TipiTrajnimi në Klasë
REGJISTRI

Symantec Endpoint Administration

Përmbledhje

Audienca dhe Parakushtet

Përshkrimi i kursit

Orari dhe Tarifa

Certifikim

Symantec Endpoint Administration

Symantec Endpoint Protection 12.1: Kursi i Administrimit është dizajnuar për rrjetin, sigurinë e IT dhe administrimin e sistemeve profesionale të ngarkuara me architecting, implementimin dhe monitorimin e mbrojtjes së viruseve dhe spyware, mbrojtje zero-ditore dhe zgjidhje për mbrojtjen e kërcënimeve në rrjet. Kjo klasë mbulon mënyrën e dizajnimit, instalimit, instalimit, konfigurimit, menaxhimit dhe monitorimit të Symantec Endpoint Protection 12.1 (SEP 12.1).

Objektivat

 • Përshkruani produktet, komponentët, varësitë dhe hierarkinë e sistemit të Mbrojtjes Symantec Endpoint Protection.
 • Instaloni dhe konfiguroni menaxhimin e Symantec Endpoint Protection dhe komponentët e klientit.
 • Vendosni klientët e Symantec Endpoint Protection.
 • Menaxho ndërfaqen e përdoruesit të klientit.
 • Menaxhoni përditësimet e përmbajtjes së produktit.
 • Hartimi i një mjedisi Symantec Endpoint Protection.
 • Menaxho politikat e Mbrojtjes së Viruseve dhe Spyware.
 • Menaxho skanimet SONA R.
 • Menaxho politikat e Parandalimit të Zjarrit dhe Ndërhyrjes.
 • Menaxho politikat e Aplikimi dhe Kontrollit të Pajisjeve.
 • Menaxho klientët e virtualizuar.
 • Konfiguro replikimin dhe balancimin e ngarkesës.
 • Monitoroni dhe mbani mjedisin e Mbrojtjes së Endpoint Symantec.
 • Interface Symantec Endpoint Protection Manager me Qendrën e Mbrojtjes.

Publiku i synuar:

Ky kurs është për menaxherët e rrjetit, Rishitesit, administratorët e sistemeve, administratorët e sigurisë të klientëve, profesionistët e sistemeve dhe konsulentët të cilët janë të ngarkuar me instalimin, konfigurimin dhe menaxhimin e përditshëm të Symantec Endpoint Protection në mjedise të ndryshme të rrjetit janë përgjegjës për zgjidhjen e problemeve dhe rregullimin e performancës së këtij produkti në mjedisin e ndërmarrjes.

Parakushtet:

 • Njohja e fortë e protokolleve TCP / IP
 • Njohur me administrimin e sistemit operativ Windows

Kohëzgjatja e kursit të kursit: Ditët 5

 • Moduli-1: Hyrje
 • Moduli-2: Zgjidhja e Produkteve të Mbrojtjes së Symantec Endpoint
 • Moduli-3: Instalimi i Symantec Endpoint Protection
 • Module-4: Konfigurimi i Symantec Endpoint Protection Environment
 • Moduli-5: Vendosja e Klientëve
 • Moduli-6: Klienti dhe Menaxhimi i Politikave
 • Moduli-7: Konfigurimi i përditësimeve të përmbajtjes
 • Module-8: Hartimi i një mjedisi të Endpoint Symantec
 • Module-9: Prezantimi i Antivirus, Insight, dhe SONAR
 • Module-10: Menaxhimi i Politikave të Mbrojtjes së Spyware dhe Virusit
 • Moduli-11: Menaxhimi i Politikave të Përjashtimit
 • Moduli-12: Prezantimi i Mbrojtjes dhe Aplikimit të Kërcënimit të Rrjetit dhe Kontrollit të Pajisjeve
 • Module-13: Menaxhimi i politikave të firewall
 • Moduli-14: Menaxhimi i Politikave të Parandalimit të Ndërhyrjes
 • Moduli-15: Menaxhimi i politikave të aplikacionit dhe kontrollit të pajisjes
 • Moduli-16: Përshtatja e mbrojtjes së kërcënimeve në rrjet dhe aplikimi dhe kontrolli i pajisjes
 • Moduli-17: Virtualizimi
 • Moduli-18: Konfigurimi i Replikimit dhe Failover dhe Balancimi i Ngarkesës
 • Moduli-19: Kryerja e Server dhe Menaxhimi i bazës së të dhënave
 • Moduli-20: Monitorimi dhe Raportimi i Avancuar
 • Moduli-21: Ndërhyrja e SEPM me Qendrën e Mbrojtjes

Ju lutemi na shkruani në info@itstechschool.com dhe na kontaktoni në + 91-9870480053 për çmimin e kursit dhe koston e certifikimit, orarin dhe vendndodhjen

Na lësho një pyetje

Për më shumë informacion me mirësi Na kontaktoni.


Shqyrtime