TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Sophos UTM Architect (UTMA)

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Sophos UTM Architect (UTMA)

Ky kurs ofron një studim të thellë të UTM, i projektuar për profesionistët teknikë të cilët do të planifikojnë, instalojnë, konfigurojnë dhe mbështesin vendosjet në mjediset e prodhimit. Kuptoni komponentët e UTM dhe si t'i konfiguroni ato. Arkitekt është një zgjidhje për mjedisin dhe nevojat e klientit. Zbatimi i provave të konceptit (PoC) me UTM. Kryen një vendosje të përshtatshme për shumë mjedise të konsumatorëve. Konfiguro komponentët e UTM sipas praktikave më të mira. Zgjidhja e problemeve të përbashkëta në UTM.

objektivat:

Pas përfundimit të këtij kursi, të trajnuarit do të jenë në gjendje të:

 • Kuptoni komponentët e UTM dhe si t'i konfiguroni ato.
 • Arkitekt është një zgjidhje për mjedisin dhe nevojat e klientit.
 • Zbatimi i provave të konceptit (PoC) me UTM.
 • Kryen një vendosje të përshtatshme për shumë mjedise të konsumatorëve.
 • Konfiguro komponentët e UTM sipas praktikave më të mira.
 • Zgjidhja e problemeve të përbashkëta në UTM.

Parakushtet:

 • Sophos Certified Engineer UTM
 • njohuri të forta të punës për konfigurimin e rrjetit dhe zgjidhjen e problemeve

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Moduli 1: Hyrje
 • Moduli 2: Konfigurimi i sistemit
 • Moduli 3: Autentifikim
 • Moduli 4: Mbrojtja e Rrjetit
 • Moduli 5: Mbrojtja e internetit
 • Moduli 6: Mbrojtja e Email-it
 • Përmbledhja e modulit 7: Inxhinier i Mbrojtjes së Përfundimit
 • Moduli 8: Mbrojtja me valë
 • Moduli 9: Mbrojtja e Webserver
 • Moduli 10: Menaxhimi i KUQ
 • Moduli 11: VPN-të e site-to-site dhe Remote Access
 • Moduli 12: Menaxhimi Qendror
 • Moduli 13: disponueshmëria e lartë
 • Moduli 14: Sizing dhe lidhje jashtë

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime