TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI
Parandalimi i Humbjes së të Dhënave Symantec

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Parandalimi i Humbjes së të Dhënave Symantec

Ky kurs është i dizajnuar që të ju ofrojë njohuritë themelore për të konfiguruar dhe administruar platformën Enforce të Parandalimit të Humbjes së të Dhënave Symantec. Laboratorët praktikë përfshijnë ushtrime për konfigurimin e serverit Enforce, serverëve të zbulimit dhe agjentëve DLP si dhe raportimin, rrjedhën e punës, menaxhimin e përgjigjeve të incidentit, menaxhimin e politikave dhe zbulimin, menaxhimin e përgjigjeve, administrimin e përdoruesve dhe rolit, integrimin e dosjeve dhe filtrimin. Përveç kësaj, ju jeni futur në praktikat më të mira të vendosjes dhe produktet e mëposhtme të Parandalimit të Humbjes së të Dhënave Symantec: Monitor Rrjeti, Monitor Mobile Email, Parandalimi i Rrjetit, Parandalimi i Rrjetit, Zbulimi i Rrjetit, Mbrojtja e Rrjetit, Ndalimi i Endpoint dhe Zbulimi i Endpoint.

Publiku i synuar:

 • Ky kurs është i dedikuar për cilindo që është përgjegjës për konfigurimin, ruajtjen dhe zgjidhjen e problemeve të Parandalimit të Humbjes së të Dhënave Symantec.
 • Përveç kësaj, ky kurs është i dedikuar për përdoruesit teknikë përgjegjës për krijimin dhe ruajtjen e politikave të Parandalimit të Humbjeve të të Dhënave Symantec dhe strukturës së reagimit të incidentit.

Parakushtet:

 • Njohuri e fortë e suportit TCP / IP
 • Përvoja e punës në Administrimin e Windows
 • Kuptimi themelor i sigurisë së rrjetit

Course Outline Duration: 5 Days

 • Module-1: Hyrje në parandalimin e humbjes së të dhënave të Symantec
 • Moduli-2: Navigimi dhe Raportimi
 • Moduli-3: Përmirësimi i incidentit dhe rrjedha e punës
 • Moduli-4: Menaxhimi i Politikave
 • Moduli-5: Menaxhimi i Rregullave të Përgjigjeve
 • Moduli-6: Përputhja e përmbajtjes së përshkruar
 • Moduli-7: Përputhja e saktë e të dhënave dhe ndarja e grupit të drejtorive
 • Moduli-8: Përputhja e dokumenteve të indeksuara
 • Module-9: Mësim i makinës së vektorit
 • Moduli-10: Monitor i Rrjetit
 • Moduli-11: Parandalimi i rrjetit
 • Moduli-12: Mobile Email Monitor dhe Mobile Prevent
 • Moduli-13: Zbuloni rrjetin dhe mbrojeni rrjetin
 • Moduli-14: Endpoint Parandaloni
 • Moduli-15: Endpoint Discover
 • Module-16: Enablement Ndërmarrjeve
 • Moduli-17: Administrimi i Sistemit

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.