbimet e Rrjetit
 • Moduli-4: Mbrojtja e Rrjetit
 • Moduli-5: Authentication
 • Moduli-6: Mbrojtja e internetit
 • Moduli-7: Mbrojtja e Email-it
 • Moduli-8: Mbrojtja e Endpoint
 • Moduli-9: Mbrojtja me valë
 • Moduli-10: Menaxhimi i KUQ
 • Moduli-11: VPN-të në vend-faqe dhe VPN në distancë
 • Moduli-12: Mbrojtja e Webserver
 • Moduli-13: Menaxhimi qendror dhe raportimi
 • Moduli -14: Sophos Mobile Control
 • Moduli -15: Sizing dhe mbështetje

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime